Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. února 2021 10:31

Kan ten je naozaj krásny. Nerobíš i vence na objednávku? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. února 2021 10:42

Aranel nevadí mi to, takisto som len zvedavá. 

Online Sweet Potato
40146 příspěvků moje polička 10. února 2021 10:48

Kan Pár tújí coby živý plot mezi námi a sousedy jsme včas nechytli pod krkem a zvolna nás vytlačují ze zahrady. A na jinou (moc blízko domu) jsme teď museli žádat úřad  o povolení skácet.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 10. února 2021 11:02

Sweet Potato Pinot Noiradalší

Ty zahrady s angličákem a tůjema jsou bohužel dost hojný v satelitech (Kladno a okolí), mění se to, ale pomalu. Já se do jedný takový přivdala, stovku tůjí kolem plotu zasadil tchán, co měl přesně tu představu. Ten angličák, se tak nějak čekalo, že se postarám (jo, vytrhala jsem mnoho m2 bodláků a invazivních křovíček, nasadila luční květenu, bylinky a divnostromy).
No a stačila jedna sezóna s beránkama a všechno bylo jinak
Beránci pokáceli všechny tůje (bohudíky) a krásně pohnojili louku. Tchán mi to nikdy neodpustil.

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 10. února 2021 11:15

Karja jo, poličky měly včera špatnej den. Na mně vypadla police s talířema a miskama. Nejen, že se všechno rozmlátilo, ale ještě to rozmlátilo věci na lince pod tím. Ale zas nemám salámo-jogurto- olivovou směs :-) .

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. února 2021 11:15

andulka01 Beranci pokaceli thuje? :-o Muzu vedet detaily? Ja ovecky zvazuju na zahradu, mame velkou a k tomu ovcackeho psa, mne by se to libilo..kuju

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 10. února 2021 11:17

Už nevím, kde se řešily kuny z Bimba y Lola, každopádně třeba pro Luna : jsem jim napsala, jak jsou dvojí ceny pěkně nefér a odpověděli mi, že do jejich pricing policy je mi h*o. Jako malinko slušnějc, ale jen malinko. Tak teď už tam nenakoupim z principu, i kdyby to dávali zadarmo..!

Online Karja
44469 příspěvků moje polička 10. února 2021 11:20

madluša No tak to jsi na tom mnohem hůř! Soucítím. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 10. února 2021 11:20

Pavlena No tak to je teda masakr! Mam cukani prodat tu jejich debilni kabelku na vinted!

Offline Tak Betty
6090 příspěvků moje polička 10. února 2021 11:36

Jsem trdlo, koupila jsem v Tescu a až doma jsem zjistila, že růže je umělá. No aspon , že bambus je živej.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. února 2021 12:07

711990 Díky!

paktofonika Díky, dělám spíš pro radost a když je čas. Projdu zahradu s nůžkama a vezmu od každýho něco. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. února 2021 12:13

Sweet Potato To je blbý no, ale proto já omlazuju a jak je to moc, přijde nějakej chlap s motorovkou a jedem znovu od začátku.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 10. února 2021 12:38

Samara Beránci (2 ovce mužského pohlaví) se na podzim už hodně nudili a jak jim narostly rohy, tak trkali do všeho co šlo. A taky trhali větve. Takže nejdřív stromek oholili a pahýl trkáním pokáceli.
Tůje nesnáším, takže jsem to (tajně) chodila sledovat se sklenkou v ruce a plánem na výsadbu šeříků v hlavě.
Pak už jsme měli jen ovečky, ty byly o dost klidnější. Chce to velkou zahradu s dostatkěm trávy (my museli přikrmovat) a rozhodně dobře oplocenou, přístřešek aby se mohly schovat před deštěm. Určitě je nechceš v prostorech kam se víc chodí, na terase a tak Je lepší počítat s tím, že ovce jsou v podstatě blbé, rády se zraňujou a zdrhaj. 

My je měli jen přes léto, v listopadu bylo ovcobraní.

Offline žluťásek
8840 příspěvků moje polička 10. února 2021 14:10
Reakce na Lamicka:

žluťásek nemůžou to být hořké mandle, které se používají na pečení (teď už spíš jen tekute aroma)? Ve větším množství jsou toxické a v ČR je jejich prodej zakázán/omezen (nevím přesně). Máma si je na pečení pašuje z Německa :) to bych jí teda musela zatajit, jinak by to tam jela sklidit :))

​Já si právě myslím, že jo. Nebo jsme je sesbirali pozdě a byly hnusný. Víc než dvě jsme se neodvážili sníst :) 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. února 2021 20:40

andulka01 Dekuji za velmi uzitecny prispevek. Seriky jsou krasne, sousedka ma celou radu, uz ted se tesim na kveten!

Online Kokoska
34669 příspěvků moje polička 10. února 2021 20:51

Jennyfor tys psala o stavkujici tiskarne a dneska? Vytiskla 3 doklady a prestala komunikovat. Motalo se do toho nejake hlaseni o toneru, to mi pak doslo, ze se tyka sitove kopirky. Tiskarna stavkovala dal, az jsem obnovila zakladni nastaveni, dala si rict. No vyslechla si dost nepeknyho, potvora.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. února 2021 07:47

Praskla mi koža na martenoch Mám ich druhu sezonu a nosím iba keď je fest zima, takže dohromady tak 20x?

Dá sa s tým niečo robiť?

A objavila som na Converskách žraloka. 

Offline continuity
42727 příspěvků moje polička 11. února 2021 07:50

paktofonika co to znamená praskla mi koža?

Mě sa to nestalo snáď na žiadnych topánkach. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. února 2021 08:00

continuity v tom najviac namahánom mieste, no nie že praskla skrz ale na povrchu ta vrchná hladká vrstva. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 11. února 2021 09:13

paktofonika ty martensky to bohužel dělají, radu nemám, samotnou by mě zajímalo, jestli se tomu dá nějak předejít