Mám známéhoo, co žil jen s maminkou. V dospělosti ho kontaktovali v rámci dědického řízení, že mu umřel tatínek. Zdědil tři starší sourozence, několik neteří a synovců a teď se stýkají docela často.
Stěžovací vlákno
brrr Muj kamarad ma taky dve starsi segry. Jemu tatinek umrel, rekla bych, ze byl dost malej, treba do 4 let, nikdy o tom nemluvil, mama si nasla noveho pritele, mel pak o sest let mladsiho brachu a tata pro nej byl ten mamy pritel. No a najednou ve 30 ho kontaktovaly dve zensky, ze jsou jeho segry, mama mu je normalne zamlcela. Ale nevidaji se, nemaji si co rict.
Karja U toho známého mám pocit, že si ho tak lehce adoptovali. On byl jedináček a je rád, že má takovou rodinu, ti noví sourozenci jsou o docela kus starší, takže má věkově blíž k neteřím a k synovcům.Zvou ho na narozeniny a svatby, prostě ho tak nějak začlenili.
To jsou tak hrozně smutné příběhy. Nevím, co je strasnejsi, jestli ti rozdělení sourozenci nebo rodiče, co vlastní děti zavrhli a založili si novou rodinu. Co to je za lidi, to je tak hnusný, podlý.
brrr Jasny, ono taky zalezi, jak se potkaji. On ani ty segry o tatovi nic nevi, nikdo ho poradne nepoznal, ani prarodice. A navic se setkali v dobe, kdy ony byly zenske s rodinami a on proste mladej kluk paric. To moc nejde dohromady;-)
Zarinya Já už něco takového taky četla. Cena narůstala za veterináře, očkování, vyřízení papírů, manipulace, nátlak, chudák pejsek v nesnázích...
Sweet Potato presne....zitra zase pry poslou dalsich 350e.Neveri nam,ze je to podvod,no tak jim holt neni pomoci.
A ne nejsou to lidi co se topi v penezich.![]()
Sweet Potato dokonce to ma ve varovani nejcastejsich podvodu ta banka pres kterou to posila,ale mam to jen v cestine. ![]()
Zarinya ale i kdyby to nebyl podvod, kdo by si koupil psa za 3000 euro, když předtím chtěl úžasně výhodnou nabídku 150? kdybych já viděla výhodnou nabídku, a pak mi ji znásobili, řeknu sorry, to si nechte, už to není výhodný.
zajímalo by mě, kolik jim nakonec pošlou
200k?
Jiná Realita presne ale asi uz nechteji ztratit ty predesle penize.
Ja ani nechapu, kdo si koupi psa z Dubaje.Vzdyt tady je psu dost, ale asi nejsou dost in. Ja tomu nerozumim, mne staci ten nas trouba, co jsme ho zdedili.
Candance já bych si nemohla koupit psa ani z prahy, aniž bych se na něj nejela podívat.
možná se psi na chov kupují i tak, jen na základě rodokmenu (což asi tento případ stejně není), ale psa jako osobního přítele do domácnosti bych si po mailech fakt vybrat nedokázala.
Jiná Realita ja ti to neumim vysvetlit,protoze ja bych to neudelala a ani to tez nechapu.Asi se roztocila spirala vymluv,vyhruzek a jeste mlel neco o tom,ze kdyz posle tyhle dostane zpet tamty.Naivita a blbost prvniho stupne.![]()
Ja bych nikomu neposlala ani deset euro natoz 2000.A psa jedine osobni vyber,predani.To je proste bez debat.
Vcera jsem si na Lutzu vybrala nejaky nabytek. Vecer. Dnes rano jsem to ukazovala muzi, jestli se mu taky libi, ze ho koupime. Tu vec jsem mela v kosiku a koukam, ze to pres noc zdrazili. To je ale nahodicka
. Dost me to nastvalo. Ne ze by nemohli hybat s cenou, ale prijde mi to dost trapny.
Gatita to sa mi doteraz stalo iba u Sephory. Za pol dňa dvihli cenu produktu o tretinu. Tak nech si nechajú. Vlastne ten český e-shop Sephory je celý na dve veci.
Gatita to delaji i megaknihy.
Juchuu, dalsi cast rekonstrukce prave zacina
nastesti ne primo v obytne casti, ale vsechny veci se musi nekam dat...
paktofonika rasaNori jsou to hadi
. U nabytku to zamrzi, tretina ceny neni zrovna zanedbatelna. Nakonec jsem to koupila i tak, lepsi jsem nikde stejne nevidela, ale vytocilo me to dost. Na nekalou praktiku to asi jeste uplne neni, ale teda skoro jo.
rasaNori Fakt? I když to mám v košíku třeba měsíc? Já si to tam tak průběžně přihazuju a jednou za čas nakoupím...:-)
Jinak to ale spolehlivě dělají vyhledávače letenek. Jednou jsem tak kamarádce pomáhala sehnat levné letenky, měla nějaké potíže s placením, několikrát jsme to zadávaly znovu a mezitím vzrostla o třetinu cena. Trochu panikařila, ale nakonec jsme to koupily znovu druhý den za původní cenu.
Garfie Ano, i tak. Prubezne se v tom kosiku trochu meni cena. A trik, ze pres heureku je kniha na megaknihach o neco levnejsi nez pres jejich vlastni stranky urcite znas. Presto jsou ale ve vysledku porad nejlevnejsi. Pokud ma teda nekdo tip, na jine prodejce, sem s nim.
Gatita A to zdražili jen tobě, nebo obecně? Třeba kdybys to kupovala z jiné IP adresy, tak by to bylo na původní ceně? To už nekalá praktika snad je...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my