Asi jsem byla poslední, kdo kolem prošel, z Mošnovy do Erbenky...
Stěžovací vlákno
Garfie Včera jsem si tu postěžovala, dneska psali, že posílají prachy
.
Jdu si postěžovat- nemůžu se "začíst". Jednak natrefit na tu správnou knihu a jednak opravdu začíst. Naposledy jsem si koupila "Prolhaný život dospělých a ne a ne pokročit přes pár desítek stránek. Prohledávám tituly a nic mě nechce zaujmout...
soucítím. Já mám doma několik knih 'to read', všechny dobrý a těšila sem se na ně, když sem je kupovala, ale já sem teď tak unavená, že ani číst mi nejde. Jen koukám na hřbety těch knih a nic..doufam, že to přejde (tímto si taky stěžuju)
999 Mně by skoro stačilo, kdyby si pro ten balík přijeli, furt o něj na chodbě zakopávám, prachy ať si strčí za klobouk. ![]()
marieu Ten samý problém mám už rok, od (na stará kolena udělaných) doktorských státnic. Pořád mám rozečtený Kafkův životopis, postupuji rychlostí cca strana/měsíc. Já, letitý rychločtenář a všečtenář!
Jedinou výjimkou byl ten zmiňovaný Šikmý kostel, přečetla jsem ho o Vánocích za dva dny a moc se mi líbil.
marieu Přidávám se, taky se nějak nemůžu začíst.
marieu ja uz to mam taky:-( knizky od jeziska dve ani neotevrene a u treti mi chybi par stranek do konce - a libi se mi! byvala jsem magor co precetl a docetl vzdycky vsecko.. a ted nic, vubec me to nelaka:-(
Já dnes zapomněla vypnout žehličku, připálila čočku, podařilo se mi omylem spustil synovi aktualizaci asi minutu před začátkem online vyučování a do toho mi totáně zamrzly stěrače, po dvou týdnech jsem sedla do auta, ráda, že se mi ho vůbec podařilo dostat z ledové krusty, ovšem se stěrači nehla ani půlhodina naplno puštěného topení a podařilo se mi zlomit o ně škrabku.
Do toho začalo pršet, takže jsem jela jak posraná teta (dámy prominou) a co pět minut zastavovala a utírala přední sklo.
Takže teď půst nepůst napouštím vanu-díky zapnuté žehličce je v koupeně aspoň pěkně teplo, nalévám víno a otevírám čokoládu!
viktorka_od splavu marieu
Taky to mám. Trochu to dávám za vinu internetu, ale bude za tím i něco jiného.
Garfie Internet stopro ale to už dlouho. Že neudržím pozornost nebo se mi nechce do ničeho nového pouštět...Ale Teď je to opravdu jiné, myslím si že to bude tím, že nemám žádnou potřebu zalézt si v klidu ke knížce - zalezlá v klidu jsem totiž pořád![]()
marieu No jo, na negativní faktor děti jsem zapomněla, ale ty teda mám podstatně déle než rok.
No koukám, že už potřebujete můj komiks.![]()
![]()
Luna Všechny potřebujeme tvůj komiks![]()
Luna Ano prosím ![]()
Garfie myslím, že to víno a čokoláda jsou ještě slabá náplast za výše uvedené. Potlapkávám. Jo a místo "dámy prominou" jsem si v poslední době osvojila "pardon my french" ![]()
Lav tak děcka mám taky dýl než rok. Ten internet za epidemie by ale mohl hrát roli. Hlavně moje intezivnějš účinkování tady na Parfu
(a to jsem zdaleka neprošmejdila všechna vlákna, co by mě zajímala)
Luna tak to každopádně!
Luna me si taky zapis do poradniku na komiks.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my