Naše veterina měla na podzim stav nouze, protože jim z myslím 6 vetů zbyl jediný, který to táhl celé.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato A jaký mají průběh, nevíš? Oni hned říkali, že od ošetřovatelů, možná se na ně virus přenáší lépe, než na jiná zvířata, právě proto, že jsme si tak podobní?
Garfie Teď jen to, co je na stránkách. Mám tam sice dobrou známou, ale nechci ji bombardovat dotazy. Mají toho dost.
https://www.zoopraha.cz/aktualne/ostatni-clanky/12720-prubezna-zprava-o-covidu-19-v-zoo-praha
Sweet Potato Díky moc, tak snad lepší...![]()
Sweet Potato prave:(( muj tip je, ze pres jidlo od osetrovatelu , no
711990 Je to nejpravděpodobnější. Přitom zrovna u lidoopů jsou tak opatrní.
u lidoopu bych to chapala,ale jak to mohl od osetrovatele chytnout lev,to je mi hodne divne.
Jako ue by jim osetrovatel kaslal na maso?to by musel ale fakt hodne a jeste se do nej snad vysmrkat.
Jiná Realita to taky a navic bezne patogeny se takhle mezidruhove neprenasi. divny cely.
Jiná Realita My jsme vzorek jak třeba prodavačky. Projde nám tou ambulancí 100 lidí denně, rychlé kontakty, těch 20 minut nejdéle. Z 60 zaměstnanců tři pozitivní s lehkým průběhem a asi 6 to vůbec nevědělo, jen mají protilátky. Zbytek zatím nic. Všichni tam jsme denně, většina jezdí MHD a přiznávám jednu místnost na oběd, kam chodí kolem 15 lidí pravidelně ze dvou oddělených pracovišť. Náš veterinář je velký odpůrce roušek a omezení a též nic.
Zemřel Jindřich Forejt.
Já jsem ho ráda četla, považovala jsem ho za odborníka ve svém oboru ![]()
kocoureksuggy Ale prej to zase dementovali...
Fakt? tak to jsem nezaregistrovala.
kocoureksuggy jo, já slyšela až večerní zprávy a ty začínaly omluvou za mylnou informaci
eM tak to bude dlouho živ:-)
Prosperina viktorka_od splavu eM
Jj, to bude dlouho živ! Už jsem si to přečetla.
kocoureksuggy Jako ty internety by uz meli fakt zakazat. To se vsichni muzou prerazit, aby nekam neco flakli prvni, fakt ciry zlo. (Tim myslim hermanuv post na twitteru, aby nebyla mylka)

moora to je fakt úplně zvrhlé. Herman se později aspoň omluvil, ale podle Ovčáčka (který o tom informoval hned vzápětí) to vypadá, že to bylo snad zmrtvýchvstání
. S omluvou se vůbec neobtěžoval.

Také mi připadá, že někdy spolu závodí, kdo první zveřejní....
moora Pravdu díš!
Tady je hezky vidět, jak se můžeme na informace z míst nejvyšších spolehnout. Jestli Ovčáček dneska prohlásí, že je středa, pomažu zkontrolovat kalendář...
barbucha a je? Mám v tom bordel...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my