Zarinya to nevypadá hezky, ten kostelík. Snad to půjde nějak zachránit. Bylo to nějak historicky cenné? Ne že by na tom záleželo, v každém případě je to škoda.
Stěžovací vlákno
přeji, ať jsou škody co nejmenší!
kocoureksuggy Kokoska a ostatni z predesle stranky,dekuji za ucast.
Ted nam poslal soused fotky a kostel je v haji,ten se bude muset zbourat......historickou hodnotu nemel,ale pro ty lidi tam to musi byt strasny.A my jsme tam chteli mit druhou svatbu.![]()
To je smutné.
ZarinyaTyhle pohromy jsou strašný, hlavně že obyvatelé jsou v pořádku.
Zarinya to je mi ľúto
.
Kan no,snad v troskach nikoho nenajdou.Zatim jsou to takove utrzkovite informace na dalku,ty lidi se zatim z toho probiraji.
Zarinya Hlavně, že lidé jsou v pořádku
.
Zarinya Tak to je moc smutný
Třeba budete první svatba v novém kostele! ![]()
Zarinya to je mi líto, byli jsme tam kolem na dovolené.. Vlastně i v Larise.
Zarinya toho kostelíku je opravdu škoda. Snad škody na domě nebudou velké.
Zarinya to je škoda
hlavně, ať jsou všichni v pořádku.
Zarinya Škoda kostelíku
. Snad se nikomu nic nestalo a vy budete mít dům v pořádku.
Zarinya co spadlo se dá (většinou) zase postavit. Hlavní je, že to všichni přežili. ![]()
Dekuji vsem za ucast.Svagrova se svagrem pry dnes budou spat v aute,musel to byt hrozny zazitek a pry to trvalo dost dlouho.![]()
To je hrozné, je mi to líto. Hlavně ať jsou všichni v pořádku.
Zarinya píšou o síle přes 6 stupňů , slabší otřesy "jen" 4-5. To teda muselo být vážně hrozné.
někdo otrávil 4 (!) orly mořské, zase karbofuranem.
kolik let to individuum má? kdy konečně samo pojde :( a má nějaké následovníky, kteří v tom budou pokračovat, zaučuje třeba synka, dcerku? to tam liid nemají ani špetku tušení, kdo by to mohl být? vždyť už je takhle tráví celé roky.
Dneska jsem si četla v Respektu o tom případu z Příbramska - tady píšou 16, v Respektu "dvě desítky", ale to je nakonec jedno - příšerný. Příšerný, kdo tohle udělá, ještě tak hnusným jedem.
Zarinya uf, tak to je nešťastie!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my