Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:14

Aranel Já bych pořídila myčku, nebo přenechala mytí nádobí ostatním členům domácnosti, to pomáhá na exém mně ;o) Ale trochu pomáhá i mýt nádobí výhradně v rukavicích.

Online continuity
42694 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:15

Jennyfor no zní mi to jak covid. Držím palce, ať si brzo fit. 

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:24

Taky banální stížnost, odmrazovala jsem mrazák. Aby to bylo rychlejší tak tam dávám kastrůlky s horkou vodou. Muž přišel z práce a aby to ještě urychlil, dal k mrazáku teplomet. No dal ho dost blízko a nějak se ta dolní část vydula. Tam kde mají přiléhat dvířka. Takže jsem dnes objednala novej mrazák. A to ho máme asi tři roky. My ten mrazák máme ve sklepě a odmrazovací akce se tím hodně zpomalí, jak je tam zima.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:26

Tak Betty ano,nejdukladnejsi odmrazeni je nakup noveho kusu,to se neda poprit!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:30
Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:35

Tak Betty K mrazáku teplomet... no, trochu mi to připomnělo, jak vyhořela stará chata na Ještědu (někdo rozmrazoval teplometem vodovodní potrubí). Tak ať dobře vyberete.

Karja DruI no jo, je to ekzém no, a teď v zimě udržet promazaný ruce není jednoduchý. Ámen se mnou doufám není ještě

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:36

K tematu, my taky nemame mycku, coz je hroznej hroznej voser se dvema detma:-D. Ale uz si ji sem porizovat nebudeme, ono to do te prehistoricke kuchyne ani nejak nejde. Ale my celkove mame tenhle stav domaci elektroniky jak z predminulyho stoleti. Treba mrazak zaviram aktualne za pomoci lepici pasky, protoze neprilehaji dvirka, tak aby mi to nenamrzalo. Pak mam susicku, ve ktere nesusim, televizi, co nejde. Notebook, co se neda zavrit. Radio z roku asi tak 1995. No pak si pri peceni cukrovi reknu, ze si koupim toho robota...pak si za tyden reknu, ale k cemu, stejne nic nepecu. Tak si reknu, ze si koupim kavovar, za tyden si reknu, ale k cemu, akorat bych pila moc kafe.... ale ja to tak mam se vsim z tohoto oboru. Jako utesuji se, ze v novem dome budeme mit vsechno moderni, ale myslim, ze je to o nejakym nastaveni a ja jsem proste v tom minulym stoleti. Jo, ale mam novej mobil!!! (Uz sest tydnu v krabicce, a kdo vi, jestli mi ho v ni vubec poslali, jeste jsem to ani neotevrela). 

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:48

Karja z tvého přístupu by mně  šíblo, tedy sdílet s tebou domácnost. 

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:51

Tak Betty Ale proc? Mohla by sis koupit, co bys chtela, I si to sama vybrat! Jeste I penize bych ti pridala;-)! Me to jen proste nebavi.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:52

Karja a uz jsi nasla ten tatuv? :)

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:53

Karja tak jo, když bych si mohla koupit ten mrazák, radio tak by to šlo no.

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:53

Karja moje máma má rádio (funkční a používané), které jsme koupili v roce 1990 ve Furth im Wald, prvním městě za hranicí, na prvním výletě na Západ, který byl památeční zejména tím, že nám dětem maminka zakázala se divit.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:54

moora Joo, I jsem to sem psala! Jinak ten mobil jsme kupovali v srpnu a dodnes ho nevyndal z krabicky....ono to bude dedicne...Avsak ztratila jsem jednu z nausnic po tchyni, o kterych tu byla rec. Ale nekde doma, takze se snad objevi. 

Jako ja jsem fakt na vymaz no, furt pomlouvam samba, ale ja jsem docela to stejny!

Offline Pinot Noir
29755 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:57
Reakce na Jiná Realita:

Tak Betty ano,nejdukladnejsi odmrazeni je nakup noveho kusu,to se neda poprit!

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:57

Mohučanka :-D. 

Hele my nove radio kupujeme uz asi ctyri roky:-D Kdyz tohle ale furt hraje no (jen musi byt postaveny na dezertnim talirku, protoze ma repracky zespoda). Nejvetsi sranda je, ze uz se mi treba u kamaradu stalo, ze jsem nevedela, k cemu nejaky veci jsou:-D:-D. 

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 22:59

Tak Betty

Vsechno bys mohla, ono je to potreba vzit trochu z gruntu!

Online SunEclipse
3465 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:04

Tak Betty tak si kup  mrazák s funkcí No Frost a máš vystaráno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:04

Mohučanka moje ségra si od našich vzala hifi věž s gramofonem zhruba mého stáří:)

Offline žluťásek
8836 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:05

Karja my máme úplně prehistorickou pračku, ale děsím se okamžiku, kdy odejde a budu muset vybírat novou. Tuhle jsem četla diskuzi tady a jen se divila, co všechno už pračky umí. Naše má dvě kolečka na ruční otáčení a pere na 30, 40, 60 a 90 a buď normální nebo jemný program. Nic dalšího a dobrý

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 23:06

Karja no, mámě to rádio taky pořád hraje...u nás se nikdy nic nevyhodilo, pokud to zhruba fungovalo, a já když šla dělat au pair, tak jsem nevěděla, jak se pouští pračka, protože u nás doma se pralo v ruce nebo vyvářelo v kotli. Pračku jsme nějakou měli, ale byla velmi stará (70. léta) a probíjela, takže jsem na ní nesměla sahat. A i kdybych směla, tak by mi to při obsluze té u hostitelské rodiny nijak nepomohlo...

Zato jsem uměla naštípat dříví a zatopit