Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28417 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 14:29

DruI  Uvidíme, až nám budou rozebírat repráky a rumba koule!!! 

Ale slečna (Japonka), která má náš přesun na starosti byla velmi milá, když nám poslala odkaz na to, kde se dá v Japonsku mák (a třeba taky žitná mouka koupit), abych si nemuseli vozit. Ta žitná mouka ani není tak příšerně drahá, kilo kolem sto korun.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:03

Mam strasne moc tricek, nektera me dokonce prekvapila. Nevim, jak je usporadat. Hlavne tu bila a cerna, abych je rozlisila.

Jo a takto pri srovnani na hromade, ty z COS urcite nejsou kvalitativne mezi lepsimi a to se o ne vic staram pri prani a presto pretocene svy....

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:32

Stezuju si na nase kamarady a teda i na nasi debilitu (to se ani nijak nazvat totiz neda). Ve ctvrtek jsme jeli k jednem znamym, tam jsem byla ja s holkama a muz mel nejake behani po praze. Byli jsme u nich od 2 do 7 cca, a me z niceho nic rozbolelo v krku, otrepalo me a bylo vymalovano. Jeli jsme na noc k jinym, tam jsem rovnou zalehla a rano jsme jeli k nam do nahradniho bydleni. Tam teda jsem zacala kaslat, takze jsme rovnou sehnali termin na AG testy, za hodinu bylo jasne ze covid to neni. Tak jsme obepsali vsechny dotcene at teda nepanikari. A protoze jsme byli na testy kousek od Berouna, kde bydli nasi hodne dobri kamaradi u kterych jsme meli spat ze so na nedeli, tak jim muz volal jak to s nama vypada, ze ja jsem nakrapla, mam rymu a skrabe me v krku, ale testy negativni. Tak pry mame prijet, ze me hodej do postele a zbytek bude s nema, at nesedim 5 hodin v aute kdyz je mi zle. Vikend v pohode, no a vcera jsem mluvila s kamaradkou a jejich syn to chytil. Muz volal vcera 3x kamaradovi a ten mu to nezvedl, ja ji dnes psala zpravu, a taky neodpovedela a je mi to fakt lito, jenze nas sami pozvali at dojedem a ja se na jednu stranu citim fakt zodpovědna ale na druhou spis jako idiot. Ze meli rovnou rict at nejezdime a ted nas ignorujou. Oni prave taky kolikrát nekam dojeli s nemocnyma detma a predalo se to dal a nikdo je neperzekuoval:(

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:34

Candance ja mám päť tričiek, z toho tri sú z Cos a ani jedno nemá přetočené švy. Nijak extra sa o ne nestarám, akurát ich nedávam do sušičky. 

Offline Potrefenáhusa
38663 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:36

rasaNori aneb nakaž tři rodiny během jednoho víkendu?

Offline SunEclipse
3463 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:42

rasaNori já to nechápu..jsi teda pozitivní, nebo negativní? Pokud jsi negativní, tak to nemohl chytit od tebe?

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:43

SunEclipse pochopila jsem, že je negativní, ale to dítě od ní chytlo tu její virózu.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:48

rasaNori ta nekomunikace může mít i jiný důvod

Ale teda udělat si za současné situace před Vánoci road trip po kamarádech s celou rodinou... No nevím. A když se cítím blbě, tak jezdit na další návštěvy . To ti fakt někdo musí říkat, že to není vhodné? 

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 20:49

Potrefenáhusa nn, ti prvni byli pozitivni pred mesicem, a me se udelalo blbe az kdyz uz jsme u nich uz 4 hodiny sedeli. Vecer v 7 jsme se presunuli k jinym, taky nedavno vylecenym a s tema jsem se ja nevidela vubec, spala jsem bokem. A ti treti nam ted napsali ze maji hodne pozitivni kontakt takze naopak jsme to mozna lapli my u nich... 

Online Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:00

rasaNori ty bláho, já žiju asi v úplně jiném světě. Po skoro čtyřech měsících jsme se sešli s mou sestrou, po dlouhém váhání, jestli děláme dobře, a na dlouhé měsíce, zřejmě než budou aspoň nejohroženější v rodině naočkování, taky naposledy. Objet republiku se zastávkami u známých, to je pro mě teda momentálně úplně nepochopitelné.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:20

Pinot Noir  taky je to mimo moje chápání. Já mám letos první svátky, kdy se neuvidím se svojí rodinou, tak takové hromadné navštěvování se s kamarády vůbec nepobírám...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:22

Pinot Noir presne

Online Karja
44423 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:25

Pinot Noir Ja to ted jedine pobiram jako cerstve vylecena, ze bych k nejakym taktez vylecenym kamaradum rada zasla;-).

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:26

rasaNori promin ale za soucasne situace objet nekolik rodin... jak si muzes byt jista, ze nikoho fakt nenakazis? Navic uz ti nebylo dobre a pokud vim covid jsi zatim nemela.

Toto je presne ono, kazdy obejde par znamych a pak se to siri. Ja se fakt s nikym nepotkavam, mimo fyzioterapeuta. Ale i tady v okoli jsme snad jedini.

Minuly tyden moje mamka a jeji kolektiv mensi predvanocni posezeni... no co na to rict. My k nim nakonec asi na vanoce nepojedeme, protoze hranice a ted to s nami vypada naklonene. Ale i predtim jsem vahala.

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:31

Karja to sem si taky myslela, ale hned me to preslo, protoze bych si nerada dala druhy kolo....

Online Karja
44423 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:42

711990 Ja tomu verim, ze to ted nechytnu, ale rozhodne nebudu delat roadtripy:-D Spis pujdu bez obav na navstevu k nejblizsim pratelum;-).  

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:56

Pinot Noir tohle byl prvni vikend, kdy jsme se takhle po vzajemne porade sesli. Do tohohle prave jsme sedeli doma a s nikym zadny socialni kontakt.

Offline rasaNori
8821 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 21:58

Karja kdyz oni to jsou nasi nejblizsi pratele, jenze bydli na opacnem konci republiky... 

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:04

Taková pidi stížnost, už skoro dva týdny se mi nedaří umístit papírový odpad do příslušného kontejneru, neb v okolí jsou všechny pořád plné .

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 22. prosince 2020 22:07

rasaNori Teda spadla mi brada před tvým přístupem . Já myslela, že je něco jako nouzovej stav a pandemie a jak to ještě popsat a vy brouzdáte po republice a to neberu v potaz, že ti bylo blbě. Ale už se ničemu nedivím.