Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3299 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:21

Yvraine já si loni koupila v Betty Barclay zimní kabát. Letos jsem ho měla na sobě 1x, slovy jedenkrát... a to jsem šla z domu na nákup do místní masny, bratru tak 300 m vzdálené... Kdybych to tušila, tak jsem ty prachy za něj loni nedávala teda. Ach jo. Ale pořád je krásnej, lehounkej a hřejivej... a já dřepím doma na HO a chodím na něj tak akorát koukat.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 19. února 2021 16:14

continuity Tak to je síla, to tlapkám.
Před chvílí jsem přišla z porady, sice jen 7 hodin, ale zato třetí v tomto týdnu. A nejsem přednáškový typ, při své prezentaci jsem nervózní, mluvim jako hotentot a mám dojem, že nedávám smysl. A to, že kromě práce nikam nechodím, mé komunikační schopnosti nijak nezlepšuje

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:41

Děkuju za politování a úplně se všemi souhlasím.

2 nové kabáty jsem letos neoblékla, mluvím, jak hotentot a přemýšlím nad každou větou, angličtinář mě od podzima viděl jen v jednom triku - svléknu, vyperu, vyžehlím, přehodím přes křeslo a za 14 dní obléknu.

Kdyby se drahá puberťačka šťourala v sobě, ale ona vyjadřuje hlasitou nelibost nad mým chováním. Já bych chytla v jejím věku pár facek a když nic jiného, mlčela bych. Jak říká manžel a barbucha - mlč a nic se Ti nestane. Ale to ona ne. Večer se postavila do dveří a prý - čekala jsem, že se mi omluvíš. Tak to už byl fakt červený hadr. Rozmazlené to hádě je!

Offline Karja
44473 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:41

Moje máma má dovolenou. Sledujte o víkendu krimizpravy.

Offline Karja
44473 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:43

Mirka Bože, zlata máma. To mě ještě čeká budoucnost. Jdu si koupit hausboat nebo něco prostě hrozně malýho!

Offline Sweet Potato
40149 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:45
Reakce na Kokoska:

To by chtělo vyhlásit nějakou akci ve stylu Adventní věnec, něco jako Aspoň jeden den za člověka!

​Já šla dnes za člověka (vyvenčila jsem zavinovačky a dokonce boty na podpatku!) nechat si pošťourat v nose. Vysloveně společenská událost!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:55

Karja a to jsem si myslela, že s touto to bude procházka růžovou zahradou. Už aby z toho vyrostla nebo aspoň šla do školy a měla jiné starosti, než mě.

Offline Karja
44473 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:56

Mirka Nákup si nějaký vína, ty už můžes být s takhle velkýma dětma doma pod vlivem;-). U mě by to bylo ještě na socialku

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. února 2021 18:05

Karja Nakoupila jsem a nejen vína. Na svoje poměry jedu první ligu. Jenomže mně alkohol nedělá dobře a mohla bych být víc upřímná, než by mi bylo milo. Já jsem v klidu, úplný zen. V poledne jsem se hodně smála a to jí právě vadilo. Jenomže když ona si tak krásně protiřečila a vůbec byla ukázková. A večer jsem nejdřív koukala, jak puk, protože jsem nevěděla o čem to mluví. Ale pak už mě na..a dost. Vůbec se jí to netýká, ale ona je chuděra ublížená, že v tom musí žít a přitom nic neví.

Online continuity
42731 příspěvků moje polička 19. února 2021 19:03

Mirka ale ten uražený majestát, to si si dovolila dost.

U nás dítě občas udela vyborny vtip. Jenže někdy to jako vtip vubec nemyslí, člověk se zasmeje a je to hotovo. Ale já se jí v té chvíli teda omluvim. 

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 19. února 2021 19:12

Mirka Vydrž, pokud to není z provozních důvodů nutné, nereaguj, zvlášť ne ublíženě a naštvaně.   Tohle patří do kategorie živelných katastrof, musí se to přežít. U nás taky byly výroky typu: "To je tvoje chyba, že jsi mi nestanovila hranice" , "Běž si brečet do svého pokoje (na mě) "  a podobné. Na druhé straně se mi osvědčilo (později )  nijak zvlášť se nenabízet s řešením problematických situací, prostě pak musela přijít a říct si sama, to ty postoje jediné spravedlivé osoby mírně otupilo. 

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 19. února 2021 19:25

Jiná Realita Catherinne Karja 

Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Hrozně jsem zpohodlněla... jak se ochladilo, uvažovala jsem, že ten kabát a teplou sukni vytáhnu, ale při představě, že budu muset na štafličkách do horní části skříně, kabát vybalit z fusaku, vezmu si to na sebe dvakrát do supermarketu, a pak to akorát zase budu zandavat, tak jsem to vzdala, zůstala v thermokabátu a vytáhla akorát teplejší svetr 

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 19. února 2021 19:31

Torrah 

Nedávno jsem na FB viděla anketu - nejzbytečnější nákup roku 2020 - a) lístky na koncert, b) oblečení nebo doplňky na společenské akce, c) něco na cestování. Zděsilo mě, že bych musela hlasovat pro všechny tři možnosti , ale nakonec to vyhrál ten koncert. V lednu 2020 jsme si koupili lístky na koncert s termínem zima 2020, nejdřív byl odložený někdy na 2021, teď je odložený na jaro 2022. Takže budeme mít lístky doma víc jak dva roky

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 19. února 2021 19:33

Mirka vydrž! Taky jsem se už dozvěděla"jak jste si mě vychovali, takovou mě máte". Když jsem konstatovala, že kdybych se chovala k rodičům jako ona, tak jednu schytám, ona opáčila "smůla, já nejsem ty"...Atd atd. Teď je zlatá, ale myslím, že něco ještě přijde (bude mít 16).

Offline Torrah
3299 příspěvků moje polička 19. února 2021 19:46

Yvraine my máme na březen objednaný pobyt v Alpách v Rakousku. Obávám se, že tohle je taky jedna z věcí, která se nepovede. Pochybuju, že se tam dostaneme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2021 20:18

EDITH4B myslím, že tohle jsou takové klasické hlášky. Se ségrou jsme něco takového řekly tolikráta to jsme měli pubertu celkem klidnou, řekla bych. Opravdu to skončilo, až když jsme se odstěhovaly. Je to náročné období pro všechny zúčastněné.

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 19. února 2021 20:33

Evaeva jo, je to klasika. Ale musím říct, že já to mámě nikdy neřekla. Ale je to ještě na pohodu, může být hůř.

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 19. února 2021 20:45

EDITH4B Já přiznávám, že variaci na "holt jste mě tak vychovali" řeknu mamince občas i v sedmatřiceti ;)

Offline Kokoska
34675 příspěvků moje polička 19. února 2021 20:58

Yvraine Torrah my mame na cerven odlozenou dovolenou v Norsku z lonskeho cervna a jak to tak pozoruju, kdovi, jestli se to neodlozi na dalsi cerven (cerven kvuli bilym nocim). A k Vanocum 2019 jsme dostali poukazy na prochazky Prahou s vykladem, platily rok, tak se mi povedlo kvuli covidu je prodlouzit do dubna a asi propadnou, vsechno je zatim zrusene. 

Offline Torrah
3299 příspěvků moje polička 19. února 2021 21:02

Kokoska to jsou taky radosti. Norsko jsme plánovali taky, ale zatím jsme naštěstí nic nekoupili, takže aspoň to. Doufám, že příští rok už to bude lepší. Snad se sem nějak dostanou ty vakciny, krucinál už taky.