continuity Ale to by chtělo pořádně horké a suché léto
.
Stěžovací vlákno
Renusatko me by zajimalo,jestli existuji nejake studie na to,ze treba lide,kteri jsou stale v kontaktu s lidmi,ale spis v letmem(typicky prodavacky,sestry u praktika,ridici busu...),maji statisticky prubeh lehci,stejny nebo pripadne tezsi.
Protoze z omezeneho pozorovani mi prijde,ze statisticky (jsou samozrejme vyjimky)je lepsi byt porad mezi lidmi (samozrejme chraneny rouskou a odstupem),nez se spis izolovat,co se prubehu tyka.ale je to spis dojem nez cokoli jineho.
continuity odpovidala jsem ti omylem ve vlakne Koronavirus , nebo se ten tvuj prispevek presunul?
Kokoska jo, já to zmátla, omlouvám se všem. Nechme to v tom Covidu.
continuity presouvas moc pomalu![]()
Jiná Realita neco podobneho jsem cetla v rozhovoru s nejskym imunologem/virologem/biologem? rikal neco v tom smyslu ze opakovana expozice male virove naloze je vlastne to nejlepsi, ze imunita tim dostava mala postouchnuti aby si rekla: pozor, tady se neco deje. Pak clovek dostane ockovani, ktere zafunguje jako booster. Snad i rikal ze on sam si takto v laborce ten koronac davkuje. Ale cetla jsem to uz driv a nepamatuji si kdo konkretne to byl A zda to takto opravdu funguje...
viktorka_od splavu Dám to sem, protože tady jsem asi původně nadávala: děkuju za tip na ten Skin-cap krém, zdá se, že ten jediný opravdu, a neuvěřitelně rychle navíc, zabral. I když jsem tomu moc nevěřila, protože podle toho, co se na něm píše, je určen na úplně jiný problém
. Takže díky moc!
Pinot Noir tak to jsem rada:-) mam presne tutez zkusenost, vzala jsem ho na neco jineho/nekomu jinemu, zkusila spis tak namatkou a vida!:-P
Pinot Noir a co je to za zázrak?
Jiná Realita mnum Dalsi, nad cim jsme debatovali doma, je, jak jsou na tom s nachylnosti k covidu veterinari, kdyz se bezne potkavaji se zvirecimi koronaviry. Protoze v nasem rodinnem mini vzorku bud covid nemeli, nebo s ohledem na celkove zdravi byl ten prubeh lehci. Uz pri te prvni vlne jsme teoretizovali, jestli majitele domacich mazlicku nebudou v prumeru infekci zvladat lepe, protoze nejake koronaviry uz takhle potkali.
Catherinne Skin-cap krém se to jmenuje a zabralo mi to na tu periorální dermatitidu.
Pinot Noir díky
Pinot Noir Catherinne viktorka_od splavu ted jsem o Skin cap kremu cetla, pry opakovane v testech byly zjisteny kortikoidy. Proto tak zazracne funguje:D
Pavlena nemám zájem šířit paniku, jen mi přijde liché uklidňovat se dostatečnou imunitou po prodělané infekci. S protilátkami je asi tak, jak píše Renusatko Skoro bych se modlila za zázrak na poli očkování, včera mi bylo skoro do pláče, když jsem viděla tu mapku, kolik je kde po republice naočkováno. Bohužel úplně stejně mluví spolužáci ze školi, co dělají praktické lékařství. K tomu, co píše continuity žel taky nemám co dodat. Psala jsem to do corona vlákna, že jsem natvrdo spadla z obláčku, páč náš špitál je na tom ještě "relativně" dobře, ale ve vedlejší okresce už je to ten masakr.
711990 něco jsem o tom četla, ale přesvědčená o tom nejsem, jiné články to zas vyvracejí.
711990 no ja pred nim uz kortikoidy zkousela, takze ne
Myrtila ja myslim,ze pokud plati moje teorie,tak veterinar spada castecne i pod ni.
Prijme denne hodne lidi,na ktere nesaha a neni jim vetsinou vylozene velmi blizko,s kazdym stravi treba deset minut prumerne,vetsina z nich neni nemocna nebo nema priznaky,tudiz siri jen minimum viru. Plus jeho imunita z toho,ze cely zivot saha na ruzna zvirata a pripadne i chodi do ruznych infekcnich prostredi.
Nas veterinar nosi rousku na nose,naposled mu ji z ni sundavala behem hovoru mala dcera,kterou u toho drzel,a koronac zatim nemel.je to tedy opravdu zanedbatelny vzorek:)
Mne by zajímalo, jak to chytila ta zvířata v Zoo Praha. Od ošetřovatelů?
Sweet Potato jj od osetrovatelu si myslej
711990 Je to nejpravděpodobnější. Přitom zrovna u lidoopů jsou tak opatrní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my