Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kora
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:58

Mha ja dneska první den v práci a celkem to šlo.  Ale ještě minulý týden jsem nebyla schopná napsat větu, aby nebyl v každém slovu překlep. Coz mě docela vyděsilo.  Taky jsem dokázala tupě zírat do kompu, neschopná si vzpomenout co jsem vlastně chtěla,  nemohla jsem si treba vybavit jména některých lidí, se kterými běžně spolupracuju. Potvrzuji teorii Karja o třech týdnech. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:02

Kora Díky!

To zirani mám zrovna teď a myslím, že dám dohromady spíš jména z parfumanie než svých kolegu.

Tři týdny. Snad mě do té doby nevyhodi

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:11

marieu ... jsou chvíle, kdy se cítím jako neubožejší člověk na světě, ale pak si uvědomím, že to tak není. Je tolik stvoření, která jsou na tom daleko hůř. Záměrně nepíšu lidí, protože se mě velmi silně dotýká také utrpení zvířat a přírody jako celku. Já jsem na tom přece dobře. Mám pohodlný domov, mám co jíst, mám léčbu, kterou někdo někde jinde třeba nemá, vidím, slyším, chodím. Mám věci, co mi dělají radost, třeba ty vůně. A věřím, že duše je víc než tělo. Že ona nikdy neumře.

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:19

Dalia Věřím ti každé jedno slovo, co píšeš ❤️

@all já se děsím chytit covid ani ne tak kvůli riziku nějakého vážného průběhu, jako spíš kvůli tý únavě, kterou všichni popisujou. Sama s dětma ve 2+1 neschopná vylézt z postele si ani nechci představovat. Ačkoliv být nemocná, tak mám muže nejspíš v karanténě. Ačkoliv kdo ví, s těma vyhláškama MZ... Všichni kolegové v práci se hned po karanténě vrátili zpět do plného provozu, což znamená cca 6 služeb měsíčně k úvazku 1,0. To si taky ani nechci představit...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:34
Reakce na Pinot Noir:

Uá, vyrobila jsem plnou pračku světle modrého oblečení

​ja ruzoveho. Skoro brecim. Jedny nove saty...a to jsem tam mela dva kapesnicky proti zabarveni,a nepomohly.ani odbarvovac nezabral.

Offline Kora
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:37

Dalia jsi neuvěřitelně statečná

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:44

Dalia  

Offline SunEclipse
3464 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:51

Kora podle toho co píšeš, mám covid už několik let

Offline Kora
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 20:52
Offline Pinot Noir
29755 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:05

Jiná Realita jej, to je škoda, to mě mrzí :( U nás to schytalo jen oblečení kluků, takže to nevadí, nemusím to nijak řešit, budou prostě světle modří, ale když jsem tu pračku otevřela, hrklo ve mně, protože to všechno bylo dost silně modré. T

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:08

Pinot Noir ja to ani neprala bile s barevnym,bylo to vsechno svetle barevne.no ale sede saty jsou ted vsechny naruzovele:/ a taky vsechna pastelova tricka.jako me skoro trefil slak.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:09

Jiná Realita Vsechno ti ted bude krasne ladit! (To je z Pratel;-). Kdyz se Rachel chtela osamostatnit a poprve prala.

Dalia To je tak krasnej prispevek! Jsi vazne vazne neuveritelna osobnost

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:12

Já jen k tomu covidu. Nevím, jestli to byl nebo nebyl, na Štědrý den jsem jen s vypětím sil dokončila všechny povinnosti jako dcera, matka a babička a po dojezdu domů už jsem zbytek noci prožila na wc, šlo to horem dolem plus šílená zimnice included. Další dny bolesti hlavy, zubů, očí, ucha, trojklanný nerv, bolesti zad, kyčlí, kolen, kloubů na rukách. Pálila mne kůže po celým těle, i na hlavě, případně častečně některý místa necitlivý. K tomu ta hrozná únava. A dvojitý vidění, závratě, hučení v uších.
Ale neměla jsem vůbec teplotu, čich v normě, jen mi všechno připadalo slaný.

