Zarinya ach jo, je to hrozny.
Na Islandu to taky nemaji jednoduchy
Fakt je toho posledni dobou moc, taky ta Etna, neni to dlouho. Zazila jsem malicke zemetreseni, ktere me vzbudilo a trvalo chvilinku, presto ten pocit byl nedobry.
Zarinya ach jo, je to hrozny.
Na Islandu to taky nemaji jednoduchy
Fakt je toho posledni dobou moc, taky ta Etna, neni to dlouho. Zazila jsem malicke zemetreseni, ktere me vzbudilo a trvalo chvilinku, presto ten pocit byl nedobry.
...tak já nevím,jestli to sem mám lupnout,po tom,co tady píše Zarinya a Karoleena ....manžel mi dneska zcela zbytečně naboural auto (dnes jsme si je vyměnili,potřebovala jsem jeho větší)...spěchal a cpal se,kam neměl...a fakt nebylo proč spěchat...
A jasan,vím,ze podstatný je,že je on ok...ale tohle byla fakt strašná blbost (jeho)
prosím,lehce potlapkat...
Maureen tlapkam velice, to jednoho nastve. A byt bez auta je protivny.
Maureen ja tlapkam,to je taky proste k nasr....
Jinak po vcerejsim otresu je 5 domu ve vesnici neobyvatelnych
a dnes dojede statik a ve hre je,ze mozna ten horejsek,ktery je svagrove se bude muset zbourat,nas dolejsek snad zustane.A prognoza je,ze mozna jeste neco prijde....
Maureen ja te chapu a vubec to tak neberu.Starost jednoho nesnizuje starost druheho.![]()
Jauvajs. Potlapkávám za včerejšek i dnešek. Je to na houby, to je jasný. Tak ať to dopadne co nejlíp, ať máte brzy opraveno, ať už se to neklepe, ať je ten svět zase normální.
Tlapkám moc. Něco takovýho kdysi udělal můj muž, byli jsme v autě oba. Nic se nám nestalo, nehoda v téměř nulové rychlosti, ale půlka auta pomačkaná. Ono to vědomí, jak zbytečný to bylo, člověka hrozně naštve.
dynda dekuju.:-)
Zarinya to nejsou dobry zpravy, snad to dobre dopadne.
Maureen Neboj, je tady lopatové bratrstvo (rsp.sesterstvo), které se brzy stane odborníkem na zbavování se manželů. Ještě pár plechů a můžeš se stát členkou!
Zarinya To je hrozný, je mi tě moc líto :-(
Jiná Realita Víš co, ona se ta země třese pořád! Když jsem byla v Japonsku, tak jsem to hodně sledovala, protože jsme žili v tektonicky hodně aktivní oblasti, skoro denně jsem koukala na stránku se zemětřeseními na celém světa-a byla jsem překvapená, že každý den je jich několik, i nějaké silnější se tam najde skoro každý den. To jen my tady ve střední Evropě jsme v klidné oblasti, tak nám to nepřijde. Já jich zažila už docela dost. Jednou přišlo zemětřesení-docela silné, když za mnou byla na návštěvě kamarádka z ČR. Ona pak opravdu měla nějakou lehčí postraumatickou reakci, ještě několik dnů po tom se děsila při každém projetí auta. Prý věděla, že tam zemětřesení bývají, ale nenapadlo ji, že by ho mohla zažít.
Zarinya
mrzí ma to. Snáď už ste si všetko zlé vybrali.
Zažila som otrasy na Kose, zemetrasenie bolo vtedy na Rodose a nebolo to nič príjemné.
pecka dekuju.
Takze definitivni zprava je,ze v dome se nesmi bydlet,tudiz rekonstrukce nehrozi a muz uz shani na letosek rbnb......
Zarinya
jakože ho budete muset shodit?
Zarinya to ma mrzí :( ešteže máte rekonštrukciu len pred sebou, po nej by to mrzelo dvojnásobne.
Zarinya
Jak nesmí bydlet?? Jako už vůbec? Budete ho muset shodit nebo co?
Jiná Realita Garfie ,horejsek urcite,nas spodek mozna ne,ale neco takoveho se neda do cervna stihnout a zacit rekonstrukce se neda.
Mrakoplas no,ona uz hruba rekonstrukce probehla +pristavena nova predsin s vchodem,nova okna,skopani cele podlahy o metr,nove drevene stropy.....![]()
Zarinya ach jaj :( vykrýva takéto veci aspoň poistka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.