Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. února 2021 20:07

DruI Catherinne Hlásím modřanskou stezku neprotazenou, udusanou a s klasickou stopou po straně. Vhodné pro všechny, pěškoběžce, klasiky a bruslaře. Minimálně úsek od zátoky okolo Rosmarina. Zítra beru běžky a jdem na to :) moc se tesim.

Pa: asi bychom měly vypadnout z tohoto vlákna, nějaký návrh?

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 09. února 2021 20:27

Vam sa to smeje ale ja som bola fakt rozzurena. Teraz uz pohoda a doma sa mi smeju tiez.

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 09. února 2021 20:53
Reakce na dorota:

luciole Polícia a hasiči majú výnimku v rámci tej vyhlášky. Ak vám ochrana zelene v parkoch príde nezmyselná, OK. V parkoch, sadoch obyčajne platia isté pravidlá, ktoré by mali ich návštevníci dodržiavať. To, že je to verejný priestor, neznamená, že si tam každý môže robiť, čo chce.

​Já už něco pamatuju... a můžu ti říct, že za ty desítky let, co se v parcích sáňkovalo i lyžovalo, by z toho musela být pustina, pokud by to nějak škodilo. A překvapivě každej rok tam vyroste tráva, kytky...

Nevím co je to za divnej zvyk, že se tady léta nesmělo šlápnout na trávník (nezasněženej), když všude jinde ve světě se lidi po trávnících radostně válej, dělaj si tam pikniky, tráví tam polední pauzy... snad jsou ty parky myšlený jako prostor pro lidi, nebo si to pletu a je to naopak? A ještě aby si tam snad dělali co chtějí, no fakt hrůza!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:04

Janulik03 uf . Prepáč ale tak dobre som sa dlho nezasmiala

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:08

Janulik03 a čo si hrala ?

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:09

slniecko bum bum bum bum bum bum bum...

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:10

Mha kliiid, tudle na jaře jedna rozezlená matka po peprných slovech dokonce i notebook dítku uprostřed on-line hodiny zatřískla, že už toho má dost. Ostatní naslouchající matky si tím získala, protože je maximálně uklidnila, že je to všude stejný...

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:41
Online continuity
42724 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:51

barbucha ja mam celkem představu, jak vypadají v létě sjezdovky a fakt nechci, aby tak vypadal Petřín. A to tam je většinou dost sněhu ( 20 cm není na snowboard dost v žádném případě).

Celkem sáňkování ničemu nevadí, pokud je tam dost sněhu ( pokud ne, je to taky celkem divočina - zdokumentuji až se oteplí a zleze to tady u nas), dokonce nevadi ani běžky, ale ty hrany na lyžích a snowboardech jsou fakt zlo. 

Hlavně tam vcera byli tři lidi, o víkendu by se jich tam nacpali desítky. Už teda nemluvím o narvané lanovce - někde na Twitteru jsem vid la fotky už to nedohledam. Lidi nacpaný jak sardinky, natlačeni na sklo. To je ten zdravý rozum a jeho využití v praxi. 

Offline Karja
44466 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:55

Mha Sestra včera říkala, že mělo jedno dítko na výuce celý den vypnutý mikrofon i kameru, že jen chatoval, tak to nějak řešila, zda si nevymyslí, tak mě jako první právě napadla nějaké větší rušno doma. ...no maminka ji napsala, že měl kluk těžší dopoledne, dopadlo to na něj, byl uplakanej. To je tak smutný, zlatý hystericky matky!!!!

Online continuity
42724 příspěvků moje polička 09. února 2021 21:58

Karja naše dítě se dnes omlouvalo, že mu vypadává spojení. ( to je pravda) a dostalo se mu odpovědi, že to už je jak v těch vtipech o distanční výuce. 

Když nenapíše nic a není tam, taky špatně

Offline Karja
44466 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:01

Ne, že bych to někomu přála, jen zkouším zda to funguje. Ale uvrala se mi police z ledničky a celá se vysypala společně ještě s vecmi, co byly ve dvířkách, když jsem ledničku otevřela. To byla paseka!!!:-DMy máme ledničku úplně narvanou, takže to bylo na zemi a na těch zbývajících policích dost rozsekany, salámy na jogurtech prasklejch, hrnce převerzeny, olivy rozteklý...  Do toho starší dcera jen s ručičkami v bok komentovala ,,tak to je mazec, taková paseka, mami tak ty asi teď nepojedeš na návštěvu, ty budeš za trest doma,,.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:03

barbucha Naprosto s tebou souhlasím. Když byl sníh, sáňkovalo a lyžovalo se všude a nikomu a ničemu to nevadilo.

A zajímavý je, když je na jaře Petřín plný česneku medvědího, že smrdí až k řece, tak vůbec nikomu nevadí, že ho tam rvou davy i s kořínkama. Lidi mají x tašek plných a snad každá tramvaj v té době smrdí čenekem. Ještě jsem neviděla jedinýho policajta někoho napomenout, natož mu dát pokutu. Zvláštní ochrana přírody.

Offline Karja
44466 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:05

continuity Jo ségra si tohle prověřuje, ale je v pohodě, rodiče i děti ji mají ve většině případů rádi. Je to poznat, že ji věří, hodně se na ni obrací.

Online continuity
42724 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:07

Karja tak.kdyby si omlouvala 3x týdne na celý d na, tak tomu rozumím, ale omlouvala se za celou dobu podruhé?

Já tam napíšu email, ale nám jiných starosti dost než si ještě dopisovat s učitelkou. 

Offline RoSa
10097 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:08

crazydaisy na Petříně teda ale roste česnek podivný

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:08

Karja promiň, ale dcera jela jsi na návštěvu?

A chraň tě ruka Páně, že to chytím! Lednice není narvana, ale opatruju tam několik sklenic domácího vývaru. Eee, jdu to preskladat na spodní polici.

Offline Karja
44466 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:08

continuity To je asi individuální.

Offline Karja
44466 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:10

andulka01 Jo, naštěstí mě s sebou holky ven vzaly...No bylo to dost překvapujici, teď se tě police dost bojím:-D. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. února 2021 22:15

RoSa Tam roste věcí. Třeba mandloně co opravdu plodí a lze si je nasbírat.