Torrah my to platili v prosinci 2019, kdyz se jeste nevedelo, co vznikne za prusvih. Pulku nam vratili a pulku tam mame jako zalohu. Ja verim, ze prvni cerven po covidu ten zajezd udelaji, ma to byt zase ta nase oblibena 7 + 1 varianta (7 klientu + pruvodce a ridic v jednom, uz ho zname leta).
Stěžovací vlákno
EDITH4B Já přiznávám, že variaci na "holt jste mě tak vychovali" řeknu mamince občas i v sedmatřiceti ;)
No prosím ![]()
EDITH4B Je to náročná situace, jak jsem psala, jsem na ráně. Ale přehání to, do tohohle by se plést neměla. Zdá se, že moje zlatíčko má i pubertu opožděnou, ona se nikdy nikam nehnala
.
Mirka s holkama je to tezky, ale smat by ses ji asi nemela, to bych se radeji ovladla. slovy klasika - ironie a sarkasmus zabiji lasku.
viktorka_od splavu vtipkovaly jsme, až to neustála. Je opravdu rozhozená, nespokojená a já to schytala.
Mirka bud k ni shovivava, ono to dospivani fakt boli
Mirka bud k ni shovivava, ono to dospivani fakt boli
KOr v ty koroně! Děsný to musí bejt!
Mirka viktorka_od splavupuberta boli, nekde psali, ze pubertu vasich deti je potreba brat jako nemoc, co prejde....
, tak se snazim, ale nekdy je to ![]()
Já si myslím, že pokud dítko v pubertě nepije, nefetuje, neotehotni a normálně chodí do školy, je to vlastně zlaté a vše ostatní se dá vydržet. ![]()
Taky jsem si už vyslechla lecos, muž je občas vyveden z míry, já to beru tak, že se učí chodit. Tak občas upadne, je tam toho.
Komentáře, já bych od svých rodičů dostala takovou... Ničemu nepomáhají. Jednak to není pravda a po druhé, co byste řekli na takovou větu vy, kdyby vám to vpalil rodič nebo nějaká autorita?
Vlastně ta naše mláďata obdivuji. Jsou už skoro rok zavřená s rodiči doma. Oba s mužem máme homeoffice, takže jsme doma opravdu 24/7. To bych asi nedala, ačkoli moji rodiče byli zlatí
Já si myslím, že pokud dítko v pubertě nepije, nefetuje, neotehotni a normálně chodí do školy, je to vlastně zlaté a vše ostatní se dá vydržet.
přesně!
jinak moje maminka říkala: "počkej, to se ti vrátí na dětech!" a já to samý říkala dětem i s tím příběhem, že to mám od maminky - tak jsme se většinou nakonec i zasmáli![]()
Liesel To mi připomnělo moji kamarádku, respektive jeji maminku. Kamarádka je nejmladší ze tří sourozenců a jejich puberta byla docela náročná. A prý si přesně pamatuje, jak její máma vařila, jí bylo cca 14 a odsekla jí něco totálně přidrzlého. Máma prý pustila vařečku, ruce v bok, útrpně se na ni podívala a pak tak smířlivě pronesla "a do prdele, už je to tu zas!!!" a pokračovala ve vaření...![]()
mně teda hodně pomohlo, že jsem si pamatovala/pamatuju z vlastní puberty, a proti tomu byly moje děti spíš slabší odvar:-) každopádně holky jsou v tomto horší...
viktorka_od splavu Jo, to se bojím, já myslím měla pubertu v pohodě, nebo spíš naši byli hrozně tolerantní, my jsme v podstatě mohly cokoli. Však už jsme se tu kdysi myslím bavily, že jsem si kolikrát před spolužáky vymýšlela nějaké zákazy a dělala rodiče děsivější.
Ale už teď vidím, že dcera bude docela oříšek, ona je hlavně úplně jiná než já a to tomu moc nepomáhá. A je strašně pragmatická, vůbec žádný sentiment, to je někdy až děsivé.
viktorka_od splavu naše Bára byla občas fakt hustá, ale beru to, že to je dočasný. Já si sebe taky velice dobře pamatuju. Byla jsem fakt klidná, myslím, že o mé pubertě naši ani nevěděli, ale pak najednou BUM a v sedmnácti jsem se odstěhovala. Do rodinného domu k babičce,měla jsem tam 1+1.A bylo to teda boží, začala jsem se starat sama o sebe (brigády atd), ale byla zároveň pod dohledem.
Kokoska to jsou taky radosti. Norsko jsme plánovali taky, ale zatím jsme naštěstí nic nekoupili, takže aspoň to. Doufám, že příští rok už to bude lepší. Snad se sem nějak dostanou ty vakciny, krucinál už taky.
Copak vakcíny. Ale aby se na to bral ohled nebo konečně vymysleli nějak ty očkovací pasy... to si zas stěžuju já - že je mi vakcína (vzhledem k cestování) prd platná zatim!
barbucha no tak to doufám bude taky udělané. Právě jsme odpískali Alpy. Doufáme, že nám je přesunou na jiný termín. Do pihele už.
viktorka_od splavu holky jsou horší v tom, že bojují s matkou o přízeň otce. I když to vypadá divne, je to úkol pro otce.
Já mám jen takové drobné stížnosti: v práci nestiháme, házím nám klacky pod nohy, rafli jsme se s kolegou, dneska koupené maso na polívku smrdělo, nefunguje nám wifi. Ale koupila jsem si kytici narcisu a kytici tulipanu a podařilo se mi vyhodit děti ven, takže vlastně ok.
Copak vakcíny. Ale aby se na to bral ohled nebo konečně vymysleli nějak ty očkovací pasy... to si zas stěžuju já - že je mi vakcína (vzhledem k cestování) prd platná zatim!
s tim ja tedy nesouhlasim,dokud nebude vakciny pro vsechny dostatek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my