Luna ano!
Stěžovací vlákno
Garfie to je jak z ty reklamy, ja tomu rikam "na ustvanou matku", i kdyz to je myslim na nejaky pojisteni. Tak si uzij aspon klidnej vecer!
Luna Také se stavím do řady.
Luna taky se pridavam. Mam tu nekolik knizek, na ktere jsem se tesila, a listuju si necim jinym. To ani neni cteni, prectu stranku a koukam, co bylo o dve zpatky, proc je tam napsano to co tam je.
Luna stoupam si do rady na komiks. A tesim..!
marieu ja to nezacteni mám taky, jsem poslední dobou celkem vyřízena, přičítám to pandemii. Když už vylezu od toho počítače, jdu se alespoň projít. Ještě celkem dávám knížky, co jsem četla už 100x.
Jdu si hned precist clanek svy matky, ma to 60 stran, uz to pred sebou nakej tyden hrnu, zejtra nemam cas a v patek budu zkousena!
Luna na comix se taky těším.
moora :-D No snad matka není nějaká kvantová fyzička nebo tak něco:-D.
Luna Já ho taky chci, určitě je to drsny a s těma obrazkama, co mi videj až do žaludku, viď? Pak musíš udělat i něco detskyho, pro mě:-D.
moora článek na 60 stran? to už je spíš brožura, příručka, nebo tak něco, ne? ![]()
Karja no skoro :) ale tohle je clanek o malostranskem hrbitove.
vedeli jste, ze existoval cesky zemsky svaz ku povzneseni navstevy cizincu? ![]()
moora Hlavně abys to věděla ty, až se máma zeptá! Ale určitě to musí být zajímavý (mistama, 60 stran je 60 stran):-D!
Karja myslim, zes to vystihla presne. Ale chysta pokracovani a to uz prej budou samy drby.
moora Takze kdo s kým za jakým náhrobkem, to beru;-)
Karja pod nahrobkem :)
moora hřbitovní drby, to zní ... zajímavě! ![]()
Karja no skoro :) ale tohle je clanek o malostranskem hrbitove.
vedeli jste, ze existoval cesky zemsky svaz ku povzneseni navstevy cizincu?
To zní ale děsně zajímavě. Plus ty drby ještě k tomu. To sem prosim potom dej, pokud to bude veřejné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my