dorota přesně. Navíc ty nejlepší oslavy byli ty naprosto neplánované.
Stěžovací vlákno
Dalia A jak jsi prodělala coronavir? Už je ti dobře?
Ano, je mi dobře.
Ale moje tělo je zářným příkladem, že jistotu nemám opravdu nikdy - 25. 12. ke mně jela rychlá kvůli další alergické reakci.
Luna Mně tvoje obrazy přijdou krásně zádumčivé. Obdivuju každého, kdo všechno vidí trochu jinak a umí to zhmotnit prostřednictvím umění.
Pinot Noir taky nechápu a navíc mi nevadí ani petardy:-) ohňostroje miluju
Pinot Noir naštěstí si z okolí nic nedělám. Ale když řeknu, že slavit Silvestr nemusím tak ty pohledy![]()
brrr
Zrovna to tu řeším!!
brrr ja se chci jit bavit a petardy mi budi deti![]()
Garfie dítě na půlnoci taky trvá, být to na mě, už jsem dávno v pelechu.
viktorka_od splavu ohňostroje taky miluju a rachejtle mi před dětmi taky nevadily, i když se jich bojím a doma to nechci. Teď mi budí děti a za pár let už mi zase vadit nebudou ![]()
Edit: ale štve mě práskání měsíc předem, nechala bych si to jen na ten jeden den.
Pinot Noir to práskání jen kvůli tomu aby byl randál mi není dvakrát příjemný, ale nijak mi neubližuje. dny, kdy mi to budilo děti, bych spočítala na prstech jedné ruky. toho vypouštění se teda bojím taky, to doma nepěstujem, ale jinak je mi to spíš lhostejný, dokud mi někdo nehodí petardu pod nohy tak jsem v klidu:-)
Napodobne. Starsi sa veľmi boji hlasných zvukov (čo mu nevadí v tom byť neustále hlučný jak pavian). Takže tu leží, zakrýva si uši a trasie sa :(
Pinot Noir viktorka_od splavu mne by to teda nevadilo, pokiaľ by som myslela sebecky len na seba. Mne to ale vadí kvôli zvieratám. Tie nemôžu za to, že ľudia nevedia čo so sebou a fakt nevedia 31.12 na pol dňa vypnúť, lebo veď je to len raz v roku.. Príroda takisto zrovna nejása. Petardy sú magorina.
paktofonika Jo, ja rikam, ze nevedi co s penezma, takhle je vypraskat do vzduchu. Taky mi to vadi kvuli zviratum a detem.
Karja no keď už chce niekto vyhadzovať peniaze z okna, tak aspoň potichu, už existujú i tiché ohňostroje. Tú potrebu čo najväčšieho rachotu nerozumiem. A hlavne by mal po sebe i upratať
paktofonika nevím jestli to kočky snáší lépe, ale naše první na to nereagovala a tahle nová to dnes naopak vyhledávala. Litala z okna na okno kde něco bouchlo, a sledovala ohňostroj.
Jinak naši kluci pravidelně prospali všechny petardy na Silvestra, takže ani to mi nějak nevadilo.
Opruz několik dní okolo mi vadí. Hlavně jen petardy bez ničeho a jen bouchání.
Áďa kouká v klidu z okna a Ebby se klepe strachy pod peřinou.
Renusatko jen to bouchani bez svetylek je opruz tomu taky nerozumim proc, ale lovecti psi nebo policejni kone se neboji, tak to jde zvirata normalne naucit, tu hysterii okolo moc nechapu
Renusatko u nás to našťastie tento rok prebehlo celkom kľudne, ale iné roky bola Amy v strese už pár dní pred Silvestrom. A samozrejme treba myslieť i na zvieratá žijúce vo voľnej prírode.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my