continuity jako teď jsem doschůzovala, jen od šesti, pravda
s flaškou čačíka se dalo přežít. ale padla celá!
continuity jako teď jsem doschůzovala, jen od šesti, pravda
s flaškou čačíka se dalo přežít. ale padla celá!
continuity No potěš, kdyby tu byl nějaký objímající smajlík, pošlu ti ho!!
Mirka Těžký, člověk si může 100x říkat, že je to její život. Držím pěsti.
moora taky lituji. Já jsem byla zralá na panáka už v poledne, ve čtyři už jsem měla láhev v ruce, ale pak jsem si vzpomněla, že jsem si vzala triptany a to mi alkohol neudělá dobře. ![]()
Mirka soucítím, mě včera čekaly doma 2 pubertální dcery, měla jsem chuť jít zase pryč![]()
Liesel holky rano nejsou zrovna vzor prijemnosti, jak vstanou tak je vsechno problem, dokud se nenaji. Takze tu bylo taky trochu divoko, a muz odchazel do prace a rika: Tak si to tady uzijte![]()
rasaNori No, ty malé často stačí nakrmit. U těch velkých to podobné pokusy jenom zhorší. Jako jakékoli jiné pokusy.
Sweet Potato jj, jak zacnou byt protivne, tak v 99% pripadu maji hlad...
K tomu komiksu: Zadny poradnik/frontu atd. Samozrejme nemam! Jen se to tak nabizelo, kdyz se tolik z vas nemuze zacist.
Dostane se na kazdeho, kdo bude mit zajem, takze klid.![]()
Luna tak dej nejakej hithit a uvidis, ze ti to hned zmizi! Taky se hlasim
711990 No vsak...
ale dam vcas vedet, zadny stres.
Stěžuji si sama na sebe. Na běžné pochůzky do města, do kavárny a tak jsem nechodila sice extra elegantně oblečená, ale tak nějak normálně, hezky. Kombinace Covidu a deštivého počasí, kdy jdu tak akorát na nákup potravin, nebo do lesa, vede k tomu, že nosím víc sportovní věci. Došlo mi, že jsem za celou zimu ani nevytáhla nový vlněný kabát, o sukních ani nemluvím.
Yvraine já jsem tento týden chodila tři dny do práce ve stejné sukni, botách i kabátu, akorát jsem třetí den vyměnila svetr. ráno se vždycky přistihnu, jak čumím do skříně a je mi to vlastně jedno, tak si obleču to samé. dnes jsem si teda dala kalhoty (jen proto, že mi došly čisté punčochy), ale zase ten svetr, co včera.
Yvraine já myslím, že to je teď normální. Vždyť i když se hecneš a vezmeš si k tomu superoutfitu roušku, srazíš ho o 80% dolů.
Snad bude s jarem líp.
Teda,ale uz..rano v metru asi po dvou letech revizori Potrefenáhusa ![]()
Me tedy nekontrolovali asi nevypadam na cerneho psazera.
Catherinne to je fakt a k letnim satum to vypada jeste stokrat hur.![]()
Yvraine Co sportovní, já už chodím normálně i špinavá!
Karja ja ted vezla starsi do skolky tim nasim vyvonenym autem sice, ale mela jsem na sobe kalhoty od pyzama, uggy, a cerstve natrhlou perovku
jenze ty kalhoty nosim doma misto legin nebo teplaku:D
To by chtělo vyhlásit nějakou akci ve stylu Adventní věnec, něco jako Aspoň jeden den za člověka! ![]()
rasaNori Noo, ono jak je teď to bahno, tak to prostě tomu zřízení pomáhá.
rasaNori já si minulý týden uvědomila, že od cca listopadu vozím příšerku do školky každý den ve stejném svetru
Je nejteplejší co mám, takže je ideální na sednutí do studeného auta a přeběhnutí do školky a tak je pro mě jednodušší ho po vyprání zase obléct než vymýšlet co jiného, ale říkala jsem si jestli si ta teta už třeba nedělá čárky nebo se nesází jestli mám v šatníku i něco jiného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.