Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
42660 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:25

Karja ty jo, já si dala malého s mužem, bo ma dnes narozeniny a už tři hodiny mě nechce přestat bolet hlava.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:26

continuity Meli jste si dat caj s malilinkatym rumem!

Ale mne nejde o chlast, tizi me neco na dusi, a chlast by tomu pomohl! Ja jinak ani nepiju a I jsem si rekla, ze uz moc ani nebudu, mne to fyzicky hodne bere.

Online continuity
42660 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:29

Karja tak držím palce ať to brzo přejde. 

Offline viktorka_od splavu
49177 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:29

Karja zas když si dáš a bude ti zle, pozapomeneš na duši:-) tlapkám a prosimtě dárek nevracej, to je určitě víc nezdvořilý než nechat si hlídat dítě:-P

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:37

.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:37

viktorka_od splavu Hele nevytrhavej furt ty veci z kontextu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:38

Karja to je blbý. Napadá mě vyložit si to na papír, někomu to pomáhá.

49177 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:40

Karja prostě tohle bych já pokládala za skutečnou nezdvořilost, co je na tom vytrhávacího nevím. já jsem spíš ročník tvé matky než tvůj a hlídání dítěte aby si dcera/snacha vorazila by mě nenapadlo považovat za neslušnost. navíc jsem celkem "nekámošivý" typ, takže návštěva která dorazí a obratem vypadne by mě spíš potěšila:P naproti tomu snachou vrácený dárek vnučce by mě opravdu hodně urazil.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:41

Evaeva :-D:-D:-D Tak to nejde, jinej typ mi dej! Mozna to pujdu zahulakat do lesa, nejak obejdu ten zakaz vychazi...Normalne to naseptam do stromu!

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:41

Karja

(Náušnice jsou malý, myšleno do šuplete se vejdou, a přece jen cenný, myšleno i pro malou jako památka - nevracela bych je, to by mohlo nadělat spíš škodu.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:44

Karja hele do přírody se může, ne? Nebo ty myslíš teď v noci? U vás asi nebude deset policajtů za každým stromem. Když tak to vylíčíš jim, oni tě pochopí a určitě pustí;) Můžeš to samozřejmě valit tady na nás, ale to nechceš, jak chápu.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:47

Evaeva :-D Ja uz jsem si parkrat rikala, ze kdybych predvedla policii nejakou hysterickou scenu asi by me nechali jit I o pulnoci. Ono nekdy ven proste MUSIS! 

Ty vole, u nas se znaj I policajti! 

Offline DruI
5555 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:48

Karja Do stropu nešeptat! Jak známo z literatury, pak si z něj někdo vyřeže píšťaličku a ta tajemství vypíská na veřejnosti :o) Ale jestli ti normálně pomáhá věci někomu říct, tak si to zkus napsat třeba jako dopis.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:50

Karja prosimtě dárek nevracej, to je určitě víc nezdvořilý než nechat si hlídat dítě:-P

​To nechat si hlidat dite beru jako vytrzeny z kontextu. Psala jsem ve vedlejsim vlakne o navsteve. Moje tchyne, kdyz me pozve na navstevu, tak me videt chce, mrzelo by ji, kdybych tam vlastne nebyla, zas tak casto se nevidame. A to vraceni darku by taky neprobihalo stylem ,,na tady mas, jsou rozbity,,. Ale treba by je ted chvili rada mela u sebe ona, po mamince jI moc veci nezustalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:53

Karja tím spíš to pochopí, když vás znají, ne? ;)

49177 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:54

Karja oki beru zpět, já to pozvání na návštěvu brala tak, že jedete ke tchýni s dětmi a že by snad nebyl problém když se ty na část návštěvy vytratíš třeba se švagrovou někam ven.. neže ona zve tebe aby si s tebou mohla pokecat. to by bylo samozřejmě nezdvořilý odejít. už mlčim

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:54

DruI Psany to bude jeste horsi, minule jsem to uz uz rikala sambovi, ale pak jsem to musela vracet a lhat. Clovek musi vydrzet prvnich par dni, pak to bude lepsi!

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:55

viktorka_od splavu Ja tam jezdim jednou za ctvrt roku na odpoledne:-D. To by me pri slovech ,,cau jedu do Dmka,, asi vypraskala holi!

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:56

Evaeva Jo, takhle, ze utikam od deti, no to asi jo;-)

49177 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:58

Karja jojo, zase máš pravdu. vydrž pár dní a ona ta potřeba se svěřit trochu opadne. nebo ještě můžeš zkusit nějakou anonymní internetovou poradnu nebo tak něco. pokud bude fakt anonymní:P (já to kdysi využila pro rozhodování v jedné situaci, kterou jsem fakt nemohla konzultovat vůbec s nikým a nakonec jsem se rozhodla přesně opačně, než mi tam poradili - a i jsem to potom přiznala:-)