Zemřel Maradona.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato Teď jsem to četla, vždyť byl ještě strašně mladej
asi rychlej život no.
Tak s jeho životosprávou...
Mě spíš dostala ta Moučková. Krásnej věk, plus setrvalá příčetnost... to neni tak špatnej výsledek, ale zamrzelo ![]()
Isca Žil dost rychle a zběsile. Ale to, co kdysi předváděl na hřišti, to bylo výjimečné.
barbucha no počkej, já už měsíc ani takřka nechodím....to budou dva, to ti přide málo?
barbucha zatím nenechala, můžu se do toho obout, kde se o to žádá?
No asi by tě poslal obvoďák, typicky žádanka na změření. U nás to nedělaj, šla jsem do vojenský. Jdi do toho, v tvým případě bych neváhala ![]()
barbucha jsem ráda, žes nenapsala...v tvým věku bych neváhala ![]()
poptám se, ale tohle byl fakt špatný došlap v lese. Přesně vím na který pěšině pod Bezdězem se to přihodilo.
barbucha jsem ráda, žes nenapsala...v tvým věku bych neváhala
Já si seděla na rukách ![]()
barbucha já to tušila ![]()
Sweet Potato Už jsem tu zprávu poslala tátovi do nebe, měl jeho plakát pověšenej v dílně (aka zašívárně).
Catherinne taky bych ti poradila objednat na denzitometrii, nejčastěji se týká subtilních žen.Jak mi řekl gynekolog.
Tak Betty BMI pod 20 prej jo, psal gougle
Bože, zuby dobrý, ťukám na vše, ale mířim na podrobnější kontrolu na hemárnu. Ráno jsem tam byla v pět na odběru, ale teď tam mám přijet na konzultaci. Odpadlo mi auto, něco s kolem. Potřebuji vyrazit do půl hoďky a maňzel to nemůže dát do kupy. Je mi zima. Jdu hledat autobusový spoj. To se mi zase daří.
Sweet Potato Zmrzlinovej kalendář je krásnej, ale možná blbě se zeptám, proč je tam často jako alergen uváděna sója? Třeba v 1, 10, 21 bych ji asi nečekala/nechtěla. Chápu u čokolády a těch raffello/nuttella a tak, to jo.
andulka01 Nevím, naštěstí to nemusím řešit.
andulka01 asi nemaj oddeleny pripravny pro sojovy a nesojovy? Mozna neco muzou vytirat sojovym olejem? Tezko rict...
Stěžuju si na online knihkupectví, který drží položky "skladem" a u nichž po objednání náhle a nečekaně dojde k vyprodání. Místo, aby reagovali a informovali o problému, zadržují objednávku s magickým "objednáno u distributora, dostupnostasiza22dnůmožná".
Takže sadu 4 knížek pro malýho synovce by člověk objednával ve 4 eshopech, náklad je zjevně téměř rozebrán.
Denzitometrii potvrzuju, všechny ženy po menopauze, každé dva roky jako mamograf. Pořád nechápu malou informovanost, respektive osvětu vzhledem k dopadům osteoporózy. Informovanost je minimální, prakticky nikdo si neříká o žádanku aktivně...
marieu diky to jsem nevedela, ale prosim te, a co se s tim pak da delat? mne to prijde jako temer zbytecna info?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my