Ja sa tiez pridam. Cakam na vzorku Coromandel a namiesto neho mi prisiel pozdrav z policie. Ta pokuta bude mnohonasobne vyssia ako cena vzorky. Toto nie je adekvatna nahrada. ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie drzim palce!
Karja hned toho nech!!! Nepis vo tom!!! ![]()
Ignis to je mozny, manzel vcera sice nastartoval, ale auto se zblaznilo. Svitily snad vsechny kontrolky, sam se mu otevrel kufr a psalo to, ze za zadnou cenu nesmi vypinat motor a musi dojet okamzite do servisu. Tak zrusil schuzku, jel do servisu a tam se auto samozrejme chovalo uplne normalne. Dali to na pocitac a baterie je na odpis. Jak se za jizdy trochu dobila, tak to prestalo delat ty strasidelny veci, ale zitra si jede pro novou.
Kokoska ehm...vcera u nas totez, museli sme pro novou baterku. Tady je fakt nakazlivy uplne vsecko!
andulka01 hlásím, že Modřanská rokle je taky pod uježděným sněhem, takže běžkovat je možné ![]()
Kdo tu zmiňoval potravinové moly?
Nejhorsi je, že jsem zatím nenašla odkud... A NE, nechci výčet míst kde jste je našly. Znám všechno, včetně hnízda v kytaře. Nechci. Všechny suché zásoby jdou přes víkend do venkovní karantény, na mráz půjdou.
Catherinne Krásný. Jsem ostuda, přijela jsem vykoslá z práce a už neměla moral jít ven. A díky za info, bude se hodit ![]()
andulka01 ja ted nasla uvnitr kucharky....![]()
andulka01 já je měla v zahybu futralu na bezky, tak hybaj!!!
andulka01 brcka. Cele velke baleni plastovych brcek. Uaaaa...
Garfie at tu nezapomenes nic duleziteho. A pis!
Garfie at tu nezapomenes nic duleziteho. A pis!
Garfie Už? A co tak najednou? Zlom vaz!
andulka01 Pred odchodem na materskou na podzim jsem dostala v praci 2 kila maku, protoze miluju mak, tak jsem ho, plnej molu, o vikendu vyhodila (spolu s pulkou spize). A uz to tu taky nectu!
dzizisketa Jo, ta naše taky ![]()
Kokoska Tak to bylo dobře divoké. Ale asi pak člověka uklidní, když zjistí, že je to jen baterka.
Trochu jsem jen čekala, že v servisu na nic nepřišli a auto je dobrý :-)
Garfie
ppřeju hladký průběh a hodně štěstí
Garfie držím palce!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my