Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline luciole
1218 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:17

dorota 

To, že existuje nějaká nesmyslná vyhláška jsem doteď nevěděla a je mi u .... Pro místní je to odjakživa "kopec za barákem" prostě, je tam sad, roste tam normální tráva... Hlavně že se tam policie neustále projíždí po chodnících autem, stejně jako na Kampě a pod., že...

Offline dorota
1226 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:20

luciole Polícia a hasiči majú výnimku v rámci tej vyhlášky. Ak vám ochrana zelene v parkoch príde nezmyselná, OK. V parkoch, sadoch obyčajne platia isté pravidlá, ktoré by mali ich návštevníci dodržiavať. To, že je to verejný priestor, neznamená, že si tam každý môže robiť, čo chce.

Online continuity
42724 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:35

Sweet Potato já si myslim, že když je dost snehu, děti na bobech žádnou zeleň nezničí. ale když jsem včera četla, že to tam sjížději lidi na snowboardech, fakt jsem nevěřila svým očím. Protože to je úplně něco jiného. míst v republice, kde je povolen snowboard a sjezd na lyžích mimo sjezdovky je poskrovnu. 

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:36

continuity Přesně tak, i na horách v Národních parcích se hlídá vrstva sněhu. Třeba na Pradědu se myslím nesmí lyžovat pod 80 cm...

Offline Sweet Potato
40144 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:38

continuity Tak. Ostatně teď říkají v tv, že Hřib chce tu vyhlášku zrušit/upravit, že je nesmyslá.

Online continuity
42724 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:38

barbucha a mysli se tím zeleň nebo místní komunikace? Protože ano, bobovat uprostřed lesa na nezpevněném kopci znamená brutální erózii. Bezkovat na asfaltce nebo spevnené cestě nevadí ničemu. 

Loni byla dokonce protažená bezkova stopa na Vypichu. 

Offline luciole
1218 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:43

dorota 

Ano v tomto případě mi připadá nesmyslná.

A jen pro ilustraci...

Pražský Petřín v lednu 1952

Zasněžené stráně Seminářské zahrady v roce 1963 využili studenti během prázdnin i na sáňkování

A takhle vypadaly zimní radovánky v Kinského zahradě na Smíchově v 70. letech

Foto: ČTK

Online 999
19715 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:44

Sweet Potato Ty  snowborďáci jsou tam taky každej rok, když je sníh. To není letošní novinka.

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:48

luciole To jsou super fotky!!! 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:51

barbucha Ta Hvězda teda... je komplet prošlapaná od běžců, pěšinka vedle pěšinky. Jak tam to chtěj třeba vymáhat...

Nevydupávám snowboard kdekoliv, vím, že jsem to tady napsala, nicméně mě ani nenapadlo to fičet někde mezi rododendrony, jen z hecu na cestě do Hellichovky. 
Ale vyhnat děcka z mateřinky z kopečku za plotem, kde je opravdu a jen trávník, je prostě
V létě tam cajti nechaj chrápat (a i to ostatní, čestný pionýrský, viděla jsem i na Kampě!!!) bezďáky a kálet psy ale najednou jsou to hrdinové!

Daleko víc než ochrana zeleně mě to zavání zákazem abnormalit.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:56

Mha To ja nedavno zaslechla jinou maminku, jak mela takovej hlasitejsi, peprnejsi vystup a dost mi to potesilo a uklidnilo, ze nejsem sama, kdo ma nervy v kyblu z deti na domaci vyuce! Tak to nebude omluva treba. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 17:59

Setare Já jsem ji viděla, jak se směje, tak možná to samé mu chtěla říct sama, ale nemohla. Učíš? 

Offline luciole
1218 příspěvků moje polička 09. února 2021 18:00

Garfie 

Bohužel jsem teď hned nenašla nějaký ještě starší... Určitě jsem někde nějaký sto let starý viděla... Nebo byly taky krásný záběry na zimní radovánky v Praze v Hledání ztraceného času, ale není to dostupné v ivysílání...

Když byla Praha bílá

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 09. února 2021 18:03

Mha Ne, to byla nejaka maminka spoluzaka, ja to jenom zaslechla z povzdali, ja si delala svoji praci a dcera mela vyuku, ale jsme u toho v kuchynoobyvaku a protoze to maminka rikala durazne, tak to bylo slyset.

Ja ostatni rodice vlastne ani moc neznam, takze nevim, kdo konkretne to byl, u nas se tridy promichavaji kazdy rok a tenhle rok nebyla vubec prilezitost se s nekym seznamit. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. února 2021 18:11

Setare Takže možná jsem svým křikem nejen rozveselila učitelku angličtiny, její skupinu, ale i rodiny žáků... Jdu se posypat popelem od hlavy k patě.

Jo, já taky neznám skoro nikoho že spolužáků dětí ani jejich rodiče, dvě děcka loni začaly novou školu a tam neznám ani učitele, jen hlasy. To je divný. 

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 09. února 2021 18:49

Kde ste sj zo pustali radio nahlas v autach? Tak to ste mi asi privolali. Syn ma auto take pre slobodneho chlapa. V kufri nie je miesto na nic iba obrovske repraky, na operadlach obrazovky aj na pristrojovke a je plne elektroniky. 

Kedze potreboval kufor vymenili sme si auta.

a mne sa po ceste z prace nieco v tlm aute spustilo a zacla hrat hudba. Podotyksm ze taka ze aj cez zatvorene okna boll vsetko pocut  ludia sa za mnou v aute otacali. Zufalo som hladala kde to vypnem, jedine co sa stalo sa mi nejaky hudobny klip spustil na vsetkych obrazovkach.

takze som domov dorazila s revom hodnym vojenskej operacie akebo koncertu nazivo. Doteraz mi v hlave huci vidim tie postavy z klipu, tradu sa mi ruky.

no chlapec mal moje auto naposledy na vymenu. 

Boze daj mi silu

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:45

continuity Já nevím, proč jsi zmínila zrovna mě, když z Prahy nejsem, zprávy nečtu a o žádných snouborďácích nevím. Odpovídala jsem holkám na bobující děti. Můj brácha tam se synem chodil každý rok a problém nebyl. Jenže teď je problém všechno, hlavně aby všichni seděli doma na počítači a tloustli. Na děcka na hřišti se volají policajti, aby náhodou nedělali něco zakázaného a na ty sáňkující u nás za domem je zavolali taky, přitm je to cesta ke garážím a žádná chráněná zeleň.  Já mít malé děti, tak s nima v klidu jdu, aby ten sníh alespoň viděli. 

Offline Pinot Noir
29779 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:57

Janulik03 promiň, ale . Úplně tě vidím, jak s tou parádou jedeš!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:58
Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:59

Janulik03 promiň, my se s @999 moc omlouváme. Ale