Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 20. února 2021 12:53

Mirka EDITH4B prosim o info, kdy tohle pubosstvi kulminuje? U nas (12) je zatim jeste klid. Pred bouri...

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 20. února 2021 12:57

Zarinya 

Souhlasím že to není spravedlivý, ale takovej život je Nemá přece cenu, aby i ty očkovaný museli mít stejný omezení jak neočkovaný, nevidim v tý nucený solidaritě žádnou logiku, ty snad jo? Leda ukazovat prstem jak ve školce - když nemůžu já, tak ať Pepíček taky ne! Mimochodem do školky ti neočkovaný dítě taky nevemou...  

A PS: co teda říkáš na dohodu Řecka s Izraelem?

Online viktorka_od splavu
49200 příspěvků moje polička 20. února 2021 12:58

barbucha no a já bych chtěla výhody na základě protilátek, ne očkování

(teďka můžu akorát do maďarska, tam je podmínkou pro vstup prodělání covidu 6 měsíců zpět:P

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:07

viktorka_od splavu 

No však i přirozený (a změřený) protilátky by se mohly/měly vzít v potaz, nic proti tomu!

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:10
Reakce na Pavlena:

Mirka EDITH4B prosim o info, kdy tohle pubosstvi kulminuje? U nas (12) je zatim jeste klid. Pred bouri...

​U nás to bylo nejhorší tak ve čtrnácti a půl... Od tý doby občas něco bouchne, ale spíš výjimečně. V květnu bude mít Bára šestnáct a už je super (nerada bych to zakřikla).

49200 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:12

barbucha jo, já totiž i přesně vím, že je mám a mám jich dost, narozdíl od "jenom" očkovanýho, kterýmu se můžou a nemusí vytvořit. takže když už by se lidi měli dělit na vyvolený a ty ostatní, hlásím se hodně hlasitě do první kategorie

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:13

viktorka_od splavu 

To se ti vrátí na dětech jsem taky slýchávala, už tenkrát jsem to brala jako fakt

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:13

viktorka_od splavu 

Tě předběhnu. Mám vakcínu i změřený protilátky

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:14

EDITH4B tak to mam jeste cas, malou chvilku..

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:15

viktorka_od splavu taky si myslím, že hlavní by měla být hladina protilátek. To je podle mě směroplatný, jak říká Máňa

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:18

Pavlena ale každá to má jinak, že ? Moje ségra (třináct let) v tom lítá slušně. A už nějakou chvilku. To jsem říkala, že má můj tatínek za odměnu...

49200 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:19

dynda fakt? já teda ne, já: "tss a co jako?":-)

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:32

EDITH4B no ja mam plany, na cem budu trvat a jak vytycim komunikacni pravidla. No haha, myslim to brzy vezme za sve...

Offline Garfie
28450 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:29

Pavlena Já tady teda připomenu moji oblíbenou výchovnou poučku (okopírovanou od Betty MacDonald), která myslím na puberťáky docela funguje-spousta lásky a pevná pravidla. Protože puberta je fakt strašné období, kdy máš pocit, že tě nikdo nemá rád a nikdo ti nerozumí-a navíc se potřebuješ proti něčemu bouřit a revoltovat! :-) 

Jinak dcera (má 12 a půl) měla fakt děsné období zhruba před rokem, byla protivná, drzá, nejen na nás, ale i na moji ségru nebo mámu (na tu teda nejmíň) a úplně krutě nepříjemná byla na bráchu. Ale asi 2x jsem si s ní střihla takový rozhovor na téma "už jsi veliká a je to tvoje věc, jak se k lidem chováš, ale pořád si ještě můžeš vybrat, jestli tě budou mít rádi, nebo tě budou jen trpět, protože rodina..." a docela to zabralo, teď je úplně v pohodě. Ale beru to jako generálku na opravdickou pubertu a dost se děsím. 

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:40

Pavlena budu držet pěsti

Offline 999
19721 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:43

Pavlena Naše dítě mělo opravdu velkej dvůr, o dost větší než její vrstevníci. Ale pak bylo několik málo pravidel, která se nesměla nikdy překročit. Sednou s nějakým kamarádem do auta, na motorku; v okamžiku, kdy měla být doma o půlnoci a nestíhá, ihned volat nebo psát a tak. Před odchodem ukazovala, že má peníze na taxíka. A nejlepší na pubertu je nějaký sport nebo koníček, který miluje. To je pak všechno o hodně snazší, je blbý bejt hnusná na matku když víš, že toho trenéra zaplatit potřebuješ :-).

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:45

Garfie měla jsem s naší Bárou podobný rozhovor a její odpověď byla(v podstatě očekávaná), že je jí jedno co si kdo myslí a jak se kdo bude chovat na oplátku k ní. Ale je to fajn holka, pubertou si každej musí nějak projít, tak to tak je potřeba brát. Ale ta láska a ukázat, že nám na těch dětech záleží, to je nejvíc.I když je to někdy na toho panáka.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:46

Tak já tu povahu své dcerky tuhle popisovala a v pubertě se to teda ještě vyostřilo, mám takový pocit, že ta tu pubertu měla od šesti do třiceti, občas tam něco probleskne i teď, ale už jsem dost imunní.

Jednou to před vánoci bylo fakt velký, to už se přijímaly sázky, která tu druhou zabije dřív a tak si děvče zabalilo baťůžek a odjelo na druhou stranu Prahy k babičce, protože máma (tedy já) je strašná. 

Následoval telefonát od mojí mámy, co té děvence malé dělám, jak se k ní chovám, já mám být ta starší a rozumná...

Za dva dny mi tu děvenku poslala zpátky, že se to nedá vydržet

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:49
Reakce na barbucha:

Zarinya 

Souhlasím že to není spravedlivý, ale takovej život je Nemá přece cenu, aby i ty očkovaný museli mít stejný omezení jak neočkovaný, nevidim v tý nucený solidaritě žádnou logiku, ty snad jo? Leda ukazovat prstem jak ve školce - když nemůžu já, tak ať Pepíček taky ne! Mimochodem do školky ti neočkovaný dítě taky nevemou...  

A PS: co teda říkáš na dohodu Řecka s Izraelem?

​prosim te dokud je naockovanych par lidi 80+,zdravotnici a par VIP,tak se nema cenu vubec bavit o zavedeni o.pasu.A Recko at si dela dohody s kym chce,dokud to nechce po me tak je mi to fuk a v evropskym parlamentu jim to neproslo.

a do skolky ti nenaockovany dite nevezmou,ale duvod neni,ze neni vakcina.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:55

Prosím vás, je tu někdo, komu dítě pubertu ve 14 naopak ukončilo? Nejstarší syn je fakt výživný už od 11, on je hodně napřed ve spoustě věcí,  takže v tomto bohužel taky. A přestože naštěstí nedělá nic z toho,  co zmiňovala continuity a třeba student je opravdu dobrý, tak je to s ním často fakt těžké. A já se snažím utěšovat tím, že už to přece musí pomalu končit...