Lamicka Já měla plánovanou expedici 2. 12. a furt kompletujou. Ještě mám jeden balík a tam rovnou hlásili kompletaci až 15. 12.
Stěžovací vlákno
brrr no kruci
jestli to v pondělí nepošlou, tak to koupím jinde a pak vrátím. To je docela kiks. Teď jsem toho nakupovala plno všude možně a balíčky jsem měla vzdycky do 3 dnů doma.
Ja vas trumfnu, merino mikinu Crawler pro muze objednanou 10.10. a bude (snad) pristi tyden. Megaknihy trvaji skoro vzdy aspon tyden i vic. Posledni dobou ale naprosto bleskove Tchibo a Notino.
rasaNori Sakra, teď jsem naschvál koukala, jak se má zásilka a zrovna mi přišel mail, že nemají Dějiny smrti a na ty jsem se tak těšila.
ariese? Ty mám
ja objednavala 19.11.na martinusu a teprve teď v pondělí poslali mejl, ze se jim jednu věc nepovedlo sehnat u dodavatele a jestli to chci poslat nekompletní. Od včera už mi to lezi v zasilkovne
luciole no mne opakovaně strašně blbě kvasi kvasek a vychazej hutny cihly
Suseda naproti má v okne led hviezdu a stromček. Na tom by nebolo nič zlé, ale bliká to ako na technopárty a my ešte nemáme závesy. Už mám tik v oku.
paktofonika ty blikaci svetylka taky moc nechapu.Jak v tom ty lidi muzou vydrzet?![]()
U nas naproti,je pudni byt a maji tam velke okno a blikaci diskoteku pres cele,nastesti to vidim jen kdyz se tam kouknu.
Zarinya jj nastesti jo:)
Mne se nelibi jeste takova policejni modra na tech svetylkach, to maji sousedi pres roh. Aspon jim to neblika, to by vypadalo jak policejni razie
Nastesti tam taky neni moc videt, jen kdyz stojim v patre u jednoho okna.
paktofonika Tak to teda tlapkám moc. Blikající světýlka mi strašně vadí, "vidím" je i když je nevidím.
paktofonika Koukám tady naproti na panelák a tam to má kde kdo. Říkala jsem si, že bych chtěla, aby mi to od sousedů blikalo celou noc do okna.![]()
Já nesnáším blikací režim i na psím obojku a zadním světle u kola. Všechno musí jen svítit.
Domy kolem nas jsou vyzdobeny svetylkama a nektere blikaji jako v Las Vegas,nastesti jsou bokem, takze k nam nic nesviti. Ale uplne "top" je velky Santa na kole, zaveseny na balkone.
Tohleto blikání a extrémní zdobení je hrozný, je to podobně pitomý jako organizovaný opíjení se na konci roku.
edit a zapomněla sem na rachejtle..
Potrefenáhusajo tak žitnou mouku jsem od nich nikdy neměla - chleba nepeču.
S tím autem je to hrozný. Ty Vinohrady jsou pravděpodobný. Bydlela jsem 26 let u Jiřáku. Problémy s autama byly věčně. Ukradený, vykradený, poškozený, nabouraný, pošlapaný, ukopaný zrcátka, počmáraný barvou a ani už nevím, co všechno. A jednou tam dokonce přespal bezdomovec - to bylo snad nejhorší, ten smrad nešel ničím vyčistit.
Ounz jej ja nesnasim rachejtle......a chudaaci zvirata.
Zarinya no
My mame letos jenom tohle, a tesila jsem se na to celou rekonstrukci.

Ounz Tento rok je to s petardami našťastie celkom dobre. Zatiaľ som musela len raz utekať so psami domov. Amy vždy chytí paniku.
Zajtra pôjdem hneď kúpiť závesy, ďalší večer s t,mi blikačkami nechcem. Našťastie to nie je úplne naproti, ale i tak to vidím. Nechápem, ako v tom môže doma niekto sedieť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my