INCOM1 sakra, prečo o tom nikto nepísal predtým, než som ich kúpila. Ja o tom vedieť, tak za nie prachy nikdy nedám.
U Conversiek za 1000 to zničenie ešte ako tak znesiem, ale u topánok za 4000 by som čakala, že vydržia roky.
Stěžovací vlákno
paktofonika možná víc mastit a krémovat? Mám zimní marteny dva měsíce, hned je půjdu namazat.
paktofonika já je mám v lakované verzi a ta mi taky praskla. Kůže pod tím je ok, takže na funkci to nemá vliv, no ale taky se to stalo asi po roce občasného užívání.
MMarteny nemám, bohužel ještě pořád ne, ale u conversek se mi zdá, že kvalitou stojí už úplně za prd. Nevím, jestli se mi letos zase bude chtít za ně ty prachy dávat, ale nevím, co místo nich. Nosím ty klasické kotníkové, a často.
Krehutka u laku bych to i cekala,u kuze mi to prijde jako sunt.kuze na botach by mela s primerenou peci i mozna bez vydrzet vsecko.
Ja jeste porad mam kozene pohorky,stare urcite dvacet let. nulova pece,ani zasadne necistim,kydala jsem v nich hnuj i prosla dolomity ve snehu,a nic na nich neprasklo.
paktofonika u těch hladkých to ta kůže dělala vzdycky, já si kvůli tomu kupovavala ty a teď nevim, smooth? Proste bez ty hladky úpravy. Ale jinak to vliv nemá, nepraskne to skrz
a vyloženě lakovany boty by se neměly nosit do mrazuKrehutka
paktofonika já marteny ošetřuju jejich wonderbalmem a nikdy mi nepraskly.., mam několikery
Mně se taková výraznější "vráska" shora na nártu udělá dřív nebo později skoro u všech bot, ale jen na pravé botě, takže nevim, jestli nemám i nějakou trochu vadnou techniku chůze. :) Na Emmeline se mi ta rýha udělala taky, ale ty jsou lakovaný a nosím je fakt hodněhodněmoc už několikátou sezónu, takže mě to ani nepřekvapuje. Ale nejsem si jistá jak bych tomu zabránila i u nelakovanejch bot, to namáhání se tam nějak musí projevit, spíš je asi otázka za jak dlouho a jak moc to je vidět...
dzizisketa muj muz si nemuze vynachvalit platenky Vagabond a moje kamaradka Novesty.
dzizisketa no to už je druhý pár čiernych za posledné 4 roky. Mám doma nové zebrované, boli drahé a tak zvažujem, že ich nakoniec vrátim.
Stěhujeme ![]()
Garfie Tak super! Pevné nervy a ať všechno klapne a nic se neztratí.
Garfie at vsecko v poradku dorazi!
Garfie to je najednou fofr! hladký průběh přeju
Garfie hu:D tak drzim palce at je to bez ztrat na nervech i majetku![]()
Garfie už?? hustý, držím pěsti!!
Stezuju si jaky sem jelitko kopytko....![]()
Cekam na prohlidku na gynde od rijna,dve hodiny jsem vymyslela co si oblect,aby mi nebyla zima a zaroven jsem tam svlekanim a oblekanim nestravila dve hodiny,abych se tam na tu jedenactou dostavila a zjistila,ze sem termin mela vcera.![]()
A jsem oslepla z toho snehu a muj spacak se nekamaradi s autem,takze ho mam jak prase.![]()
Potrefenáhusa v mrazu jsem je neměla, díky za upozornění.
Karma funguje!
Za tu zkoušku rozbitých polic, co jsem tu chtěla provést. Máme všichni průjem a kočka se mi vys.rala do postele. Takže nebudu příště pokoušet osud. A naši mají nějaký děsný kašel, fakt barák hrůzy opět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my