Stěžovací vlákno
Candance u PC naštěstí vůbec nesedím, na TV taky nehledím, pár filmů jsme zkoukli s mužem přes svátky, ale oba se tak nějak nemůžem udržet u knihy. On se teda prokousává pamětmi Jiřího Hejdy, což je na vstřebání celkem hutný a já to četla už před lety, ale jinak jsme se shodli, že oba nemáme tu správnou chuť...
Aranel to vypadá dost zajímavě, značím si a děkuju!
Take se nemuzu zacist. Mam tu rozectene 3 knizky a ani jedna me nebavi. Dost mi chybi, ze si ty knizky nemuzu pred nakupem prolistovat, nakoupim pak blbe. Pri posledni objednavce jsem trefila akorat knizky pro dite, tak jsem rada, ze neco oslovilo i naseho zaryteho nectenare (Blytonova nezklamala:))
Ted jsem ale donesla domu z okenka v knihovne neco dle tipu z knizniho vlakna, oboji vypada slibne.
kde máte tu oblevu, ha?
u nás jsem včera i předevčírem musela topit v krbu a mít doma otevřené všechny dveře, protože naše barabizna shnilá se prostě nedá vytopit, chodila jsem doma v kožichu, ve kterém chodím se psem a u toho topila v krbu...
a dnes sněží, sněží, sněží....sněží........sněží.......já chci oblevu ![]()
Jiná Realita u nas uz od vcera.Momentalne tu mame 8st,na zemi uz zbyvaji jen ty nahrnute hromady a ze strech padaji kusy ledu.
u nas je taky obleva. V sobotu -10, v nedeli 0 a dneska +13. Snih je pryc, led na kanalech taky. Bruslarska chvilka skoncila.
Jiná Realitav Praze v centru, voda kam se podíváš, jedem do Brd, doufám, že tam bude ještě příjemný sníh. Ale bojím se, že je to dnes poslední snowrun.
Torrah dekuji za pointu pekacoveho pribehu..! ![]()
999 zelene.oko To jste na tom ještě dobře, mně měl kurýr přijet vyzvednout zásilku někdy koncem ledna-a od té doby pořád posunují návrat o den a kurýr ještě nepřijel!!
Renusatko Tak to je mazec!!! Na pohled teda krásné, ale bydlet bych tam nechtěla. V Japonsku zas bylo o víkendu zemětřesení, víc než 7 Richtera, přesně v místech, kde jsme bydleli.
Prý jsou to dozvuky toho megazemětřesení, co předcházelo velké tsunami v roce 2011-a to už je 10 let!!
SunEclipse resime pripojku na pozemku v horni dolni, prvne jsme pozadali jen o jednu, takze si tech 120 m mame natahnout sami, poptana externi firma rekla ale jiste, neni problem, pripravte si 400 tis. Tak jsme se rozhodli ze pripojime oba pozemky, stejne se stavet bude jen na jednom, a at je pripojka i na druhem, kdyby se casem prodal. To teda rekli ze ok, dva pozemky uz jsou lokalita, takze si to poresi oni. A ve smlouve kterou nam dali, bylo ze do 21.2 jim ji mame poslat zpet podepsanou a dolozit nejake dokumenty jeste. Tak jsem jim obratem po mailu dolozila dokumenty, s dotazem jestli je to takhle v poradku. A dodnes zadna odpoved. Uz tyden se jim snazim dovolat na infolinku,dnes se podarilo. A rozhovor s telefonistkou mi zvedl tlak moc! Rikam ze volam kvuli zadosti, ze jsem dolozila co potrebovali do mailu, atd a ze uz 2 tydny z jejich strany nic. Tak pry muj mail nedosel. Rikam ze v jejich aplikaci je. Tak chvili hledala a nasla. Ze to preda technikovi. Ale ze ten ma 5 dni na odpoved. Tak jsem ji poprosila jestli by mu tam dala ze to fakt specha. Ze pry mu muze poslat pozadavek, ale bez pripominek na rychlost reseni. Tak se ji ptam, jestli by nas mohla spojit na primo. Nelze. Tvl polostatni firma.
Jiná Realita u nas rano lilo jak z konve, a od 10 snezi. Pripadlo tak 8 cm noveho.
Moje zkušenost s ČEZem mi říká, že vám ještě připraví pár překvapení, i když to nikomu nepřeju. My to kdysi vydrželi a vyplatilo se to, ale skřípali jsme zubama hodně moc.
dynda tam je problem ze cez je jedina varianta ![]()
To je tak nějak vždycky, proto je to problém, není to normální tržní prostředí.
rasaNori ono i kdyby tam dodavatelů bylo 100, to hmatatelné je vždycky věc a majetek ČEZu. Soucítím, mně stačil boj o změnu jističe v bytě, kde jsme zároveň měnili dodavatele elektriky.
rasaNori Jiná Realita
Sněží?
Tady teda už v noci bylo malinko nad 0, ale ráno to tady bylo dost o hubu. Chodník jako zrcadlo, fakt se nedalo vůbec jít. Silnice o něco málo lepší. Půl cesty jsem šla po silnici, půl po trávě, ve tmě jsem viděla prd a několikrát jsem se málem natáhla. Nepřijela nám půlka pacientu, ze 40 nedojelo 20
. Já chodím pěšky a cestu zvládám za 25 minut. Dnes skoro hodina.
Teď tady svítí sluníčko, je tam úplně jarní vzduch a 11. Sníh už skoro nikde, občas nějaký kopeček.
Jiná Realita Všude. Ono to k vám taky dojde, vydrž.
Sweet Potato další noc sedění u krbu nedám ![]()
ale tepleji už bylo včera v noci, dnes bylo dopoledne jen minus jeden :)
Jiná Realita jojo, obleva...ještě nám pořádně nasnezilo, než to přijde.

tvmám podobný výhled :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my