Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 05:02
Reakce na Ounz:

jinx já se obávám, že existuje docela dost žen, který svým mužům prominou ledaco a to i včetně zneužívání vlastního dítěte, takže tomu výše zmínenýmu se nedivím. Nelíbí se mi to, ale bohužel se to děje

​to mas pravdu, cemu se vlastne divim :(

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 05:19

Jen jsem chtela jeste k tem moukam - pokud si znacky nemelou jen vlastni mouku, co si sami vypestujou a skladujou, coz teda nevim, jestli nekdo dela, myslim si, ze ne, ale jestli je tu nekdo z oboru, budu rada za vzhled, tak ten tunuv rozbor je jen ukazka aktualniho stavu, nic to nerika o tom, ze nejaka znacka na to kasle a jina ne, nikdy nemuzete mit rozborovane vse. A treba zrovna privatky jsou na to mnohem prisnejsi nez znacky samy k sobe, chteji rozbory casteji a garantovani nizsich limitu nez je v zakone. 

Offline letfenixa
10833 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 08:44

Je to sťažnosť, ale sčasti kvôli koronaviru a sčasti do detí. Celé slávne online vyučovanie. Nerobím online testy, doposiaľ žiaci z matematiky písali 1 písomku, z fyziky nič, tak som si pre deviatakov vymyslela, že natočia video s pokusom z témy el.pole, el.obvod, to čo teraz preberáme. Že nebudú mi kopírovať z wikipedie referáty ani prezentácie, ale jednoduchy pokus a spravia video. Prišlo mi už pár skvelých a dnes mi jeden poslal, ako zasvecuje stolnu lampu, že či som si to takto predstavovala no nepredstavovala

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 08:48

letfenixa  sikula!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 09:07

baltik ja osobne si myslim, ze Tunuv rozbor je temer na nic. Znacky meni jednak mlyny, co pro ne melou. Pak taky zalezi, kdo a kde koupi to obili (to kupuje asi ten mlyn a prodava hotovy produkt). Urcite je lepsi kupovat "znacku", ktera sama mele a kupuje jen kvalitni obili a hlida si to. Ja nedam dopustit na mlyny Perner - ti navazali na sve predky a dari se jim. Synuv pradedecek mel velky mlyn a pekarnu. Mel i velke polnosti, ale ty pronajimal a obili kupoval. 

Online Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 09:15

crazydaisy jejich zitna mouka ale bohužel velký špatný, chleba se z toho nedá pect, přidávám po troškách, abych ji sdelala, na nakup ostatních už nemám odvahu

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 09:29

letfenixa promiň, ale . Synovec měl stejne zadání na jiné tema - Newtonovy zákony. A nejvíc se u toho bavil jeho dědeček...

Offline Aranel
6542 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 09:57

eM Házel mu jablko na hlavu?

Online Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:09

Někdo nám objel auto klíčem, ale jak

Offline SunEclipse
3463 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:11

Potrefenáhusa ježiš...tyhlety prasárny jsou teda na facku, lituji

49172 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:18

Potrefenáhusa  u vas nebo v praze?

Offline Pavlena
6905 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:20

Potrefenáhusa no tyjo teda.. To se dělo v jedný ulici, kde jsem kdysi bydlela, plno důchodců s naleštěnýma Feliciema a jakmile jim někdo stoupl na jejich domnělý flek, tak byl jasný..

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:20

Aranel nee, to ho nenapadlo bavili se DIY kyvadlem a zákonem hybnosti

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:29

Potrefenáhusa tyvado! Tohle je děs

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:36

Potrefenáhusa to teda soucitim. Opravy a prelakovani byvaji minimalne na tyden a bez auta je to dost opruz. Nehlede na to, co si ted myslet o svem okoli, kdo to asi byl a co ho k tomu vedlo. 

Offline Karja
44421 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:37

Potrefenáhusa To je desny! Lidi jsou hrozny frustrati!

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:42

Pavlena Potrefenáhusa to je strašný!  My tady u domu máme taky nějakého mstitele, naštěstí nepropíchává gumy, ani neškrábe lak, jen pomaluje okna "zákazem zastavení"  A taky jen autům od určité úrovně ale operuje jen někdy :) docela by mě zajímalo, kdo to je

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:50

Potrefenáhusa lidi jsou hovada. Pro pobavení přidám, že švagrová si poté, co se přestěhovali do nového domu, asi dovolila v ulici zaparkovat někomu na jeho místě a když vezla ráno děti do ústavů, našla přes celé čelní okno rozlitou a samozřejmě pěkně přilepenou/namrzlou polívku!

49172 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:52

Kokoska jo no prave proto se ptam.. jako ve meste to muze byt kdokoliv, ale kdyz mas par sousedu..eh

synkovi takhle propichali gumy kdyz si stoupnul vedle do ulice pred cinzak, asi taky na "neci" misto chudak dostal stary krap od tatinka a aby z brigad platil za takoveho hajzla

Offline Kokoska
34630 příspěvků moje polička 10. prosince 2020 10:53

Malenge boze, koho tohle napadne