Stezuju si na nase kamarady a teda i na nasi debilitu (to se ani nijak nazvat totiz neda). Ve ctvrtek jsme jeli k jednem znamym, tam jsem byla ja s holkama a muz mel nejake behani po praze. Byli jsme u nich od 2 do 7 cca, a me z niceho nic rozbolelo v krku, otrepalo me a bylo vymalovano. Jeli jsme na noc k jinym, tam jsem rovnou zalehla a rano jsme jeli k nam do nahradniho bydleni. Tam teda jsem zacala kaslat, takze jsme rovnou sehnali termin na AG testy, za hodinu bylo jasne ze covid to neni. Tak jsme obepsali vsechny dotcene at teda nepanikari. A protoze jsme byli na testy kousek od Berouna, kde bydli nasi hodne dobri kamaradi u kterych jsme meli spat ze so na nedeli, tak jim muz volal jak to s nama vypada, ze ja jsem nakrapla, mam rymu a skrabe me v krku, ale testy negativni. Tak pry mame prijet, ze me hodej do postele a zbytek bude s nema, at nesedim 5 hodin v aute kdyz je mi zle. Vikend v pohode, no a vcera jsem mluvila s kamaradkou a jejich syn to chytil. Muz volal vcera 3x kamaradovi a ten mu to nezvedl, ja ji dnes psala zpravu, a taky neodpovedela a je mi to fakt lito, jenze nas sami pozvali at dojedem a ja se na jednu stranu citim fakt zodpovědna ale na druhou spis jako idiot. Ze meli rovnou rict at nejezdime a ted nas ignorujou. Oni prave taky kolikrát nekam dojeli s nemocnyma detma a predalo se to dal a nikdo je neperzekuoval:(