Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:36

Aranel no je takova necim navonena,rum v tom urcite neni.

Sakra uplne si vybavuju tu chut,kterou si musim nechat zajit.

milena a margot me nechavaji v klidu....

Offline Potrefenáhusa
38691 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:39

Gatita kojim, taky to beru někdy rovnou po dvou!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:39

Potrefenáhusa ty se mas!

Offline Potrefenáhusa
38691 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:44
Reakce na 999:

Potrefenáhusa Copak mila. Já včera CHVILKU hlídala tři děti, 3 a půl, 2 a 2 měsíce, a pak jsem se matky ptala, kdy si zapaluje prvního jointa :-).

​jo, o tom se rika, ze to jsou to takový dny, který zacinaj litrem kafe, pokracujou kilem cokolady a koncej trema litrama vina 

Offline Karja
44478 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:44
Reakce na dzizisketa:

Mohučanka

JJe to až od třetích, tzn. že dítě ve věku 2 roky a 364 dní mít něco na puse nemusí. Akorát na ministerstvu neumějí napsat ani takovou trivialitu. 

​NEkecej, no to je super:-D Jako ta moje vy se to i naučila, ale sambo do toho prostě hází vidle, takže ví, že nemusí mít vždy, takže ji nejde přesvědčit stylem ,,aha, tak to nemůžeme jít nakupovat,, když s tatínkem to jde. No tak do června času, že jo, to ji pak úderem třetích naučím:-D

Offline Karja
44478 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:48

Já do školky taky nechodila vůbec, mamka z toho měla strach, ale zároveň asi byla lina podstupovat ten první měsíc ječení. Prostě co můžeš odložit, to odloz:-D. A jsem asi byla v pohode, měla jsem ve škole kamarády:-D. I máma říkala, že to dopadlo dobře. Jenže je fakt, že já měla ty starší sourozence a ti mě dost tahali ven, hlavně mezi starší kamarády, takže jsem znala lidi:-D

Offline Karja
44478 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:50

Potrefenáhusa Já už mám třetí kafe! Sambo není doma, Špály jsme tři v jedné posteli a vstávaly o půl 6. Já usnula o půl 1, furt se někdo budil nebo mi zabíraly místo! Ale ani mě nes.. nestvou dneska. Ony jsou prostě hodnější s jedním rodičem vždy;-). Noo ale taky včera jsme přišly z výletu z auta velkamala bosa a rvala jak blázen, amok, pak rvala i malá, tak jsem si dvě minuty pobrecela a dobrý, dala jsem to. Tyhle nonstop šichty jsou prostě nekdy náročny. 

Online žluťásek
8840 příspěvků moje polička 24. února 2021 11:51
Reakce na ionicera:

711990 Mladí s malými dětmi mi připadá, že covid vůbec neřeší. Dneska jsem chtěla , aby asi 5 letému chlapečkovi dala maminka roušku. Tak mu vyhrnula límec. Když jsem řekla, že prosíme o roušku a ne límec, který pořád padá, tak uražené štěkání, že roušku nemá. Dobře, my ji prodáváme. Tak ona si ji kupovat přeci nebude a vykouzlila z kapsy roušku pro kluka. Nechápu vůbec, o co jim jde. A když si chtěl chlapeček ještě vybrat autíčko, tak důležité vyřvávání., ne, tady penízky nechávat nebudeme, paní je zlá. Proč doprčic chtěly matky otvírat dětské obuvi, když nechtějí dodržovat žádná pravidla? Opravdu je mi z nich smutno. 

​Je mi líto, že máš takový zkušenosti. Ale nezapomínej prosím, že vidíš jen malý vzorek, nelze takhle generalizovat, že mladí s dětmi mají covid na háku.

My dodržujeme opatření jak nejlíp dovedeme, nikam nechodíme, s nikým se nescházíme prakticky ani venku, návštěvu doma jsme neměli rok. Nákupy obstarávám z 90 % online, když jdeme výjimečně do obchodu, tak zásadně jen jeden z nás a syna s sebou nebereme vůbec. Oblečení i boty pro něj taky objednávám online, nikam nic zkoušet nechodíme.

Jedinou výjimku jsme udělali s MHD, protože nemáme auto a není možný žít rok jen v okruhu pár kilometrů kolem domu. Ale výhradně s rouškou, nosili jsme ji i v létě.

Syna nedáváme do školky, protože se bojíme. Nejen o babičky, se kterými bysme se pak nemohly potkat vůbec, ale i o nás, o něj. Já beru covid vážně a takovýhle generalizace se mě teda dotýkají.

Nebo že covid maj na háku matky, co kupujou barefoot. To byla taková blbost, že jsem ani na ni nemohla reagovat, abych nebyla zlá.

Offline pecka
6173 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:20

Musím si uľaviť.Od nedele žijeme v strachu,čo je a bude s maminou,keďže ju museli hospitalizovať v nemocnici.Stále jej robia nejaké vyšetrenia a kompletizujú výsledky.Dnes jej ako bonus dali na izbu novú pacientku,ktorej potom zistili,že je pozitívna.Takže maminu museli previesť do izolačky a budeme sa modliť,aby teraz nedostala k tomu všetkému covid.Tá neistota a neschopnosť pomôcť,niečo urobiť,ma ničí

Offline Liesel
1661 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:22

pecka snad to bude dobré, držím palce

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:27
Offline moora
8667 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:28

pecka moc držím palce

Offline Maureen
příspěvků moje polička 24. února 2021 12:30

pecka tlapkám

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:31
Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:42
Online Garfie
28450 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:44

pecka  držím pěsti!!

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:46

pecka Držím palce

Online continuity
42741 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:50
Offline 999
19721 příspěvků moje polička 24. února 2021 12:51
Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:01

žluťásek máš pravdu a obdivuju tě, jak to dokážeš hezky vypsat. 

My dceru do školky dáváme, z různých důvodů. Ale 99% pravidel dodržujeme (teď si dělám starosti, že nemůžu sehnat ty dětské roušky, bohužel ty dospělácké jí zakrývají celý obličej, takže zítra pojede do školky s plátěnou). To 1% je to, že je to prostě dítě, když se odpoledne nevyspí, když nestihne sníst svačinku, tak se někdy v metru vztekne.

Na vidání se s rodinou jsme se domluvili podle toho, kdo se nás jak bojí. Někoho nevídáme vůbec, někoho jenom venku. 

A stěžuju si na to, že tady tihle vůbec píšu, zatímco  lepších dobách bych teď brázdila alpské svahy