Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:56

Ounz Ad libidum je dobrý

Luna KRESLIT!!! Já taky chci tu knihu, doufám, že náklad bude aspoň 5 tisíc!

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 12:34

Luna - hele zkus je brát takový jaký jsou, je třeba jen říct jsem šťastná ta práce mě baví, jsem v pohodě.  Ono se vše utřepe, nic se nejí tak horké a máma je máma. Někdy se fakt stačí blbě vyjádřit, ty si to přebereš jinak a z komára je velbloud. Držím ti pěsti.

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 15:00
Reakce na brrr:

Umřel můj oblíbený profesor. Byl stará škola, v kabinetu měl obrovskou skříň, která byla narvaná kartičkama. Vždycky v nich zalovil a už vytahoval literaturu k danému tématu. Měl tam úplně, úplně všechno.

​To mně moc zamrzelo předpokládám tedy, že myslím toho samého.

Offline brrr
12300 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 15:53

Mohučanka Myslím Slámu, ale asi to bude ten stejný, o žadném jiném profesorovi v poslední dob naštěstí nevím.

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 16:21

brrr jo, Sláma. Nedávno umřel taky profesor Bouzek, ale ten kartičky nevedl a obecně byl takový "jiný".

Offline brrr
12300 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 16:25

Mohučanka Bouzek umřel někdy na podzim, ne? Toho znám jen z nějakých přednášek, osobně ne.

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 16:28

brrr jojo, na podzim. Já jsem znala Slámu jen povrchně, ale udělal na mně obrovský dojem.

Offline brrr
12300 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 16:42

Mohučanka Já měla Slámu i na promoci. Jak je tam potom potřásání rukama s těmi vyučujicími v hábitech, tak nejdřív šla taková starší paní a říkala mi: "To bude mejdan,co?" a za ni Sláma prohodil na mě něco ve smyslu "Kolegyně, hlavně se chovejte slušně."

A když se naštval, tak mu naběhla žíla na čele, ale stejně byl super.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 13:45

Dam to sem, bo tady jsem si stezovala. Nasla jsem ty nausnice. Ale pro zmenu jsem utrhla dvere na mycce. Asi nejaka pruzina ci co.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 16:19

Candance Ja nasla ten mobil - nu coz aspon jsem si uklidila dve skrine, abych ho nasla nahore na kuchynske lince. Nam se zase urval pant z futer. Tata rika to je minutka. Z minutky se staly dve hodiny a musel ty dvere I rezat:-D. Snad vam to nekdo opravi a za par korun;-)

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 16:23

Candance Jo a nausnice mi dneska prisly dvoje novy. Pro me a pro mladsi dceru. Slusej nam. Ale zbyvaji mi tim padem nausnice od tchyne, co jsou po prababicce a dala nam je pred 3 lety. Asi ji je teda vratim na pamatku, snad ji to neurazi. Ona je sice dala opravit, ale porad se kazi a tak jako celkove tam vidim nejake esteticke chyby, je to takove zohybane, muselo by se to zase dat opravit. Ale stejne tenhle typ nausnic nechci holkam davat. No urcite z toho bude zase zle.

Offline brrr
12300 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 16:30

Včera jsme jeli přes přes půl republiky k babičce, abychom přijeli dneska zpátky. Dítko tam všechno poblilo (zvrací, když má teplotu). Zítra jde na testy. Snad to nebude korona, jsme už víc jak týden doma, druhá babička, která bydlí ve stejném domě a tudíž se vídáme furt, chodí na pravidelně na testy kvůli prababičce v DD. Dítě se samozřejmě jeví býti v pořádku.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 16:35

Karja nechej je dceri na pamatku. Dcera takto dostala po tchyni nausnice, aby je nosila. Ale ja je schovala. Tez jsou labilnejsi a pozohybane. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 16:44

Karja ja bych je tchyni nevracela.

A mozna bych ani necekala az se zepta proc je nenosi,a zacla nejakou historku sama.

Online continuity
42660 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 16:48

Karja nevracej je, schovej ji je na památku. 

Offline Tak Betty
6080 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 17:41

Karja taky myslím, že náušnice rozhodně  holčičce schovej.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:16

Ale asi bych to mela tchyni rict ne? Nebo spis ja je nejak pekne ulozim, aby bylo videt, ze se o ne pekne staram a poradim se s ni. Ona ji ted maminka zemrela, tak treba by je mela rada u sebe, treba I jen chvili;-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:19

Karja já bych je schovala a tchýni bych to řekla. Že je bude mít na památku a že se bojíš, aby je neztratila. To podle mě urazit nemůže. Na to vrácení bych se ptala fakt opatrně, nějak mezi řečí. Teda kdybych to uměla:)

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:21

Dala bych si panaka, nebo spis snad flasku celou, ale kojim. Nebo bych si popovidala s nejakou nezaujatou kamaradkou, ale moje socialni bublina se cela zna. Kdyz jsem chodila do prace, tak jsem mela kamaradky mimo nebo treba z vejsky jsem mela jeste nejake, ted je to bublina malomesta, to se nic neda.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 21:22

Evaeva Ja to s ni nejak vyridim ve stylu ,, ze pochopim, kdyby je chtela mit po mamince ted na pamatku ona,,;-)'