Když jsem byla malá, můj tata měl vedle Bedřichova chalupu, v Janově. Jezdili jsme tam na každý prázdniny. Byla jsem se tam nedavno podivat a byl to brutus, za myho dětství to bejvalo skoro jako expedice ydykseb, teď nastaveli mezi starý chalupy miliardu novych domu, všude auta, lidi jak na*****o, no, jsem asi rada, ze jsem to zažila ještě tak intenzivně nevytěžený
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Jo, to je všude
Mám jet po letech do Špindlu a taky jsem si říkala že to tam ani nepoznám. Mísečky jsou úplně k pláči, co tam nastaveli za bytovky je příšerný. Jako mít apartmán na horách je teď asi dost výhra, ale za jakou cenu...
andulka01 Krasna Mari je top. Moje letos nejoblibenejsi trasa je "snehulak": zaparkovat u prehrady Sous, nahoru na Promenadni - Cerna Smeda - Predel - Na Piscinach - Palicnik - Predel- Cerna Smeda - sousska silnice - Sous. U parkoviste na Sousi Fontanie je kiosek a zachod. Po ceste je otevreny kiosek na Promenadni.
Ginger Díky za tip
upravujou celou trasu?
A letos asi není kde koupit samolepky Ops, jen on-line?
andulka01 cela trasa je upravovana. Mapy.cz maji ted novou funkci, kdy ti na zimni mape barevne zobrazuji, kdy naposled byly upravovane stopy. Pouzivame pred kazdym vyletem. Samolepku jsem letos nekupovala, my jim posilame penize on-line. Mozna budou vedet na Hrebinku.
Ginger Díky, chci samolepky jako drobný dárek spolubezkarum v rodině. Jinak též posilam online.
andulka01 tak snad ty samolepky sezenes. Jo a vcera byl synek skatovat ve Hvezde na praze 6 a prijel uplne nadsenej. Pry je tam cca 2 km okruh a krasne to jede.
Ginger Tak to je dobrá zpráva! Dnes chci prozkoumat cyklostezku v Modřanech, snad to neposypali. A na loukách u řeky určitě nějaký stopy budou. A připadly 3 čísla! Ta bílá Praha je boží, taková čisťounká a tichá.
andulka01Až budeš mít tu Modřanskou cyklostezku prozkoumanou, prosím o zprávu o stavu, poslala bych tam běžkařit manžela :o)
DruI Dneska večer máme naplánovanou rekognoskační večerní procházku, akorát už potmě :-) Dám vědět určitě.
andulka01 teď jsem tam nebyla, ale každoročně byla cyklostezka v Modřanech odhrnutá.
Catherinne Nojo, běžci
a co si taky přivázat prkýnka na nohy? ![]()
Tak snad bude něco na louce.
Tak po dlouhé době máme klienta - školitele. Už na popáté vrátil fakturu k opravě, tentokrát vyžaduje písmo arial, 11. A hádejte kdepak tento jedinec pracuje? Na FÚ
ttakže poslat ho do háje s rozběhem úplně nejde!
Potrefenáhusa Zas tak hrozny to neni. My jsme prave ta naplava teda
. Vikendy je tu narvano, ale v tydnu je to pohoda. My uz jsme v zone CHKO a primo u lesa, kde se dalsi novepozemky sehnat nedaji a lze rekostruovat/zbourat jen stavajici chalupy. Rozestupy jsou slusne a mame stesti na sousedy, sami zajimavi a fajn lide. Ale treba Bedrichov je plny developeru a nemovitosti se tam prodavaji uz snad za vic jak 10mil. Ted s lockdownem je tu obecne vic plno no, to (snad) zase opadne.
Jos tata tu chalupu prodal rok před smrti v roce 2005 za 150 000,-
ona teda byla v ne úplně dobrým stavu už když já byla malá a neměla zadnej pozemek, za chalupou byl sklarskej odpad, chodili jsme to tam sbírat vzdycky když talo
kdyz jsme se tam byli podivat, tak ji někdo opravil/postavil znova uolne identicky. Zajímavý bylo, ze můj předchozí pes, kterej tam nikdy nebyl, k ty chalupě okamžitě zamířil a chtel jít dovnitř
akorat teď je v okolí asi 20 dalších staveb, bejvala to poslední chalupa na konci vesnice a teď je pomalu uprostřed
Potrefenáhusa Ale je hezký, že tu vaši chalupu někdo dal do původního stavu, to se taky často nevidí. Sklářský odpad bych ti v dětství hodně záviděla! Se školkou jsme jezdili na Smržovku v předjaří, ta sklíčka byla všude tehdy.
Škoda že vám to nezůstalo, to by teď bylo dost terno, s pejskama a housátkem.
Ulomilo se mi ucho od lavoru ![]()
andulka01 tak za mě ušlapaný sníh 1000 x lepší než odhrnuto a posypáno. Ta klouzající břečka je strašná.
Ale myslím, že určitě bude sníh od Vraného do Modřan.
Dneska mě jedno z dětí, když jsem ho hubovala, pustilo do éteru v Teams. Tímto se omlouvám celé skupině angličtiny i paní učitelce za hrubá slova. ![]()
rasaNori bóže... kdybych pozadovala upravit kazdou prijatou fakturu, aby se mi libila, tak toho zaplatim hodne malo. Mne by uplne stacilo ke stesti, kdyby se cislo uctu davalo na vsech fakturach na stejnou urcenou pozici a bylo citelny bez lupy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my