rasaNori Tyhle lidi, to je peklo.
Jinak, my jsme si pak dělali srandu, že musíme dělat kontrolu před jízdou jak ve Vrchní prchni :)
rasaNori Tyhle lidi, to je peklo.
Jinak, my jsme si pak dělali srandu, že musíme dělat kontrolu před jízdou jak ve Vrchní prchni :)
Od 26. 11. mám objednaný balík knih z Kosmasu a oni to ještě ani nezkompletovali
Vím, že nestíhají, ale až tak ...
já také, z 28.11.
Zarinya
Tohle delaval kamarád, kdyz byl opily. Jednou jsme sli z akce a on takhle hopnul na zaparkovanou oktavku jenze si nevsiml, ze uvnitr sedi majitel. A dostal desne do drzky a dobre mu tak...
a preslo ho to?![]()
moonlight mne poryl kaminkem pul roku stary auto jeden nas chlapecek, vnuk z manzelovy strany, kdyz jsme nakladali lyze do auta. Nudil se, tak si pry kreslil. Neni to videt na prvni pohled, mam to tam dodnes, auto uz od te doby schytalo horsi sramy, vesmes na parkovistich. Ale tenkrat me to mrzelo dost.
crazydaisy jejich zitna mouka ale bohužel velký špatný, chleba se z toho nedá pect, přidávám po troškách, abych ji sdelala, na nakup ostatních už nemám odvahu
A proč se z žitný mouky Perner nedá péct chleba? Muž ho zrovna včera pekl a je moc dobrej. Něco na způsob "Vita chleba", celozrnnej, hutnej a chuťově výbornej. Cca půl napůl s nějakou pšeničnou Tesco moukou.
Kokoska Taky to nebyly tak hluboký škrábance, ale bylo to celkem vidět. Naštěstí to auto už dávno nemáme, ani nebylo tenkrát nový. Děti fakt napadne ledacos.
luciole Taky Pernerku nemusím. Ani nevím proč, prostě to z ní není ono, chová se tak nějak nestandardně. Pro mě teda.
Za mě pernerka taky už nikdy, tak hutná cihla mi ještě z žádný jiný nevyšla. Když se někam přidá, tak se to ztratí, ale ten celožitnej, to bylo utrpení.
Jezis sem si vzpomnela ze uz mesic zivim stiznost, ze me vysira Andula na instaci, jak "pece" chleba a jeste se tema hnusnejma vytvorama chlubi![]()
711990 mam se kouknout? ![]()
Ounz tyjo ona to dava do stories, tak mozna to ma ulozeny, ja ti to kdyztak poslu. Ale jako pece stylem smicham co me napadne, dam do silikonovy formy, pecu na 180 a tu nizkou buchtu vydavam za nejlepsi a nejzdravejsi chleba sveta, protoze zitna mouka![]()
711990 jo ma tam něco. Klasická matlalka, hlavně to zasypat tunou zrníček, protože zdraví žejo ![]()
edit: koukam že na to máme stejnej názor ![]()
711990 na Andulin IG sa nedá pozerať tak nejak celkovo.
paktofonika no to neda, posledni dobou je to uz jen cira hruza
rasaNori z megaknihy jsem ted vyzvedla balik objednany a zaplaceny zacatkem listopadu![]()
Jestli nás po pondělí zase zavřou, tak mě už asi trefí šlak!!!
Lenka22 však co se divíš, chudák to měl do obchodu nebo na vrakoviště určitě daleko.
brrr tak to se zacinam trochu bat, taky od nich cekam balik... mas tam nejaky termin expedice? Ja vidim zitra.
Catherinne držím palce, mám termín na úterý. Doufám teda, že vás nezavřou vůbec. Je to fakt děs, tohleto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.