Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42638 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 11:13

Potrefenáhusa to je strašný

Online Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 11:26

Asi v Praze, muž byl v pondělí u zubaře na vinohradech, tak je to myslím jasný. Ale říkal, ze neví o tom, ze by parkoval nějak blbě 

tady spis ne, máme auto úplně pod oknem obejvaku, venku psy, slepá ulice a já jsem skoro furt doma 

je to přes celej bok, oboje dvere

Offline Janulik03
20122 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 11:30

Potrefenáhusa fuha to je hrozne ze sa toto deje  nechapem 

Offline mitford sister
1701 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 11:50

Potrefenáhusa hrozný, takový úplně zbytečný...

mně jednou pokreslili auto celý, všechny díly krom střechy, sprostý slova a obrázky. zjistila jsem to ráno, když jsem měla odjet na ministerskou konferenci za prahou. tak jsem holt jela. píchla jsem tam to svý autíčko s kosočtvercem na kapotě mezi limuzíny. nic jinýho se dělat nedalo :) pak šlo celý komplet do lakovny

Online Garfie
28411 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 11:52

Potrefenáhusa Strašný :-( Je mi to líto. On ani nemusel parkovat blbě, to taky mohla být nějaká partička puberťáků, co to dělají z čirýho nerozumu nebo hecu. Už jsem tady říkala, jak nám někdo prošel po autech, v celé ulici....

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 11:56

Garfie jj u nas takhle kdysi radila nejaka particka-v cele ulici jedno rano ukopany zrcatka. pak zas montazni pena na oknech (ta jim asi dosla nez dorazili k nasemu, nastesti, jinak nevim co se s tim dela, vymena skla asi:-(

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 12:04

Kokoska asi nějakou nudící se tetku bych tipla, pěkně s nudlemi i zeleninou. Asi jí zkysla, jinak fakt nechápu, bych ji radši snědla, než ji rozpatlávat po autě.

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 12:10

Potrefenáhusa uf, to je děsný :( My zrovna objednáváme nové auto, první škrábanec vždycky skoro obrečím (většinou nám to někdo škrábne na parkovišti). Když je to záměr, tak to je teda sviňárna maximální

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 12:22

Potrefenáhusa jezis to je tak strasnej hnus fialovej!!!!ja bych jim zato ruce urazela.

Taky se nam to stalo u par mesicu noveho auta.Pekne od zadu az dopredu.....

ulomeny zrcatko dvakrat.jednou se taky nejaky vyrostek probehl pres auto takze promackla haupna.....nesnasim vandalismus.

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 12:30

crazydaisy jo, presne to si taky myslim, ze zalezi na tom, jake obili zrovna koupi a i jaky byl zrovna rok (vlhko, teplo...)

Offline Pavlena
6905 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 13:08

Zarinya no ukopaný zrcátka jsem taky měla, opakovaně. Na mým levným, obyčejným autě. Jelikož bylo pod kamerama, přizvala jsem si posledně policii a chlapík povídal, že oni si tihle "siláci" záměrně vybírají levný auta, aby případná škoda byla do 5000,- a oni neměli velké oplétačky. Jako...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 13:11

Pavlena u nas se nechytil ani jeden,jednou to bylo o Silvestru a jednou ukopal celou radu v cele ulici,nekdo ho videl z okna,ale bylo to prd platny.

byla to ruzna auta relatvne nova.Jsou to fakt c.....

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:04

Zarinya

Tohle delaval kamarád, kdyz byl opily. Jednou jsme sli z akce a on takhle hopnul na zaparkovanou oktavku jenze si nevsiml, ze uvnitr sedi majitel. A dostal desne do drzky a dobre mu tak...

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:08

Nám nedávno ukradli stěrače. Všimli jsme si toho v půlce cesty, najednou koukám, je, my nemáme stěrače. Ještěže nepršelo...

Jinak syn, když měl tak 2-3 roky, objel naše auto na dvoře kamínkem, fakt kolem dokola, ještě tam vyryl nějaký čáranice a pyšně mi to ukazoval jakože obrázek. No špatně jsem ho hlídala

Offline brrr
12298 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:12

Od 26. 11. mám objednaný balík knih z Kosmasu a oni to ještě ani nezkompletovali Vím, že nestíhají, ale až tak ...

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:18

brrr ja z 1.12 megaknihy, mam tam i krmitko pro ptaky, no a dnes teda ze ho posilaji... 

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:20

moonlight sterac nam zlomil soused v primem prenosu, blbe bylo ze otec zrovna stal u okna tak ho videl, dedek potom jeste zapiral ze ho nasel lezet na zemi a jen ho zvedalbboze jak me ten panelak nechybi:D

Offline brrr
12298 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:23

rasaNori Sakra, teď jsem naschvál koukala, jak se má zásilka a zrovna mi přišel mail, že nemají Dějiny smrti a na ty jsem se tak těšila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:26

brrr já mám objednáno několik her už z konce listopadu. Dneska koukám na jejich stránky a u jedné se změnil status na předprodej na leden

Offline Lenka22
2621 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 14:29

To jednou takhle v neděli odpoledne koukám z okna a vidím chlapa u našeho auta, jak z něj vkleče něco odmontovává. Tak na něj hulakám, co to jako je a chlap se tak líně zvedne, otočí se na mě, pokrčí rameny, jakože - co má bejt?, zasune šroubovák do kapsy a nenuceně odkráčí. Byla jsem z toho perplex.