andulka01 nevím, odkud jsi, ale v našich končinách jsem četla, že je protažená stopa na běžky na Ladronce, Vypichu, Břevnově a Stromovce. Ségra chodí s rodinou do tý Hvězdy, prej super.
Stěžovací vlákno
Lyžaři a bobaři, bacha! Teda je mi těch dětí líto, snad si najdou jinej kopec...
žluťásek Teď jsem z Modřan :-) ovšem rozená Ruzyňačka, takže o běžkování ve Hvězdě, na Ladronce a pod. vím, jen hledám něco blíž, kam si zaběhnu po práci. Ale díky moc! Musí to být boží a já si nemůžu zrovna vzít dovolenou, achjo.
andulka01 Samolepky normálně všude mají, na Hřebínku 100%, ale třeba na IG magistrály bude někde seznam prodejních míst.
Kdyby ses ten příští týden chtěla projet společně, pošli SZ. ![]()
Dneska mě jedno z dětí, když jsem ho hubovala, pustilo do éteru v Teams. Tímto se omlouvám celé skupině angličtiny i paní učitelce za hrubá slova.
Tyyyjo, to je ale úplně cyber šikana matky..! To by mě asi rozezlilo dost...
Teď sem s tím jdu! ![]()
Vidělas ten seznam? Dyk se nesmí nikde nic! Ani na Klamovce, jak tam včera haranti tahali ty boby...
Jako nesměj do školy, do bazénu, žádný sporty... nesměj na hory... tak jim eště zatrhneme tu poslední radost. Kreténi fakt! Už je toho moc... normální samoděržaví.
Ségra chodí s rodinou do tý Hvězdy, prej super.
Brzo jim budeš nosit bábovku do kriminálu!
barbucha jo, viděla....
https://www.praha.eu/file/904151/vyhl6_2001_pr1
Renusatko tak toto jsou parky, Petřín je klasifikován jako přírodní památka. U nás za barákem ať se klouže kdo chce na čem chce, tráva tam zas vyroste. Ale vytáhnout si snowboard do parku s chráněnými rostlinami mi fakt hlava nebere.
Navíc se většina vozila úplně narvanou lanovkou. Jak se tady apeluje na zdravý rozum, tak to spíš vypadá tak, ze co není zakázáno, tak se dělat bude.
barbucha ve hvězdě se bezkuje na normálních chodnících, rozhodně ne v městské zeleni.
andulka01 jeden čas byl upravený okruh v Chuchli na závodišti, jestli bys to neměla blíž.
Pavlena Garfie Ano, rozezlilo a vylupek si ta slova vyslechl podruhé, se vzrůstající hlasitostí. Napřed jsem přemýšlela, jestli nemám učitelce napsat a omluvit se, ale pak jsem si řekla, že to nechám být. Touto dobou už učitelka píše na učitelský facebook Tomu nevěříte, co se mi stalo. Nebo... Horší verze, napíše to sem. Jdu se zahrabat.
Tak na Petříně, pokud byl dostatek sněhu, a to v 70., 80. letech bylo snad každou zimu, se vždycky sáňkovalo, bobovalo, lyžovalo,... co pamatuju... A jaké jsou na Petříně chráněné rostliny, prosím?
luciole Podľa tejto vyhlášky (https://www.praha.eu/public/ea/2a/eb/2566587_838650_vyhlaska_c._6_2001_o_ochrane_verejne_zelene.pdf) je to zakázané už od r. 2001, rovnako, ako je tam zakázané bicyklovať sa, robiť oheň a pod.
Von teda soudruh Hřib, vida strašlivej jekot na socsítích, začal rychle couvat.
Prej stará vyhláška, nevěděl... no tak je primátorem teprve týden, že jo, a prakticky o to ani nestál, buďme na něj hodní.
![]()
continuity Takymyslím, že to je reakce na medializované snowborďáky a lanovku. Kdyby tam jen bobovaly děti jako jindy, neřešili by to.
luciole Třeba lilie zlatohlávek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my