Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 11:27

viktorka_od splavu potom nechapu, jak jsi mohla napsat, ze neni problem to naucit psa? Kazde zvire to asi zvladnout nedokaze a je to dost dlouhodoby trenink, ne? Jako ze by meli lidi behem roku nekde na poli odpalovat petardy psovi za ocasem, aby si zvykl, nebo jak by sis to predstavovala? Fakt by me to zajimalo.

Offline viktorka_od splavu
49178 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 11:28

Kokoska hele osobne mi to je naprosto ukradeny.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 11:33

viktorka_od splavu já vím. Sice o tom vubec nic nevíš, což ti ale nebrání, aby na to mela naprosto jasny a pevný názor. Prostě jako dycky.

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 11:33

viktorka_od splavu aha, tak nic, no.

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 11:49

Práskání celý měsíc předem bych si odpustila, ale tu půlhodinu po půlnoci by mohli i nejbázlivější psi vydržet. Já musím trpět ječením okolních čoklů celé dny a noci a téměř denně čistit děcko od psích hoven. 

49178 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:01

Pinot Noir no tak nejak.

Dadoo nebavi me pritakavat nazoru ktery nesdilim, tot vse. se s tim smir

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:08

viktorka_od splavu jaky nazor? Ze delbuchy a ohňostroje desi zvirata?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:13

Pinot Noir Ježiš, to je ako z FB diskusie. My budeme robiť ohňostroje, lebo psíčkari nezbierajú hovná A za čo to majú voľne žijúce zvieratá a ľudia rôzneho veku?

Offline continuity
42660 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:15

Kokoska zajímavé je, že když se u nás v lese delaji střelecké zkoušky, tak to zvířata už neděsí. Rachot je z toho stejný, ne 15 minut, ale půl dne. 

Tady se zvířaty argumentuje dost účelove, o to jde. 

Online Gatita
8591 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:17

continuity ja na te moji krabici prave nic moc nenasla, ale to je fuk, protoze jsem se prekoukla a expiruje az za rok. Takze je treba jeste spotrebujeme, cim vic petard, tim vic retard:). Skoda, ze nam misto petard nedali krabici bonbonu, tam by problemy s expiraci nebyly!

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:18

paktofonika divokých zvířat je mi samozřejmě líto, ale silvestrovská oslava není zdaleka to nejhorší, co jim lidstvo způsobuje. A o tom, jak tom rachotem trpí různé věkové kategorie, bych ti mohla po včerejšku velmi živě popovídat, ale i ony, stejně jako ti psi, tu půlhodinu prostě přežijí.

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:20

Já si to teda vykládám tak, že zmínění psi a koně se vybírají do zmíněných výcviků PROTO, že se mimo jiné nebojí ran, a je to individuální, viz Catherinne a její kočky nebo viz různé děti s různými reakcemi. Takže vztahovat cokoliv na jiný zvířata je nesmysl.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:21

Pinot Noir a ja už sa znovu opakujem, že existujú tiché ohňostroje, a je to podľa mňa slušný kompromis. Petardy by som zakázala natvrdo.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:25

Jenom o psy prece nejde. Existuji taky ptaci a jina volne zijici zvirata. Rusi to vsechny a na rozdil od provozovani myslivosti nema odpalovani petard zadny vyznam. Srovnavate tu nesrovnatelne. Nechci zacinat flame o myslivcich, mam v rodine dva a zvirata strili minimalne, zato v lese fakt pomahaji.
Pinot Noir Ze jsou lidi idioti a maji doma v panelaku zavrene psy je vec uplne jina. To ze pes na oplocenem pozemku steka na prochazejici je ale normalni vec. Stejne jako ze kohout se svitanim kokrha a hospodarska zvirata smrdi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:26

paktofonika Uplne souhlasim

49178 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:34
Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:47

continuity ktera zvirata to nedesi? Takovy zajic jiste sedi pod stromem a rika si, jak to dneska hezky boucha

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 13:07

Jos s tím štěkáním na lidi procházející po chodníku teda nesouhlasím. Naši psi byli vždycky vychovávaní tak, že na běžně procházející se neštěká. Měli hlídat, tj. upozornit na ty, kdo se u plotu zastaví, zvoní na zvonek, nebo se chová jinak "podezřele". Sousedův pes štěká na nás, když jsme na vlastní zahradě, to mi připadá padlé na hlavu a odnaučit to rozhodně lze.

Offline barbucha blogger
35599 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 13:09
Reakce na Pinot Noir:

Já musím trpět ječením okolních čoklů celé dny a noci a téměř denně čistit děcko od psích hoven. 

​Zlatý psi! Radši bych bydlela nad psincem než nad školkou! To je teprve jekot... a každodenní chcaní za naším živým plotem incl. - vono za něj neni vidět z ulice, jenom z balkonů nad ním Petardy na ně!

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 13:09
Reakce na paktofonika:

Pinot Noir a ja už sa znovu opakujem, že existujú tiché ohňostroje, a je to podľa mňa slušný kompromis. Petardy by som zakázala natvrdo.

​Ale jo, s tím souhlasím.