Hergot, ten lockdown je poznat, zas jsou vybraný termíny na rohlíku dny dopředu..
Stěžovací vlákno
Ounz i na kosiku
Potrefenáhusa peklo je to!
Aranel já ten článek před chvíli prelistovala, je tam fotka s teckama, kde se našli otrávení ptaci a šokovalo mě, kolik jich tam je ![]()
Ounz je, no, tady coop měl rano vyprodanej chleba, pak polední přestávku a na kosiku nemaj ani blby salatovy vokurky
před týdnem jsem si pořídila akvárium, všechno nainstalovala, napustila. Nechala jsem týden odstát a dneska jsem si šla pro rybičky - a oni se od pondělka nesměj prodávat ![]()
![]()
![]()
Ounz tak dlouho jsem otalela s objednavkou k veceri, az bude zitra na obed![]()
Ounz Brno naštěstí celkem pohoda. Ale když to píšete, tak jsem raději na zítra objednala hned.
SunEclipse stejně se ma napustene akvárium nechat stát bez rybicek několik týdnů, aby se tam namnozily příslušné bakterie.
SunEclipse obchody pro zvířata jsou otevřeny, ale zvíře ti neprodaji?![]()
Kora přesně tak, má to logiku
Pred chvilkou bylo znovu zemetreseni.achjo![]()
SunEclipse Kdybys byla z Brna, tak ryby dodám. My jich máme strašně moc. Říkám tomu oranžové peklo
. Nechápu, že se při té naší nepéči tak množí
.
SunEclipse musis rict, ze to chceš jako žrádlo pro piraně ![]()
Renusatko predpokladam živorodky. Tam je úplně běžné, že se přemnoží. ![]()
Zarinya
snad už ty dozvuky budou jenom slabší. ![]()
SunEclipse
Coze voni ti ve zmerimexu neprodaj zvíře? No tak to se ty děti fakt máj za úkol doma kopat do p déle asi fakt. Promiňte, ale tohle mě teda dostalo.
Zarinya Ach jo, to je hrozně. Četla jsem i na super.cz že to zasáhlo dům jedné české modelky a musela vyběhnout snad s měsíčním dítětem ven a den strávila někde venku na náměstí, daleko od budov. Děsný, děsný. Snad to bude všechno už v pohodě!
continuity zase dost silny 5,5 stupne.![]()
snad nam ten dum do leta nespadne.![]()
Karja no,ona bydli v tom meste Larissa coz je 15km od nasi vesnice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my