Malenge šiš. Jsem si tu chtela postezovat na pitomy den zavrseny rozbitim rtutoveho teplomeru, ale uz mlcim!
Stěžovací vlákno
Malenge Ty kráso, zasloužíš si hrozně moc potlapkat. Horor!
Fujtajbl, doufám, že už jsi to "přepila".
Malenge tlapkami a posílám velké objetí. ![]()
Malenge máš můj hluboký obdiv! ![]()
Malenge Klobouk dolů, jsi hrdinka!
Malenge Naprosto šílený den, to tě lituju. Doporučuju zaspat a zapomenout co nejdřív.
Lenka22 já koukam na jeden film už tejden, netflix asi nebyla úplně dobra investice
Potrefenáhusa my Netflix před měsícem asi po roce zrušili, občas je tam něco dobrého, ale jinak hromada plev, chrlí toho moc a většina stojí za prd. Vrátili jsme se k HBO, tam mi podíl povedených kusů připadá větší.
Potrefenáhusa Tak Netflix je pro 5 uživatelů, tak mi to nepřijde tak drahý. Sdílím se synem a jeho kamarády, každý z nás má vlastní profil. Já zas zakoupila HBO Go a to taky lze na víc zařízeních, asi na 4 najednou. Tak taky sdílíme.
Jennyfor tak mne to taky nepřijde tak drahy, Akorat když si zprumeruju tu naši aktuální výtěžnost, je to jak jít na film do kina :-)
Potrefenáhusa no to je fakt, i s tím druhým nadprůměrně hodným chlapečkem jsem byla ráda, když jsem večer padla do postele a nějakej film až do konce jsem v telce tehdy viděla poprvé tak v jeho třech letech
jinak buď začátek a nebo konec, podle toho, jak se zrovna rozhodl brouček spinkat.
Ještě dlouho potom, po letech, jsem kolikrát u něčeho najednou zjistila, že ten konec už jsem viděla. To znamenalo, že když to tenkrát šlo, tak jsem zrovna uspávala já.
Malenge tak ty si hrdinka dňa! Uf
Malenge uf ![]()
Malenge Jsi faaakt dobrá!
Pavlena ja jsem detem vzdycky rikala: pri prichodu domu, odloz pubertu prede dvermi, az budes odchazet, zas si ji tam vyzvednes
jinak do statistiky: jedno dite melo pubertu 12-14, druhy tak kolem tech 16, dalsi prepadla az v 17, kdy jsem to uz necekala a tam jsme bojovali hlavne ohledne pozdnich prichodu domu a jedno dite vubec pubertu nemelo. Tak si vyber :)
ja ty drzkaty prohlaseni taky blbe nesu, takze to jsme si hned vyjasnovali, ze takhle teda ne, ale samozrejme, to jsou jen takovy vnejsi a spis podruzny projevy. Ale myslim, ze je dobry nenechat to bez odezvy, protoze s jidlem roste chut
Potrefenáhusa Pinot Noir taky mě Netlfix zklamal, já jsem to přičítala dost tomu, že už nevím co bych.. Máme N. od vánoc teprve.
Lenka22 mne skladbou nezklamal, ale po 10 minutach vytuhnu u čehokoliv
Malenge To tedy byla jízda, ale konec dobrý, všechno dobré. Jsi skvělá, jak jsi to zvládla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my