Umřel můj oblíbený profesor. Byl stará škola, v kabinetu měl obrovskou skříň, která byla narvaná kartičkama. Vždycky v nich zalovil a už vytahoval literaturu k danému tématu. Měl tam úplně, úplně všechno.
Stěžovací vlákno
Před svátky jsem dala do pračky flaušový kabát, vlna asi 70% nic se nesrazilo, ale kabát je cítit jak zmoklá ovce. Přes noc jsem to větrala venku a dobrý, ale po hodině doma zase puch. Myslíte, že kdybych to dala do pračky ještě jednou s troškou octa, že by to ten odér zničilo?
Kan mne takhle po vyprani zacla smrdet 100%kasmirova sala. jeste jsem ji parkrat preprala v ruce, nepomohlo, sla do pracky a z ni do kose:-( s kabatem bych zkusila radeji cistirnu
Luna No teda... Já myslela, že to hodnocení "a proč nenakreslíš něco hezkýho, veselýho" patří do minulýho století
Nic netaj, je to tvůj výsostný styl, projev. A že ses vrátila ke kreslení je snad obrovský plus!
Na komiks se moc těším!
Luna pokud ještě chodíš k te psycholožce, tak to s ní prober.
Moje máma přestala do mě hucet ve chvíli, když zjistila, že mi to je úplně jedno. Já bych řekla, že je úplně fuk, co si o tvých kresbách myslí, to je to ciste její problém.
Luna to mi je hrozne ľúto, že ťa rodina nepodporuje. Pritom si tak skvelá a tvoje kresby úžasné.![]()
andulka01 Tak ja jsem v tom "minulym stoleti" vyrostla. Dost desny. O to horsi, ze osoba, ktere jsem to poslala, je akademicka malirka. Jako za me velky wtf proste.
continuity Ja to mam vyreseny, uz jsme to probraly. ![]()
Udelala jsem fatalni chybu! Poslala jsem PF jedne pribuzne!!! Uzkostlive si strezim svoje obrazky pred tim, aby je videla rodina, pac odjakziva jsem musela poslouchat, jak je to spatny a proc nedelam neco HEZKYHO. Takze vyslech od matky, ja uz to teda neposloucham, jen premyslim, jak pred rodinou utajit ten komiks...
Je mi to lito, jses hrozne sikovna zenska. Tvuj obraz visi a moc se libi. A moc se tesim na Tvuj komiks
Luna Tvoje obrázky jsou nádherný
a netaj, ale neposlouchej, neodpovídej, nevysvětluj.
...všechno, co Ti tady píší holky, je pravda, radí Ti dobře.
Osobně si myslím, že Tvoje máti má z Tebe strach,
z Tvé síly...
(to, že si člověk občas fňukne, to má tak každý, akorát někdo o tom mluví, někdo ne. Ale je to normální)
...podle mě Tě chce neustále ovládat, nenechat Tvoji sílu rozvinout v plné parádě.
Jak jsi tady párkrát nastínila, co jsi zažila v dětství, a teď máš milující a milovanou rodinu, a máš talent na x věcí a tady velikej fan klub, a pokořila jsi tu škaredou nemoc/nevzdáváš se...
Tohle Tvoji mámu děsí a se*e a taky, že si žiješ po svém, jak Ty chceš - že jsi prostě
všechny ty útrapy(jo, patetickej, leč vhodnej výraz) přestála, že to dáváš a jsi úspěšná na všech frontách.
MOC Ti držím pěsti![]()
(a přeju žáky, co jinou pani učitelku nechtějí a opakovaná vydání knih...)
Omluva za OT.
Ty ses měla narodit místo mě. Celá famílie, stižená utkvělou představou že jsou každej hotovej Picasso, tvořila furt jak vzteklá... dodneška mi doma visej díla otce, matky, bráchy... a já byla černá ovce rodiny, ze který nikdy nic kloudnýho nevypadlo - úplně k ničemu prostě
Nade mnou si uplivovali, tebe by si vážili!
Tolik pohled z druhý strany ![]()
Miru - no tvl, rozený psycholog. Já bych za tou nešťastnou poznámkou třeba viděla, že má strach o svou dceru - obrázky působí na někoho depresivně a smutně.
Luna Tohle vůbec nechápu, jsi neskutečně šikovná a hlavně svá, už dlouho po nějakém Tvém obrazu toužím. :) Moc bych si přála, aby ke stejnému názoru dospěla i maminka.
barbucha No to je bordel, si fakt nevyberes!
No ja si nemyslim, ze jsem Picasso, ja jsem takova skromna duse, hihi. Ale zas me certi brali, kdyz jsem treba matce dala obraz a ona me dalsich 5 let to nutila premalovat, protoze se ji to nehodi k zavesum apod
jitřenka No, strach ma ze vseho. Treba aby na ni nespadl balkon, kdyz jde na nakup nebo aby nas neprejel kombajn, kdyz jdem po chodniku a tak...Proste z beznych veci![]()
barbucha No to je bordel, si fakt nevyberes!
No ja si nemyslim, ze jsem Picasso, ja jsem takova skromna duse, hihi. Ale zas me certi brali, kdyz jsem treba matce dala obraz a ona me dalsich 5 let to nutila premalovat, protoze se ji to nehodi k zavesum apod
![]()
Hele ale to byly problémy i největších umělců přece, že se konečnej výsledek nelíbil klientovi, kterej si naporoučel nejrůznější úpravy eště! Seš prostě v nejlepší společnosti! ![]()
A zcela potichu, šeptem, přiznávám že některý otcovy mazanice jsem nechala viset proto, že se mi taky hodily barevně ![]()
Hwi Dekuju
Ja si zacinam pripadat, ze tady jdu lovit pochvaly
Ale tak to nebylo mysleno, ja jsem jen byla fakt vytocena...Mne vubec nevadi, kdyz se to nekomu nelibi. Ale tohle analyzovani, ze kdyz nakreslim kost, znamena to, ze znova umiram...No nic.![]()
barbucha Haha, vsak jasne! No tak se musim smirit, ze jsem taky cerna ovce, no...![]()
Hwi Dekuju
Ja si zacinam pripadat, ze tady jdu lovit pochvaly
Ale tak to nebylo mysleno, ja jsem jen byla fakt vytocena...Mne vubec nevadi, kdyz se to nekomu nelibi. Ale tohle analyzovani, ze kdyz nakreslim kost, znamena to, ze znova umiram...No nic.
hele ale zas, jmenuje se to tu stěžovací vlákno a dá se používat ad libidum, přece se tu nebudem nějak domlouvat, kolik stížností za měsíc je cajk a kolik už ne ![]()
a reakce tvých přibuznych mi přijde zvláštní taky, peč na ně!
Ounz No beru to trochu jako osobni selhani, pac ja si uz pekne dlouho na nic nestezuju!
Mam se jinak fajn.
Luna to je dobře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my