jinx já se obávám, že existuje docela dost žen, který svým mužům prominou ledaco a to i včetně zneužívání vlastního dítěte, takže tomu výše zmínenýmu se nedivím. Nelíbí se mi to, ale bohužel se to děje
to mas pravdu, cemu se vlastne divim :(
jinx já se obávám, že existuje docela dost žen, který svým mužům prominou ledaco a to i včetně zneužívání vlastního dítěte, takže tomu výše zmínenýmu se nedivím. Nelíbí se mi to, ale bohužel se to děje
to mas pravdu, cemu se vlastne divim :(
Jen jsem chtela jeste k tem moukam - pokud si znacky nemelou jen vlastni mouku, co si sami vypestujou a skladujou, coz teda nevim, jestli nekdo dela, myslim si, ze ne, ale jestli je tu nekdo z oboru, budu rada za vzhled, tak ten tunuv rozbor je jen ukazka aktualniho stavu, nic to nerika o tom, ze nejaka znacka na to kasle a jina ne, nikdy nemuzete mit rozborovane vse. A treba zrovna privatky jsou na to mnohem prisnejsi nez znacky samy k sobe, chteji rozbory casteji a garantovani nizsich limitu nez je v zakone.
Je to sťažnosť, ale sčasti kvôli koronaviru a sčasti do detí. Celé slávne online vyučovanie. Nerobím online testy, doposiaľ žiaci z matematiky písali 1 písomku, z fyziky nič, tak som si pre deviatakov vymyslela, že natočia video s pokusom z témy el.pole, el.obvod, to čo teraz preberáme. Že nebudú mi kopírovať z wikipedie referáty ani prezentácie, ale jednoduchy pokus a spravia video. Prišlo mi už pár skvelých a dnes mi jeden poslal, ako zasvecuje stolnu lampu, že či som si to takto predstavovala
no nepredstavovala
letfenixa
sikula!
baltik ja osobne si myslim, ze Tunuv rozbor je temer na nic. Znacky meni jednak mlyny, co pro ne melou. Pak taky zalezi, kdo a kde koupi to obili (to kupuje asi ten mlyn a prodava hotovy produkt). Urcite je lepsi kupovat "znacku", ktera sama mele a kupuje jen kvalitni obili a hlida si to. Ja nedam dopustit na mlyny Perner - ti navazali na sve predky a dari se jim. Synuv pradedecek mel velky mlyn a pekarnu. Mel i velke polnosti, ale ty pronajimal a obili kupoval.
crazydaisy jejich zitna mouka ale bohužel velký špatný, chleba se z toho nedá pect, přidávám po troškách, abych ji sdelala, na nakup ostatních už nemám odvahu
letfenixa promiň, ale
. Synovec měl stejne zadání na jiné tema - Newtonovy zákony. A nejvíc se u toho bavil jeho dědeček...
eM Házel mu jablko na hlavu? ![]()
Někdo nám objel auto klíčem, ale jak ![]()
Potrefenáhusa ježiš...tyhlety prasárny jsou teda na facku, lituji ![]()
![]()
Potrefenáhusa
u vas nebo v praze?
Potrefenáhusa no tyjo teda.. ![]()
![]()
To se dělo v jedný ulici, kde jsem kdysi bydlela, plno důchodců s naleštěnýma Feliciema a jakmile jim někdo stoupl na jejich domnělý flek, tak byl jasný.. ![]()
Aranel nee, to ho nenapadlo
bavili se DIY kyvadlem a zákonem hybnosti
Potrefenáhusa tyvado! Tohle je děs
Potrefenáhusa to teda soucitim. Opravy a prelakovani byvaji minimalne na tyden a bez auta je to dost opruz. Nehlede na to, co si ted myslet o svem okoli, kdo to asi byl a co ho k tomu vedlo.
Potrefenáhusa To je desny! Lidi jsou hrozny frustrati!
Pavlena Potrefenáhusa to je strašný! My tady u domu máme taky nějakého mstitele, naštěstí nepropíchává gumy, ani neškrábe lak, jen pomaluje okna "zákazem zastavení" A taky jen autům od určité úrovně
ale operuje jen někdy :) docela by mě zajímalo, kdo to je
Potrefenáhusa lidi jsou hovada. Pro pobavení přidám, že švagrová si poté, co se přestěhovali do nového domu, asi dovolila v ulici zaparkovat někomu na jeho místě a když vezla ráno děti do ústavů, našla přes celé čelní okno rozlitou a samozřejmě pěkně přilepenou/namrzlou polívku! ![]()
Kokoska jo no prave proto se ptam.. jako ve meste to muze byt kdokoliv, ale kdyz mas par sousedu..eh
synkovi takhle propichali gumy kdyz si stoupnul vedle do ulice pred cinzak, asi taky na "neci" misto
chudak dostal stary krap od tatinka a aby z brigad platil za takoveho hajzla
Malenge boze, koho tohle napadne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.