MP Meri kvůli oblevě je spíš potřeba kouknout z okna. Mě praskají do okna rány ze sněhu asi od desíti, to nejde přehlédnout.
Stěžovací vlákno
Ignis blbý je, že v půlce února obvykle nenastane jaro, ale dezd a bláto. To je 1000x lepší zima.
continuity u nas je 6st,taje to rychlosti blesku a ma prijit dest,coz jsem rada,zmizi zbytek a ta sul a na sobotu a nedeli hlasi 14st.![]()
Já doufám, že zima ještě vydrží, stříhala jsem se naposledy na podzim, bez čepice vypadám jak jantar.
Zarinya no ale kdyz teď bude měsíc 10 stupňů a slunečno, nejpozději v květnu bude země vyschla na troud.
Ono to spíš bude tak, že 5-10C a dezd. A to mi přijde lepší sníh teda.
continuity no me ve meste ne.
continuity Když sníh máte, tak je to super. Tady je na chodníku led, na trávě skoro nic a bláto i teď, jen to na noc zmrzne. Zima tady je hnusná, tak raději teplo. A já jsem tým vedro se Zarinya
.
Renusatko tady byla zima jak z Lady. Snehu dost, aby bylo spolehlive bílo a k tomu mráz až vrzal sníh
. Já úplně pookřála.
Doufám, že se neoteplí tak, že mi zase rozkvetou stromy, aby v půlce března zmrzly ![]()
Pinot Noir tak z toho mam taky strach.Loni zmrzly vsechny okrasne stromy v parcich.![]()
Poprvé jsem asi nakupovala v Reserved, vracela jsem 25.1. kurýrovi a ten stav pending na vrácení peněz mi už přijde trochu trapnej...
continuityTak taková by se mi taky líbila, ale to si tady pamatuju snad jen z dětství
. Kdyby tady byl sníh a mráz, tak klidně i měsíce, ale tohle je spíš hnus.
999 Já jsem 25. 1. taky předávala kurýrovi zásilku pro Reserved a už to mám vyřízené a peníze zpět na účtě ![]()
zelene.oko A kdy ti to přibližně přišlo?
999 myslím, že už 10. 2. mi přišel email od PayU, že mi během tří dnů přijde vrácená platba na účet a ta platba byla na účtu včera.
zelene.oko Díky, mně ještě nic :-(.
Etna. V 17:30. I 70 km daleko mají prý popel v bytě.

Renusatko krindapana,v te chalupe bych bydlet nechtela...
Jiná Realita Myslím, že v blízkosti je to vyklizené, ale prý kousky lávy a popela měli těch 70 km daleko v bytě, když to dnes bouchlo víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my