Luna I mě si napiš!
Stěžovací vlákno
Ounz Lav Ignis no ty kokos, tak nejsem sama! Začínala jsem si připadat trochu nenormální. Ne, že bych ročně načetla spousty knih, s dětmi čtu spíš záchvatovitě o dovolené, ale když už, tak pořádně. Tak snad to tu nikdo další nechytí
Mám to taky. A není to knihami. Je to mnou. A internetem v mobilu. Musím si poručit, abych se začetla natolik, že nebudu pořád odbíhat, co kde (třeba tady)
Karja no skoro :) ale tohle je clanek o malostranskem hrbitove.
vedeli jste, ze existoval cesky zemsky svaz ku povzneseni navstevy cizincu?
Oooo! 60 stránek, hmm, to by teda mohl být problém, neuděláš výcuc?
moora Ty jo, ale to zní náhodou super, 6O stran dáš. A pak nám sem pošli odkaz, hlavně ty drby (do VIP třeba). ![]()
Luna taky prosím o zápis do pořadí
moora A nevite nahodou proc byl hrbitov ve smeru od Plzenske obestaven vysokou zdi? Ja na nej prispela, rada jsem se vzdy podivala kdyz jsem jela kolem, ale co vidim misto nej zed, rikam si i tak si trhni..jasne ze vim ze ta to nemuze :-) ale ta ztrata kontaktu me mrzi. Tuhle jsem jela po Vrchlickeho a tam zadna zed neni, tak kvuli ochrane pred auty to asi nebylo..? Kuju, fakt me to zajima!
Sweet Potato to má normálně epidemický rozměry!! ![]()
No dělám nenápadný průzkum, budu moc ráda, když přesvědčíte všechny lidi, co znáte, že komiks fakt potřebujou.![]()
No dělám nenápadný průzkum, budu moc ráda, když přesvědčíte všechny lidi, co znáte, že komiks fakt potřebujou.![]()
Samara no ona tam právě původně byla, je to replika zdi z 20. let

Luna Tak v tom případě si komiks ráda koupím. Bude autogramiáda?
Do statistiky :taky se nemůžu začíst
. Leží mi tady šest knih od Ježíška a nic. Normálně mám knížku na pár dní. ![]()
Luna No jisteze presvedcime. Kolik bude náklad? Aby to stačilo...
Luna me si taky napis, morbidity ja rada:)
Do statistiky: Já bych se ráda začetla, ale nemám do čeho!
Luna Myslím, že už někde ve frontě stojim, ale klidně si stoupnu ještě jednou :-)
moora 60 stran o Malostranském hřbitovu vypadá moc moc zajímavě.
Starou Prahu hltám úplně moc. Musím znovu nakoupit Pražské příběhy, Zmizelou Prahu a tak (nechala jsem to všechno u ex, chodili jsme hodně na pražské výlety)
Edit: A na to konto, že nemám co číst + stará Praha, jsem si právě koupila 2 kuchařky Ottolenghi (teda bohužel v češtině, byly ve výrazné slevě) a Zmizelou Prahu - vesnice, usedlosti a dvory, kde je i o Ruzyni, mém rodišti a kde předci měli velkou usedlost a statek. Tak třeba se dozvim víc než od babičky, která mi neřekla vůbec nic. Díky moora !
Ten článek o hřbitově by mě moc zajímal jakož i následné drby - počet stran není překážkou! ![]()
andulka01 doporučuju Pražská architektura - významné stavby jedenácti století
mooraMalostranský hřbitov mám ráda i jako nepražák. A u Svaté holčičky se vždycky dojmu ![]()
andulka01 barbucha vyšlo to jako příloha věstníku klubu za starou prahu , ale varuju, že je to 60 stránek o bourání zdi :))
Luna Já se o komiks hlásím taky. Nikdy jsem je nemusela, ale s tvýma kresbama a tématem to bude jiná liga.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my