Mha kuš s jarem! Já bych po tom hnusném podzimu prosila tak 14 dní sníh a mráz, aspoň párkrát bych chtěla bruslit a sáňkovat. A potom to jaro:)
Stěžovací vlákno
tak a teď banální stížnost:
Začal se mnou flirtovat náš doručovatel balíků, i mě zdraví na ulici, když jezdím s kočárkem, chválí mi outfit atp. To by mě samo o sobě potěšilo, takhle na mateřský, ale on vypadá ale úplně jako Bohuš Matuš!
Dalia Tohle neni stiznost, ale priznani: Ja jsem hrozne rada, ze te znam.
A ted ta stiznost: Stezuju si taky na pocasi, je to hnus.
INCOM1 Utikej! ![]()
INCOM1 kdyby mi ten Bohuš Matúš vozil balíky az domu, lehce by to přežila. ![]()
Dalia tady v Praze to taky moc nevypadá:( Ale rybník zamrzne skoro každý rok, takže šance aspoň na brusle tu je.
INCOM1 No vypadáš na 17, prostě!![]()
Už druhou noc se mi zdálo o ho...ch! ![]()
Sweet Potato tak snáď ti prinesú šťastie :)
Sweet Potato podaj si sportku ![]()
Janulik03 Tak jo. A pak podělím všechny ty, co tady tu diskuzi rozjely![]()
Sweet Potato Ještěže jen zdálo, budeš mít štěstí
A mě nezdálo, ve čtyři ráno přišla kočka s něčím nechutným v kožichu, ještěže jsem si všimla hned u okna, když jsem ji pouštěla. Šla do vany okamžitě. A tím jsem taky přišla na to, že se mi vrací čich (to klidně mohlo počkat do zítřka teda).
andulka01 Takže tlapkám a gratuluju zároveň.
Jo a ještě se mi vlastně zdálo, že si moji nájemníci pořídili malou roztomilou hyenu a ta měla malinké roztomilé hyeňátko!
Sweet Potato To je dobry, mne se zdalo, ze s nama byl Babis na horach, jako s partou. A furt jsem mu musela varit nebo neco chystat k jidlu! Byl to jeden z nejhorsich snu:-D
Sweet Potato Hyenka s hyeňátkem v nájemním bytě

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my