Dadoo pak se nemuze nikdo divit, ze lidi vsechno nakoupi na Alze... Moji objednavku knizek u Kosmas jsem po 3 tydnech zrusila, prislo mi, ze se jim skoro ulevilo.
V Alze jsem to stejne vyzvedla 2.den.
Stěžovací vlákno
Mall nikdy, uz jsem to tu psala. A reklamace mam pocit hazej z okna.
andulka01 no jasně! To jsem taky zjistila ![]()
Pinot Noir Já měla dycinky tmavý podlahy, tak se to nějak ztratilo, ale na tý bříze je vidět úplně všechno ![]()
andulka01 my máme nejvíc pokaděný parapety.
Proč já sem lezu, když vím, jak je to tu všechno nakažlivý... I ty bobky.
Pinot Noir Já to vždy přičítala mouchám, ale tady je to prostě jasný.
Ja teda musim ty obchodniky naopak pochvalit. Nakupuju ted vyhradne online a ti obchodnici podavaji vykony. Kolikrat jsem to mela do druheho dne doma, a to i ted pred svatky. Akorat na Luxoru to vazlo, prvni objednavku vyrizovali mesic a neco i zapomneli dodat...ale beru to tak, ze proste nejsou primarne eshop a trva jim, nez to postahujou z pobocek (druha objednavka byla uz rychlejsi). Fakt mi prijde, ze vsichni neskutecne performovali, i ruzne male rodinne podniky.
Ceskou postu nekomentuju, tam jeden den trvala expedice balicku ze Svedska do Cech, aby pak 14 dni nase posta dorucovala po ČR....a nakonec nas nezastihla doma![]()
Mha jestli morčata vylezly s vlajícíma pavučinama, tak ten výcvik nebyl úplně marnej!! :)
bram Ty okna pořád nejsou dobrý, práce ve výškach jim nesedi:)
píše mi česká pošta: odpolední doručování není s platebním terminálem, přichystejte si přiměřeně přesnpu částku...cože to? Proč proboha odpoledne nemaj ternimály? Terminály pracují na poloviční úvazek, nebo co? Samozřejmě doma hotovost nemám, musela jsem se jít promořit do Metropole k bankomatu.![]()
Mha hele, ale mokrý morče by na oknech stejnak pouštělo chlupy, to nechceš :)
Ja mám zas úplne zlé skúsenosti s Alzou, Mall bez problémov.
SunEclipse "Přiměřeně přesná částka" je dokonalá formulace ![]()
Já mám dobré zkušenosti s mallem i alzou, střídám to spíš podle ceny. Na mallu mě teda hrozně štve, že spoustu věcí jen přeprodávají. Alza teď muži dovezla na pobočku špatnou věc, má to tam asi týden, dneska to byl vyzvednout. Možná to dokáží doručit správně do 23., ale možná taky ne.
moora Zvlášť, kdyby uklidily ty pavouky. Akorát že první by se bohužel uklidil manžel.
Zamračeno a mlha jako nad Anglií, "Betlémskou hvězdu" bude vidět leda na fotkách lidí odněkud zdaleka.
Triss Pry na Frydlantsku je jasno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my