Zarinya Ježiš to mě mrzí
. Držím pěsti ať to v rámci možností dopadne co nejlíp.
Stěžovací vlákno
Zarinya no to je Teda Pech.. ![]()
Zarinya to je smůla, strašné. Jak to nese muž? Předpokládám,že je to jeho rodičovský dům nebo tak něco.
Zarinya to me opravdu mrzi :( a ten dum jsi nekdy mivala na IG? Ja jsem si vzdycky rikala, ze bydlite na krasnych mistech.
Lamicka cely dum ne jen zahradu,a pred vchodem.
continuity je to jeho rodny dum,stavel ho jeho otec.Vypada zatim v pohode,spis utesuje me.:-)
vsem dekuji za ucast....no ono se to nak vyresi,ale holt to nebude jen tak.
A my jsme tu alespon v bezpeci,svagrovci spi obleceny aby mohli kdyztak rychle utect.![]()
![]()
no,holt letos lupinu ani maky nevyseju.....![]()
Zarinya To je hrůza
Tak snad to v reálu nebude tak hrozné, ale švagrové je mi taky líto. Hlavně že se nikomu nic nestalo, ale stejně. Držte se! ![]()
Zarinya
to je fakt strašný. no tlapkám, i když to teda je úplně k ničemu.
Zarinya Ach jo ![]()
Zarinya ja si prave pamatuju nejakou krasnou zahradu.
Já sem si tu chtěla stězovat, ale teda když čtu Zarinya tak mlčím a tlapkám, to je mi moc líto..
ale urcite tu tvoji stiznost napis.prosim,
Zarinya to je mi líto :(
Přišla jsem si postěžovat na přepracování, ale když na to tady koukám, mám se vlastně skvěle ![]()
Zarinya jo to je skoda, snad aspon ten spodek pujde zachovat. Nejsou v Recku nejake predpisy, jak stavby musi byt bezpecne vuci zemetreseni? Z kazdeho rozestaveneho domu couhaly ty armovaci draty, ale ten vas je jak jsi psala stary a kamenny, to je asi neco uplne jineho.
Maureen Tlapkám. Jaký bude další vývoj? Ztratíš zvuk?
Zarinya ctu az ted, hrozny teda... drzim palce vam i svagrove, at uz to skonci a skody jsou co nejmensi...
Zarinya Koukám, jedna špatná zpráva za druhou:( Hodně sil vám všem![]()
Kokoska predpisy v recku.....
ale nas dum je prastary kamenny,ten to nema.Zrovna pred chvilkou jsem se ptala co jedna sousedka,ty maji novejsi a dost vysoky dum,tak ty tam ty draty maji takze dobry.
Vsem dekuju.![]()
Kokoska Co se týče těch trčících armovacích drátů (je to k vidění i např. v Chorvatsku), bylo nám řečeno, že mají jediný důvod a to slevu na dani z nemovistosti, protože domy v takovém stavu jsou vlastně "nedostavěné".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my