Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 22:51

Evaeva A my to zas nemame vubec. Zadna s zadnou. My mame co delat s mamou a jeste abychom si radily a promlouvaly do duse navzajem...to urcite;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2020 22:58

KarjaTakže mamka to vlastně dělá pro vaše dobro, abyste měli dobré vztahy. Jako my si do duše nepromlouváme, my to akorát víme každá nejlíp:) Ale ne, myslím, že se respektujeme, i přesto, že každá žijeme poměrně odlišně.

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 23:03

Tak já si myslim, že každý ví nejlíp, jak by měl sam žít. A kdo to neví, tak žije podle jiných. 

Aneb, když sám nejvís, co chceš, stěží to dostaneš. 

Offline andulka01
12780 příspěvků moje polička 01. prosince 2020 23:12

Moc děkuji všem výše. Určitě to není na odstřižení, to nechci a nemůžu už kvůli mámě. Já se jí to už několikrát snažila naznačit, vysvětlit, na chvíli toho nechala, ale pak zas. Mě hlavně vůbec nenapadá co mi závidět..  snad jen tu trochu volnosti a volnomyšlenkářství, ale to je vykoupený zas jinejma věcma, no. Mě mrzí že s ní už vůbec není legrace, příště ji s tím pošlu do příslušných míst a uvidím jestli se trošku chyti. A ještě jednou dík všem

Offline Miru
16622 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 04:07

andulka01 

...lidé závidí(a nejhůř v sobě snáší) u druhého - spokojenost.

I to event. bohatství snesou lépe, ale spokojenost člověka je štve nejvíc.

(vlastní zkušenost...).

Moc přeju, ať se to srovná. Někdy se to časem povede, třeba i díky vzájemnému rozhovoru, nekdy ne, no.

Ale hlavně - Ty sama si žij tak, jak je Tobě nejpříjemnější...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 06:11

bosibori Kdyz jsem to zvladla ja, tak kazdej. Na rodicaku jsem se zavisti malem udusila, ja jsem to tak silene nesnasela, ze jsem litovala i toho, ze mam rodinu. 5 let jsem prosustrovala, no a ted uz super. V zivote jsem se nemela lip.

viktorka_od splavu Ty ses husta na doktory? Ja teda ne a ze jsem uz potkala par vyzivnych kusu... 

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 07:16

andulka01 Zkus se nad to povznést a neber si to. Myslím, že je to opravdu závist a navíc taková nepřiznaná. Ve skutečnosti má ona problém, ne ty. Já měla se ségrou podobný vztah, je o šest let starší, hned po škole se vdala, vedla takový usedlý život, já bohém, po třicítce svobodná, střídala jsem chlapy....ona měla takový zvláštní ironický způsob humoru, když si ze mě (často) utahovala. Bylo to navíc i vtipné, jen lehce urážlivé pro mě. Nechala toho na velké oslavě mých 30. narozenin. Byli tam jen mí přátelé, kolegové a spolubydlící a ona a bylo úplně zjevné, jak ten její humor nepadá na úrodnou půdu, dokonce mám pocit, že jí někdo i něco řekl. Pak se vyčistil vzduch, už to nedělá a jsme v pohodě. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 07:21

Garfie No mne prijde, ze ty brzy zadane a usedle maji pocit, ze o neco prisly. Skoro vsechny moje kamaradky si vzaly prvniho kluka a dodnes resi, jestli si neměly vic "uzit". Ja jsem teda mela vztahu vic, ale kolikrat si to rikam taky.

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 07:27

Luna tak "husta" bych to nenazvala, bavim se s nima normalne. teda snazim se, oni mi to nekdy kazi

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:26

Jen rychla oparova vsuvka, framykoin na opar? Nic jineho moje lekarnicka moc nenabizi.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:27

Luna No hlavne ty mi prijdes ted jako uplne jinej clovek, ale uplne jinej! Fakt. Ta promena jde videt I na online diskuzi;-). 

49172 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:28

Karja jo, zkus. sice je to virovy ale ja jeste pred vynalezem Herpesinu od doktorky na opar dostala antibiotickou mast. a pomohla. logiku v tom nehledam:-) a pak si posli do lekarny pro ten herpesin:P

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:33

viktorka_od splavu Jo, nechapu, ze ho nemam, opary mam furt.

49172 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:34

Karja ja mam v kazde kabelce a sufliku.. a kdyz potrebuju tak nemuzu najit, to je jasny!

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:39

Hihihi, ta diskuze mi připomněla mojí praštěnou (starší) sestru. Když jsme u ní na návštěvě řekli, že jsem těhotná, tak do mně nejméně 2 hodiny hustila, že to teda můj život skončil, teď mi bude furt blbě, a porod, no hrůza, všechno špatně, že jsem na dítě moc stará a že bude už jenom zle

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 08:56

Mohučanka A mela pravdu:-D:-D:-D

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 09:04

Karja neměla!

nemas doma hemagel? Ten mi přišel v nouzi na opary fakt gut. Nebo mi radil (gynekolog) potřít to rozdrcenym béčkem 

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 09:09

Potrefenáhusa Ty jo, nemam, ja mam  lekarnicku tri krabice od bot:-D:-D, ale tohle tam nemam! Desny. Musim provest jeji uklid az budou deti nekde v komatu nebo tak.

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 09:10

Karja Potrefenáhusa neee, neměla. Já měla hodný miminko adaptabilní na jakékoli prostředí, takže cajk

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 02. prosince 2020 09:11

Mohučanka Takze sis konecne odpocinula:-D:-D.