continuity Déšť a bláto jsou otravné, ale pokud si vystačím jen s trikem a bundou (a žádný silonky pod kalhoty
) tak je to taky dobrý
Mě ty zimní aktivity baví tak půl hodiny (hodinu pokud je sluníčko jako v neděli), pak už bych šla domů. ![]()
continuity Déšť a bláto jsou otravné, ale pokud si vystačím jen s trikem a bundou (a žádný silonky pod kalhoty
) tak je to taky dobrý
Mě ty zimní aktivity baví tak půl hodiny (hodinu pokud je sluníčko jako v neděli), pak už bych šla domů. ![]()
continuity já zimu nikdy moc nemusela, ale letos jsem nadšená a je mi líto, že bude po sněhu a mrazu. Počasí posledních 14 dní v Praze mi plně vyhovovalo. Mnohem lepší, než čtyři měsíce listopadu jak v předchozích letech.
Pinot Noir škoda, že nikdy nezmrznou ty blbý břízy ![]()
žluťásek
přesně, každému měsíci náleží jiné počasí. No a třeba víkend byla úplná paráda.
Bříza, ruský národní strom, ten nezničí nic!
žluťásek já toto pocasi miluji, ale já jsem děvče z hor, u nás to bývalo opravdu běžné. I pocitově mi pořádný mráz vadí méně než vlhko kolem nuly.
continuity souhlasím. Za poslední roky jsme si odvykli, že i v Praze může pořádně mrznout. A je to skvělý, ještě bych si tak dva týdny nechala líbit.
Asi to dost souvisí s pořádnou teplou bundou a uggama. A že mám malý dítě a byli jsme každý odpoledne i tři hodiny venku na bobech.
žluťásek takováto zima byla, když jsem měla děti malinké. Bylo to super. Od té doby vím, že batole -15 v pohodě zvládne. Hlavně když má sáňky.
teda to je fotka... Nechtěla bych bydlet poblíž.
continuity vlhko kolem nuly... přesně,
včera -15, dnes -2 a byla mi dnes daleko větší zima než včera
U nás včera v 8 ráno -18, přes noc ještě nasnezilo a dneska to talo před očima celý den.
Tu dobu, než to všechno vyschne, nenávidím. Všude samé bahno. ![]()
žluťásek no okrem tej bundy a ugg to bude hlavne tým snehom :) my teraz skoro žiadny nemáme a je to vonku pekný vopruz, mínus desať a nemáš tam čo robiť!
žluťásek jak rikas, ja tuhle zimu odchodila v ugg naboso a v triku pod perovkou. Posledni tyden jsme byli denne po skolce venku, 1,5 hodiny minimalne, a zlatych - 10. Dnes mi bylo pocitove uplne neprijemne, vlezlo, sychravo, proste fuj. Snih taje pred ocima, do toho nam v pulce domu chybi 60 cm podlah, venku kupa blata a dva plne kontejnery jilu a sute na vyvezeni, ktere je potreba vyvezt driv nez povoli zem. Miluju nasi vecnou rekonstrukci...
Já mám počasí, kdy jsou teploty pod mínus deset a je jasno, hrozně ráda a to říkám z pozice člověka, který je denně skoro celou pracovní dobu venku a mlátí rýčem do zmrzlé země ![]()
brrr no odkdy si sem dala fotky země nezmrzlé... Asi ti rozumím.
ČEZ!!! ![]()
![]()
![]()
Jdu si postěžovat- nemůžu se "začíst". Jednak natrefit na tu správnou knihu a jednak opravdu začíst. Naposledy jsem si koupila "Prolhaný život dospělých a ne a ne pokročit přes pár desítek stránek. Prohledávám tituly a nic mě nechce zaujmout...
marieu Mrkni do knižního vlákna. Z voleje doporučím Šikmý kostel.
žluťásek Pořádný vybavení dělá hodně! Viz Catherinne a palčáky ![]()
Jako 5 tejdnů radostnýho běžkování, to teda... to teda není úplně moc.
na tom mokrým sněhu to není zdaleka takový...
Pokud by někoho zajímala anabáze mého přimrznutého pekáče, tak právě dnes skončila. Pekáč jsem vysvobodila celý, obsah byl netknutý (naštěstí nemáme psy, jen kočky) a tak můžeme konečně s chutí poobědvat kuřecí na maďarském zelí.
Má to své výhody, navařit si takhle dopředu, dnes se to v mém pracovním blázinci obzvlášť hodilo.
marieu ja to mam stejne ale je to tim furt doma u PC... kniha ted pro me neni zmena
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.