Na test jsem nešla, v tomhle stavu jsem si nedovedla představit, jak někam jedu MHD, navíc mi to nabídlo termín mezi svátky v soukromém zařízení na 23:45 v Karlíně, což byla utopie a ostatní termíny pak až v lednu.

Rodinu jsem upozornila, zatím nikdo nic nehlásí. K tátovi jsem chodila v rukavicích a s respirátorem, i jídlo jsem tak připravovala. Taky je zatím ok.

Ale bylo mi tak blbě, že jsem se fakt jen skoro plazila, jídlo jsem si pro tátu nechávala dovézt z Rohlíku i k obědu vařený, jen jsem ležela a na budík chodila dávat injekce a jídlo. Fakt jsem jela jen na basic přežití.

Tak přežili jsme, zatím. Až to půjde, zajdu na protilátky.

Ale potvrzuju tu únavu. A zmatenost.
A hned druhý den ráno, jak mě neposlouchaly ruce, jsem při krájení vánočky tátovi k snídani málem přišla o palec. Ten se mi v řezu podebral, dost hnusně, takže jsem to týden patlala framykoinem. A když už dneska vypadá, že to bere obrat k lepšímu, tak jsem při obyčejném vstávání ze židle a přesunu na druhou najednou chytila zas motolici a upadla jsem tak blbě, že mám jedno koleno sedřený do krve, na druhý noze jsem se asi botou trefila někam do žíly, protože se mi udělala černá podlitina deset cm v průměru - tu teď chladím hranolkama - dál jsem si narazila pravý loket a hejbla krkem. A k tomu jsem při pokusu o něco se při pádu chytit srazila na zem dva monitory, jeden to odnesl.

Takže člověk se nakonec místo kovidu umlátí sám

No a to co jsem dneska poslala za chyby v emailech, to se budu stydět ještě za pět let.

Ten odhad tří neděl by znamenal, že musím vydržet už jen týden. Tak heslo dne je prostě Přežít

Offline Pinot Noir
29755 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:15

Tulipe kdyby nového! K světlému oblečení kluků jsem přihodila tři prostěradla z dětské postýlky. Modré, žluté a bílé. Jsou přes čtyři roky stará, takže vypraná stokrát. No a všechno bílé je modré a žluté věci teď mají pěkně zelenou barvu

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:21

Jennyfor no uf, a ja si rikala, ze tu nejak posledni dobou nejsi

tak at je uz jen lip! 

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:23

Jennyfor drž se!!

Naředím to zase banální stížností, udělal se mi mezi prsty na ruce "Karjaflek" a nepamatuju si, co že se to na něj má dávat.

Určitě mu neprospívá, že nemáme myčku

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:09

Aranel Myslis sedej lupus? Joo holka, tak to je s tebou amen. Doporucovala se treba Linola, ale ba skutecne Karja fleky nefunguje. Ja tu mam jeste nejake kortikody na ekzem miminka, ktere jsem nakonec nemusela anI pouzit, takze si zahravam s myslenkou, ze budu sama sobe lekarem. Muj kozni beztak bude ockovat nebo tak:-D. A ja vam ten kotnik asi nekdy vyfotim, je naprosto nepouzitelnej ve veskery letni obuvi,to nelze srovnavat s necim ve velikosti ,,mezi prsty,,

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:11

Karja před kortikoidy zkus Elidel. Ten pomáhá na ekzém mě.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:12

Jennyfor No ty blaho! Tak muze to bejt ani nemusi, zas mas hroznej zaprah, fyzickej, psychickej, to proste musis byt nekdy poradne nemocna. Ale ja ti snad toho covida preju, nenakazlivyho pro rodinu, abys mela tema trema tejdnama utrum a bylo to zase dobry a meli jste s tatou relativni klid....Kdy planujes ty protilatky? Urcite napis, jak si vysla.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:12

Evaeva Tak jo!