Kan jsem rada, ze jsrm do hovnove debaty též mírně přispěla, doufám, ze to Sweet Potato spravedlive rozpocita
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Ne! Já psala o ohňostroji...
Mha Smolík, no...
Sweet Potato a bude sa počítať, koľko krát som ju slovo hovno použila? Môžem to keď tak porátať a mohli by sme to previesť na percentá, to mi staci. Čo ty na to ![]()
A ja by som si chcela posťažovať na debatu o vlnenom oblečení. Zo strachu sa mi už nazbieral plný kôš oblečenia a asi to budem prať v rukách, lebo šak tu je to nákazlivé.
jj to nepatri do stiznosti.![]()
A me se taky zdalo o Babisovi i Babisce jako Karja ![]()
A to mam fakt odtud....
paktofonika Udělej tabulku![]()
andulka01 Tamta byla čabraková, ještě roztomilejší, hezky huňatá.
Dalia
Chtela bych napsat neco vic, ale nejak nevim co.
Zasranej Covid, vstávala jsem v 9, udělala tři videocally, bratru celkem 1 hodinu a 15 minut. Třešti mi hlava a zvoní v uších. ![]()
A to už minimálně týden doma fungují, jenom hodně spím.
Sweet Potato To je dobry, mne se zdalo, ze s nama byl Babis na horach, jako s partou. A furt jsem mu musela varit nebo neco chystat k jidlu! Byl to jeden z nejhorsich snu:-D
![]()
continuity Covid je vůl. Dneska jsem na HO usnula kolem 8. ráno
, vstala jsem hodinu před tím. Rekonvalescence se teda táhne...
Mha no to já vzbudila děti do školy a šla si zas lehnout. Muz je úplně rozstřelený, ten si lehne se mnou kolem půlnoci, pak nemůže spat, vstane, usne ve čtyři. Teď se tady mihnul a zas zalezl. Jak půjde ve středu do prace ví Bůh.
Já doteď spala tak 11 hodin denně, ale v devět u nás nespí ani děti, abych mohla v 8 vstávat vyspala.
continuity Držím palce, ať je Ti líp. Je moc fajn vědět, že i někdo jiný se v tom tak plácá.
Špatné vlákno! Honem stížnost!
Nemám chuť ani čich a vnímám pouze platonovske ozvěny křenu.
continuity Mha Souhlas. Spím půl dne, chvíli něco dělám a jsem úplně vyřízená. A strašně špatně se mi soustředí na práci, drobnosti jsou v poho, ale nějaká koncepční větší věc fakt nehrozí. Držím palce ať je líp a líp.
continuity Mha ja spim dvanact hodin denne a to jsem zdrava jak ripa.![]()
Jen jsem holt letni clovek.
A chut bych potrebovala ztratit.....![]()
Mha Platonovské ozvěny křenu![]()
continuity andulka01 Budeme takové podpůrné sesterstvo pocovidovych invalidů...
Dnes jsem při jednom rozhovoru v Teamsech přemýšlela, jestli ta druhá osoba by šla nějakým tlačítkem přetočit na konec rozhovoru, přišlo mi to jako reálné a rozumné. Z úvahy mě vyrusila právě ona osoba, která se ptala, jestli je mi dobře, že jsem vypadala tak nepritomne
.
Teda závidím... I tu chut![]()
Mha vždyť jsme ve stížnosti. S tím videocallem úplně rozumím. Taky bych je byla nejraději všechny vypla ![]()
andulka01 mě čeká tento týden vymýšleni strategie, dale marketing chce vědět, co chceme letos do komunikačního planu a v té hlavně pusto prázdno. No není to dobrý. Nejhorší je, že podobne postiženy kolega je po Covidu vcelku veselej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my