ja si taky po x letech koupila rocni d.znamku,abych mohla casteji jezdit za vnukem......tak jo,no.Hranice zavreny.![]()
Stěžovací vlákno
Zarinya to mi připomnělo, že muž si koupil loni v únoru poprvé v životě pražskou roční jízdenku
. Použil ji asi dvacetkrát? Víc to nebude.
Pinot Noir ono nas takovych bude asi vic.![]()
Pinot Noir ja buranstvi a neomalenost v žádném případě neohajuji, mě samotnou dost rozčiluje, když musim uskakovat před cyklisty na uzkem chodnicku, ktery je v přírodní rezervaci a fakt to není cyklostezka. A když se to řešilo na mistnim Facebooku, tak byli všichni ohromné překvapeni, že to není cyklostezka a že by se tam na umístit cedule zákaz vjezdu cyklistům. Tak asi heslo, ceduli na každý strom.
Jezdi tam samozřejmě pořád, ale já si řekla, že se už nejdu rozčilovat, protože mě jeste na procházce trefi šlak.
Zarinya já jsem si koupila loni slovenskou dálniční známku, poprvé v životě. letos už jsem byla chytřejší :(
Pinot Noir cyklista na chodniku rozkazuje chodcum, aby uhnuli? Tak to uz je na oznameni policii, ne?
Klidně i drze zazvoní. No jen počkej, až budu chodit o holi! ![]()
Ja si zas predloni v prosinci kupovala tramvajenku na dalsi rok a ted jsem si uvedomila, ze me kazda jizda vysla v prepoctu na litr
. Jela jsem za ten rok asi 4x...
Gatita to jsi asi vitez.![]()
ja furt doufam,ze ctyrikrat se tam do konce roku dostanu a tim padem dobry!
Zarinyano letos uz jsem se neobtezovala.
On to byl takovy zlom, to jsem jeste chodila do prace, vsechno normalni, pak se to nejak semlelo, najednou dite v predterminu a sotva jsme se rozkoukali, tak tohle nadeleni. Nekdy si rikam, do ceho se ten chudak narodil. Vlastne si to ted rikam i nekolikrat denne.
continuity Známého (pěšího) srazil cyklista. V parku. Následky bude mít na celý život.
na cyklostezce běhám často, cyklisté mi moc nevadí, protože jak si tak běžím svou rychlostí, tak oni předjíždí mě. Ale je fakt, že když už, tam tam jsem v týdnu, ráno, přes poledne. Víkendy zřídka a to bývá s jarem síla.
Ale spíš se bojím pejskařů. Natažené neviditelné vodítko dokáže být hodně nebezpečné.
A minulý týden kousl neteř pes do, no, přímo do zadku. Ale jak! Má fakt celou půlku modrou i se zubama
Catherinne jo, to neviditelne voditko, to je fakt zlo. Obzvlast, kdyz je na konci maly pejsek schovany kdesi za kerikem a vubec nic nenaznacuje, ze tam vubec nejake voditko je.
Catherinne Cyklisté na cyklostezce ti moc nevadí? A ty jim
? Pardon, samo se to nabídlo.
whiskas co tím chceš říct? Cyklostezky u nás nejsou výhradně pro cyklisty, pokud vím.
Cyklisti, běžci, bruslaři, pejskaři, pěší.
Nebo se pletu?
Jestli jim vadím já, to nevím. Ale běžím u kraje, tak bych řekla, že ani ne.
whiskas :-D:-D
Catherinne muž se takto přerazil o cokla na voditku na běžkách. Zlomená karbonová hůlka za dva litry a modřinu měl dva měsíce.
whiskas cyklostezka je i pro pěší, nejen pro cyklisty. Též mám zkušenosti, ze na mě a děti hulakaji rozjetí cyklisti, kteří nejsou schopni pochopit, že stezka vede přes "centrum" a že prostě cca 2km tam budou i pěší, než zase vyjedou z města.
whiskas tak cyklopruhu na silnici rozumím, tam nelezu, ale taková ta klasika podél Vltavy, Berounky, ta je pro všechny.
whiskas no a na tu stezku s kolem smí fakt jen cyklisti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my