Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:19

Zarinya ale priznam se,ze me vzdycky hrozne zajimalo,co vede lidi k tomu,ze musi mit psa zrovna z dubaje,jestli jako tam maji nejake spesl nobl psi plemena?a jak clovek k takove nabidce prijde,jestli prijde mail plny spatne cestiny nebo navoneny dopis na hlavickovem papire od kralovske rodiny s neodolatelnou nabidkou?tak kdybys to nekdy zjistila,jsem jedno ucho.

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:21

INCOM1 To je taky hrozný psycho, ale historka o setkání sester hezká. :-) Moje kamarádka měla maminku alkoholičku, žila s tátou, který se pak oženil, vzal si paní s dalšími dvěma dcerami, s mámou se nevídala. Ti druzí rodiče se pak taky rozvedli, nebylo to tam úplně růžové, holky už ale byly dospělé. Ona se spojila s vlastní mámou a s tou novou se úplně přestala vídat. Ale nakonec se to nějak vyčistilo, dneska se vídají všechny, na oslavu dětí zvou "obě maminky", je z nich takový dobrý ženský klan. :-)

A jedna moje kamarádka se až jako dospělá (bylo jí tak 35) dozvěděla, že má staršího bratra, vůbec o jeho existenci netušila. Ozval se jí sám, na první schůzku se chystala jako na rande. :-) Dopadlo to taky dobře, dneska se normálně potkávají, celé rodiny. 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:22

Pinot Noir On to o sve nemoci zverejnil nekdy na podzim 2019. Ale vypadalo to, ze bude ten jeden z mala, co rakovinu slinivky prepere. Mozna, ze kdyby nebylo covidu... kdo vi. Obrovsky talent, velka ztrata.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:24

holka hnědooká me dost zamrazilo z rozhovoru z 12.ledna 2020,kde psal o tom,ze co kdyz mu zbyva jen rok zivota?

Online Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:25

Garfie Jo, přesně to připomíná dětské nářky "chci bydlet u babičky, babička je na mne hodnější. Akorát naopak.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:26

Krehutka to je uplne ucebnicovy podvod.(je toho plny internet)Melo to byt za 150 eur....to je nejspis nalakalo.

no a to neni zadny papirovy pes za tu cenu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:29

Jiná Realita ja fakt nevim podrobnosti,ale je v tom zainteresovana pry jeste jedna zenska,ta nejspis zblbla tu jeho a on posila prachy.

urcite je nalakala cena,jako jen tech 150eur.

Mozna email,mozna facebook,nevim,nejsou to cesi tak ve spatne cestine to nebylo.

ale techto podvodu je na internetu mraky.

Ted je ten pes pry na ukrajine a nema pojisteni.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:39
Reakce na Mha:

continuity Já jsem spíš pro to, mluvit v rodině i o těch zemřelých dětech, protože pak to zjištění v dospělosti může být pěkný šok. Někdo to tu už psal a stává se to, že je narozený někdo jakoby náhradou za zemřelého sourozence, má i stejně jméno...

​to o zemřelém sourozenci je stvárněno v Obecné škole, ale nevím, zda je to taky ze Svěrákova skutečného dětství, jako ostatní části příběhu

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:41

mnum Je to opravdu z jeho zivota, pry tim sam dost trpel, byt nahradnikem se stejnym jmenem.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:42

Jiná Realita i tedy musim rict,ze sem nastvana na ty lidi co na ten podvod skoci,protoze oni tim financuji terorismus a drogovy ksefty.

Zrovna jsem shodou okolnost asi pred tremi dny koukala na nejaky dokument o nigerejske mafii.....no stejny princip.

Offline continuity
42703 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:44

Mha tak jako mluvit je jedna věc, ale druhá je mydlit děti rodinnými tragédiemi, odkdy začnou rozum brát... Všude se něco najde, máma něho otce zemřela dost tragicky, kdyz mu bylo 16, vztahy v té větví byli docela komplikované. Já jsem se to dozvěděla kolem puberty, tydetaily pak postupně a bylo to tak akorát. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:45

Zarinya ano, 150 e není většinou ani cena za nepapírového "po papírových rodičích". Konkrétně s tímto podvodem jsem se nesetkala ani jsem o něm neslyšela, tak mě to nezarazilo. U člověka, který shání psa za hranicemi, bych predpokladala, že ví, co dělá a proč to dělá (v rámci Evropy to u zkušených chovatelů zas není tak nezvyklé). Jestli ten známý nemá chovnou stanici a reagoval takto na jakýkoliv nabídkový mail, tak je to fakt těžké.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:47

Krehutka ja ti rozumim,rodice meli chovnou stanici,ale tohle jsou lidi,ktery psa videli tak nanejvys na ulici.

A opravdu je toho plny internet.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 19:54

Krehutka treba tady a jeste tam byl jeden co zaplatil 200k a to ted nemuzu najit.

no a tohle je jak pres kopirak jen jine zeme.

https://www.policie.cz/clanek/psa-z-internetove-inzerce-se-nedockala.aspx

Offline Lenka22
2623 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 20:01
Reakce na crazydaisy:

Mýho spolužáka nechala máma u rodičů. Po porodu přijela k rodičům a po šestinedělí se sebrala a odjela domů pracovat. Za krátko její muž emigroval. První slib byl, až půjde syn do první třídy, tak si ho vezme k sobě. Těch slibů bylo víc.  Ze spolužáka se stal kamarád a často chodil k nám. Moje máma ho občas pohladila, objala a on se jednou rozbrečel a řekl, jak hrozně mi tu moji maminku závidí. Moc jsem to tehdy nechápala, vždyť ta jeho je tak slavná a známá. Až později jsem to pochopila. Babička s dědou na něj byli moc hodní, ale přece jen to byli prarodiče. Pak se těšil, že až dokončí základku, tak už určitě si ho máma vezme. Nevzala, protože měla opět nového muže a syn se nehodil. To ho tehdy ranilo asi nejvíc. Bylo by toho ještě na román, ale ne moc veselej.

​To byla Pilarová, ne? Ta jeho máma..? 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 20:02

Jiná Realita A hodne je i v jeho versich na instagramu...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 20:06

Lenka22 Jo

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 20:09

Lenka22 Já si říkala, že je mi ten příběh povědomej!! :-) 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 20:09

crazydaisy tyjo

Offline Lenka22
2623 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 20:46

Garfie no jo, je to neveselej příběh.