Dalia pro me jses nejstatecnejsi zena, co znam. A doufam, ze se , na nejakem parfemovem srazu, potkame
Stěžovací vlákno
continuity Ehm, tenhle týden musím: sestavit marketingový plán a rozpočet, naplánovat klientské i interní akce aby to mělo hlavu a patu, přesvědčit ostatní oddělení aby mi konečně řekla co budou potřebovat :-) a dát to nějak do kupy. Takže tak. A hlava mi to prostě nebere. No a co když to není kovidem, co když jsem normálně vypatlaná ![]()
clothilde Kéž by se vše vrátilo k normálu a srazy mohly zase být! ![]()
Mha Je, to jsem mela taky! Normalne jsem si nedovedla predstavit, ze jeste nekdy nabehnu do sveho tempa. A jo, bohuzel uz ve svem tempu jsem! Ale ta unava byla desna. Ale rekla bych, ze po trech tydnech jsem byla plne fit.
andulka01 no být tebou bych si na návrat čichu nestěžovala, představ si , co by bylo, kdybys ji neodchytla včas.
Blahořečit bys měla, že tě zachránil ![]()
SunEclipse No to máš pravdu. Akorát dříve než jsem ucítila, jako první jsem nahmátla...
Vona chudinka snad na tom musela uklouznout, celej bok měla zahnusenej.
Karja Tak po třech týdnech už jsi úplně ok? Napíšu si to do diare a jestli to tak nezvládnu, přijdu na podpurnou terapii zase sem![]()
Karja no alespoň nějaká naděje. Protože vůbec si neumím představit, že ještě někdy ze mě vypadne rozumná myslenka. Už jsem premyslela, jestli na toto můžu mít invalidní důchod. ![]()
UPC dela udrzbu 4.-10.1. pres den 8- 17, v dobe kdy vetsina zaku a studentu ma online vyuku a plno lidi je na HO.
Cely den se modlim, aby mi to nespadlo.
Ted mi vysvetlete - proc nam jede bez problemu Extender Wifi, ale hlavni modem ne?
Lamicka kde se to doctu, taky mi to dnes padá.
Extender WiFi si bere data z hlavního modemu. Může to vypadat, že máš plný signál, ale internet ti ani tak nepůjde.
continuity u nas to nekdo daval na sousedskou partu na FB, ale najdes to i nekde na jejich strankach, kdyz si tam zadas adresu.
Diky, takze se tvari plny signal, ale dre to...
Lamicka no protože to je plný signál toho extenderu. To je úplně nezávisle od těch dat, které tou trubkou proudí.
Na stránkách není k naší adrese hlášen žádný výpadek. Tak nevím. já mám dost dat, do prace stejně nesmím, nemá to moc jinych řešení.
Mha continuity No ja fakt neverila, ze se jeste v zime dokazu postarat o deti a domacnost na urovni, jak jsem byla zvykla. A jo, za tri tydny uz I ta unava byla pryc.
Karja Tak snad budu mít podobnou schopnost regenerace jako Ty. Hned po prvním dnu v práci teda zjistuju, že to nebude žádná sranda. Doma ale vůbec neodhadnu, na co stačím, třeba včera jsem dělala já blbec palačinky, no to vůbec nešlo ![]()
Uá, vyrobila jsem plnou pračku světle modrého oblečení ![]()
Pinot Noir však mas doma tři chlapy, růžová by byla horší
Jinak soucitim velmi...
Pinot Noir to jsi asi nechtěla, co? ale to se dá napravit, ne?
Blbě se zeptám, ale mně se to nikdy nestalo - to se obarví, když se s tím bílým vypere něco nového? Protože já jinak nijak pečlivě netřídím...
Dalia druhý den přemýšlím, co napsat k tvému příspěvku a vím, že nejspíš ani nepotřebuješ, aby to kdokoliv dál komentoval. Nějakou dobu vás tady ( a koc ráda) čtu v souvislosti s tím, jak se pomalu prokousávám parfémovým světem , a něco málo o tvých trápeních jsem tu taky letmo zachytila. Ale nikdy ne tolik, cos naposled v kostce popsala. A i když jsem v rámci svých 13ti let medicínské praxe slyšela a zažila už hodně silných příběhů, pořád se mě intenzivně dotýkají, v mnoha směrech... a asi nic chytrého, ani víc povzbuzujícího pro tebe nevymyslím. Jen jsem si opět vzpomněla na jeden titul ze své knihovny- "Ženská vydrží víc než člověk". A tak to prostě je. Držím palce a přeju štěstí.
Pinot Noir to znam, byly to kdysi miminci kosilky a pliny. Uz jsem urcite psala, jak se me sousedky ptaly, jestli ty modry plinky mam z Tuzexu ![]()
Pinot Noir viděla jsem prodávat odbarvovací ubrousky, jiné než ty "preventivní", ale zkušenosti nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my