Mňa staršia sestra poucuje vo výchove detí. Stve má to desne, hlavne keď nemá pravdu (a že ju občas ma
). Sebavedomie mi z nuly naskočí do mínusových hodnôt.
Stěžovací vlákno
Takova mensi stiznost - jedna pribuzna miluje davat darky jako prekvapeni. Takze jsem dostala opet knizku, kterou uz mam. Uz je to nekolikaty kousek, kde se takhle trefila a pak byla nastvana, ze to "musi" vracet a menit. Navic ja ctu beletrii uz skoro vyhradne jako eknihy, tohle je papirova. Takze si ji prectu jako eknihu a papirovou nekomu vnutim, protoze se s dotyčnou ted neuvidíme, aby to mohla zase vratit. Ach jo, skoro za petikilo bych si vybrala nekolik eknih, nebo jinou papirovou.
Myrtila jj jen jestli ten Sheldon Cooper nema trochu pravdu s tema darkama.![]()
Myrtila jako správná starší ségra
mi to nedá abych opět nevytáhla (pro mě) geniální poznatek KonMari:
okamžikem darování dárek splnil svůj účel
a věřím, že japonci mají ten systém dávání a přijímání dárků fakt propracovaný...
viktorka_od splavu jenže pokud je z nej obdarovanej nestastnej, tak dárek moc účel nesplnil, ne
Potrefenáhusa tak dárce ti chtěl udelat radost. Takhle beru všechny dárky, včetně těch, co se mi nehodí.
Nevím, co bych mě přinutilo dárek dárci vrátit, aby ho šel vyměňovat. Osobně to považuji za nezvorilost.
continuity jako jo. Ale někdy těch vyhozených věcí a marnýho hledání, komu to posunout, mi je celkem lito
Potrefenáhusa Ono přestat přemýšlet o tom že ty peníze jsi mohla využít mnohem lépe a jak ráda by sis za ně koupila něco co by se ti skutečně hodilo je velice velice osvobozující...
Myrtila Naše knihovna od soukromých dárců ráda přijímá knihy, hlavně nové. Třeba je to u Vás podobně. Je to rychlé a snadné řešení.
viktorka_od splavu nejde přece o peníze
Mám doručovací záhadu. Přišla mi sms, že budou doručovat balík, na telefon, kterej nebyl zadanej ani v objednávce, ani v profilu v eshopu (zkontrolovala jsem to). Pomoc! Jdou po mě!
![]()
coralline a co je v tom balíku víš? ![]()
eM Ten den, kdy byl balík podanej, jsem objednávala jenom jednu věc. Ale teď se začínám bát, co mi dojde ![]()
coralline otevirej opatrně!!!
coralline To zní opravdu záhadně, hlavně se nám prosím tě pravidelně ozývej!!! ![]()
Potrefenáhusa viktorka_od splavu V Japonsku existuje strašně moc bazarů s použitým zbožím, kde se dají najít opravdu neuvěřitelné věci, úplně nové. Sady luxusních ručníků v původním balení, nádobí v krabicích a tak...podle mě jsou to přesně tyhle "nevhodné dary". Prodává se to strašně levně a výkupní cena je fakt spíš symbolická (pokusila jsem se tam střelit nějaký nevhodný vánoční dárek).
andulka01 jestli jsem někdy někomu něco záviděla, tak to byla volnost. Když jsem měla dítě a kamarádky chodily pařit, když jsem měla 2 děti a ségra jela na cestu po Skandinavii nebo každý všední den chodila na nějakou pečující proceduru. Jako jasně, děti bych za žádný zážitek nevyměnila, ale věřím, že to někoho může drásat, zvlášť když je třeba s něčím sám nespokojený. Zkus se ségrou promluvit a držím palce, ať se to mezi vami urovná. ![]()
Mohučanka
máme stejnou sestru? Já to potom doma obrečela.
continuity Ja ji nenutim to menit, ona to vzdycky sama sbali a jde to vratit
Vzdycky podekuju, ale dere me to, protoze konkretne tenhle darce v honbe za prekvapenim vymysli fakt neuveritelny dary, a casto za spoustu penez. Ja jsem nastavena tak, ze moc veci nepotrebuju, a kdyz uz neco vybiram, tak si s tim dam praci, aby mi to dlouho slouzilo, takze knizky, co mam dvakrat, a dary typu zlatem vysivany polstarek na gauc, nebo rucniky s krajkou a perlickama me derou uz tak nejak z me podstaty. Ji to udela radost, pravda, ale co ja pak s tim, tak to rozdavam dal a doufam, ze si u nas do tech rucniku nebude chtit utrit ruce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my