Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 07. února 2021 21:18
Reakce na continuity:

slniecko Co na to bereš? 

Já byla u zubařky, kaz neviděla, dva rtg mi delala, prý to může být čelistní kloub a teď mám pocit, že se mi to rozjíždí. Bolí mě to teda jako píchnutí špendlíkem a teď už trochu víc. 

​Čokoľvek na báze ibuprofenu.

Ako keď to zachytím dostatočne včas - teda kým si to len presilujem, ale ešte tam zápal nemám, tak niekedy stačia relaxačné cvičenia (zubár mi odporučil aj niečo na kúsanie, rozmýšľam že si kúpim také to dospelácke kúsatko, ale najprv vyskúšam nejaké pevnejšie detské), no a ibuprofen aby sa to nerozbehlo..

Ale keď sa už rozbehne zápal, tak proste niekoľko dní skuvíňam na ibuprofene.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 07. února 2021 21:24

Aranel Oooo, závist že můžeš v týdnu Jsem omezena těmi víkendy a to je teda mazec. Vstávat před šestou abych se vešla na parkoviště, ve stopě hromada lidí (na Hřebínek). Ale stejně to bylo super Akorat bufaci na Hřebínku je ta zelňačka fakt kyselá. Ale horká griotka (tradice, to musím) boží, rozhodně nesizena.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 07. února 2021 21:33
Reakce na andulka01:

Aranel Oooo, závist že můžeš v týdnu Jsem omezena těmi víkendy a to je teda mazec. Vstávat před šestou abych se vešla na parkoviště, ve stopě hromada lidí (na Hřebínek). Ale stejně to bylo super Akorat bufaci na Hřebínku je ta zelňačka fakt kyselá. Ale horká griotka (tradice, to musím) boží, rozhodně nesizena.

​dneska jsme taky byli a bylo to super. My ted jezdíme později, z Prahy klidně po deváté a většinou se na parkoviště vejdem. Ranní ptacata už mají svůj trénink odbehnuty a odjíždějí. Dnes jsme parkovali v Hrabeticich u Kaplický okolo jedenáctý a bez čekání. Dnes pravda nebyl největší nával . 

Offline continuity
42722 příspěvků moje polička 07. února 2021 21:43

slniecko díky moc. Tak nech si skoro v poriadku.

Ja som si teraz ibuprofén vzala na zablokovaný krk, a pravda aj ten zub,či co to vlastně je, je lepší. 

Offline Kokoska
34664 příspěvků moje polička 08. února 2021 17:30

Rozlepily se mi vysoky kozacky bez podpatku, malem jsem se zabila o žraloka :(

Fungujou opravny obuvi? 

Offline Kora
příspěvků moje polička 08. února 2021 18:01

Kokoska ty v nákupních centrech ano, ostatní netuším 

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 08. února 2021 18:04

Kokoska Fungujou, tady v Brně byla otevřená malá  provozovna mimo centrum.

Offline Kokoska
34664 příspěvků moje polička 08. února 2021 18:06

Kora Isca dik, v jednom nakupaku tady pobliz opravna je, zkusim.

Offline Mha
příspěvků moje polička 08. února 2021 19:09

Kokoska Stěžuju si na tebe, žes mě nakazila svou žraločí obuví . Ve ztichlém chrámu obhlížím vitráže a pak najednou obhlížím podlahu.

Offline Kokoska
34664 příspěvků moje polička 08. února 2021 20:00

Mha no to ja nerada! Doufam, ze se ti nic nestalo. Ale je fakt, ze nakazlivy je tady vsechno, hlavne to neprijemny. Priste si sednu na ruce.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. února 2021 21:09

Mha Ještě že jsem to sem nepsala, taky bych byla na černý listině. Nám se to stalo doma s manželem den po sobě. Poprvé v životě jsem kupovala domácí pantofle přes net.

Online viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 08. února 2021 21:11

no, já si tu povzdechla nad pračkama co se furt kazí a vrátilo se mi to zpátky neždíme

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 08. února 2021 21:56

Kokoska Mha Len 

Teď, TEĎ mi ukazuje pantoflového žraloka manžel ....

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. února 2021 22:00
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. února 2021 22:02
Reakce na Fiction:

Kokoska Mha Len 

Teď, TEĎ mi ukazuje pantoflového žraloka manžel ....

​Žraloka nemám, ale na mých oblíbených pantoflích mi teď praskl pásek. Normálně bych si řekla, že je to stářím, ale koukám, že je to infekce.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. února 2021 22:03

Renusatko Nakažlivější než covid koukám

Offline Karja
44466 příspěvků moje polička 08. února 2021 22:32

Nechte toho, zrovna mi psalo PPL, že mi vezou boty! Doufám, že bez žraloka!

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 08. února 2021 22:40
Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 08. února 2021 22:56

andulka01 No, nesmějí se to dozvědět na jistých místech ale prostě sníh je TEĎ!

Dneska jsem myslela, že ani na ten Hřebínek nedolezu, ráno to bylo ze stadionu tupý jak motyka, devět pod nulou a pořád sněžilo, kupodivu vejš už projela rolba, tak jsem se trochu odrazila. Moje tradice je velkej s malým - ale dneska bylo zavřeno!! Naštěstí jsem měla projednou čaj i s sebou.

Ginger má pravdu, druhá víkendová možnost je jet až třeba na jedenáctou, a nevybrat si to nejvytíženější parkoviště / nástupní místo.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. února 2021 06:51

Aranel Ginger Příští týden si vezmu pár dní dovolenou a zajedu si v týdnu. My přijeli do Bedřichova v půl deváté (přehlídla jsem to světelný značení že na parkingu je 0 míst) a právě odjížděli ti úplně první letci co vlítnou do stopy v šest a ještě stihnou snídani s rodinku. Odjížděli jsme v poledne a taky udělali někomu radost :) 

A až pojedu sama, protáhnou si to na Krásnou Máří a rozcestí u Tetřevích, tenhle kus miluju. Přítel začíná s bruslenim, tak mu ten Hřebínek stačil akorát. Jezdíme na víc míst, ale tahle trasa je moje