Už se žere i tady ![]()
Ale máte krásný chleby, holky!
Už se žere i tady ![]()
Ale máte krásný chleby, holky!
barbucha všade sa je. Zrejme priberám už len z čítania týchto diskusií.
Už druhé ráno som hore od 4 a neviem opäť zaspať
a to chodím spať teraz neskôr a budík "až" na pol 6![]()
Prý už od pondělí.![]()
pecka Hrozný, lituju.
Mám to podobně, dnes přes noc pětkrát vzůru, hnusný sny, při zvonění budíku jsem úplně mrtvá. To mám skoro měsíc. Víkend jsem skoro celej prospala.
Je nějaký divný povětří nebo co, já si už druhej večer musela vzít prášek na spaní, abych aspoň na chvíli usnula, už jsem byla poměrně zoufalá (a naprosto mrtvá)... první noc jsem neusnula do dvou, a druhou jsem spala jen do čtyř
Tři budíky nařízený, ráno se vo mě pokouší mrtvice...
Mně už pomůže snad jen narkóza.
Ten mi už právě nepomáhá ![]()
barbucha tak meduňku před spaním
. Vyzkoušeno nemám, moc ji nemusím a čaj před spaním mi způsobuje min. jedno probuzení a odchod na WC a taky špatný spánek, protože se neprobudím napoprvé.
Mirka Nic cíleně neberu, jen jsem zvýšila přísun obecných vitamínů a železa. U mě je to spíš nějakou obecnou nanáladou, vystresováním, nic konkrétního, ale asi bych neměla číst zprávy o stavu a možné budoucnosti naší společnosti.
andulka01 ano, obecná nenálada atd. I tak doufám, že Melatonin pomůže. Chodím na procházky, uklízím, co nejvíc fyzicky pracuju a stejně jsem, jak nevyběhaný kůň. Myslím, že je to málo.
barbucha tak meduňku před spaním
. Vyzkoušeno nemám, moc ji nemusím a čaj před spaním mi způsobuje min. jedno probuzení a odchod na WC a taky špatný spánek, protože se neprobudím napoprvé.
Nejlepší je probuzení na WC se Stilnoxem. Motala jsem se jak po dvou sedmičkách, měla jsem problém tam dojít! ![]()
No, jelikož mi taky zjevně moc nepomoh a nevytuhla jsem, jak očekáváno, na pěknejch nepřetržitejch osm hodin, tak ho zase odložím. Zkusim tu meduňku, ačkoliv mi takový čaje nechutnaj... Nevim jestli s tim eště něco udělám, jestli to už neni stařecká nespavost?
barbucha Tys mi dala vedle ve vlákně s tou Calzedonií, těch krásných ponožek!
barbucha jestli ti nezabere Stilnox, na medunku bych nespoléhala.
barbucha pecka andulka01
Vy taky? Začala jsem zas brát Melatonin.
Ja jsem ho radši ani nevysazovala ![]()
Přidala jsem k tomu od podzimu třezalku. To teda kvůli migrénám, ty se mi rozjeli neuvěřitelně. Potřebovala bych tak rok nějaký sabbatical, ale teď nemá cenu o tom ani vyjednávat, když se nedá cestovat.
continuity migrény? Cca 3x týdně. Třezalka pomáhá?
Mirka kdysi jsem ji zobala v takovém blbem období, abych neskončila na psychiatrii a ty migrény mi přešli úplně. Ale už si to nepamatuji kolik. dnes je na krabičce, ze maximalni množství jedna tableta denne a mně se zdá, že predtim jsem brala tak dve ráno, v poledne a večer. ![]()
Tak zatím mám vyzkoušeno, ze ta jedna tableta pomůže jenom velmi málo. Alespoň spím a jsem jinak v pohodě.
continuity Díky, takže tablety třezalka? Mně ji spouští kde co. Od alkoholu, stresu, krční páteře, překyselení až po cyklus, který už nemám
.
Na třezalku bacha, má dost kontraindikací https://www.lekarna.cz/clanek/trezalka-bylinka-dvou-tvari/
Třezalka je na uklidnění skvělá, i jako nálev chutná docela dobře.
Do statistiky dodávám, že já poslední dva dny usínám za chůze, cestou do kuchyně zapomenu, co jsem tam chtěla, a tak. Připadám si jak vypuštěné akvárium.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.