Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 13. března 2021 18:59

Karja tiež som vlani skokom zostarla na 40 a čo čert nechce, tento rok už 41!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. března 2021 19:16

Karja  šiš děkuju!! Seskupilas nás ale dobře teda, jsem vlastně jenom o pár měsíců starší než Zuzuli, akorát kulatiny už mám za sebou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2021 19:17

Zuzuli moje babička měla včera 80, poslali jsme jí alespoň kytici. Ale už má za sebou první dávku očkování, tak oslava bude po té druhé.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2021 19:21

Já se přiznám, že narozeniny vůbec neprožívám. Ty loňské byly během tvrdého lockdownu, ale vůbec si to nepamatuju. Ty předtím byly kulaté a taky ani ťuk. 

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 13. března 2021 19:33

Evaeva Já vůbec ne, jen chci vždycky od samba dárek pořádnej, ať z toho něco mám!

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 13. března 2021 19:38

JanieB A já zas musím říct, ze mi tu každej připadá jak mladá holka, prostě duchem, vůbec jsem se nikdy nezamýšlela, nad tím komu kolik je. Ale když už jsem teď donucena se zamyslet, tak tu už mám pár příkladů pro sebe do budoucna!

Tak Betty Ty mi zrovna připadás taky jako taková šik ženská, čerstvé v důchodu, možná do něj šla dřív, Kokoška to samý, kolik toho stihne, plus ty dovolený. Prostě má tady téměř každej desnej drive!

Offline JanieB
546 příspěvků moje polička 13. března 2021 19:44

Karja Já to beru podle sebe - sice už mám blíž ke 40 než ke 30, ale duchem je mi už popatnácté 21!  A myslím, že je tu spousta přispěvatelek v podobném věku, takže samá mladá holka Cítím se furt stejně a těch posledních 15 let se na mně podepsalo asi dost málo, ale jsem zvědavá, jestli po narození potomka v létě taky zestárnu skokem o deset let Dám vědět!

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 13. března 2021 19:47

JanieB Ne, po prvním jsem byla po této stránce vcajku. A ještě jsem nad ostatníma seslejma matkama machrovala. V duchu sice, ale machrovala. 

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 13. března 2021 19:55

JanieB Vždyť ze mě se tuhle rozbrečel i můj táta! Myslela jsem si, že to bude takový naše tajemství ( a tady na parfu jsem to trochu praskla). Ale on se tím ani netajil, protože mi tuhle říká ségra ,,ty jo, tak děda říkal, že nad tebou prej uronil slzu'':-D. A to se mi vlastně dejou samy pěkný věci, mám dvě děti super, zdravou rodinu širokou, budujeme bydlení konečně, mám spoustu kamarádů dobrejch, ale některý ty okamžiky beznyho zivota jsou tak zoufalý!!!! To uplne ty tejdny života letej kolem tebe smahem:-D. 

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 13. března 2021 20:04

Karja a až ti bude skoro jako mně (jako jasně, su šíleně stará, ale dá se to přežít tak budete bezva kamošky, taková hočičí parta, budeš furt trendy - holky ti budou vybírat hadry a boty! a budou vodit dom strašně pěkný a chytrý borce! no prostě tě čekají uplně parádní roky v době kdy některý rodiče sotva lezou páč mají čerstvý puberťáky nebo nedejbože nějaký nový mimino či v tom věku rovnou dvojčata:P

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 13. března 2021 20:08

Tak vek sa tu pocita? Clovek tu nie je chvilu a nestiha . Tolke ste prekvapili. Som mydlela ze patrim k tym najstarsim tu a s Kokoska ze sme skoro rovesnicky. 

Je tu nesmierny zastup zien vsetkych velovyvh kategorii a tak uzasne prostredie. Mrzi ma ze nemam tolko casu prispievat a vacsinu zaujimavych diskusii citam ked uz su davno passe. To sa tazko reaguje. Ale aspon sa snazim to tu docitat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2021 20:16

Karja dárek musí být! :) Můj muž má na moje narozeniny svátek, takže to jsou vlastně takové malé vánoce.

Online brrr
12308 příspěvků moje polička 13. března 2021 20:17

JanieB To jsme řešily včera s kámoškou. Mám kulatiny za dva týdny, ona o měsíc později a stejně máme pocit, že nám je pořád 20.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 13. března 2021 20:28

Evaeva To je hezký.Náš skřítek má svátek na tatínkovy narozeniny, letos budou poprvé slavit spolu.

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 13. března 2021 20:30

brrr haha, přesně. Já měla narozeniny před pár dny a tchán se ptal, kolik mi vlastně je, tak jsem se zamyslela, že to musím vypočítat, protože jsem zamrzla někdy v pětatřiceti a od té doby ty roky sviští kolem, ale já jsem furt stejná

Offline miuu
412 příspěvků moje polička 13. března 2021 20:44

Táta mýho kamaráda prohlásil na oslavě svých padesátin, že si ve třiceti myslel jak v padesáti už bude odepsanej. A místo toho chodí hrát hokej se svými syny a jejich kamarádama. To je taky povzbuzení do budoucna.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:06

Karja já si dlouho připadala mladě. I po to rozvodu to ještě bylo dobrý. Oklepala jsem se, zjistila, že ten singl život má něco do sebe, začala jsem jezdit sama na dobolený, chodit za kulturou, v práci pořád mezi mladýma, měla jsem těch 50 kilo a chodila oblíkaná odvázanějc než ve dvaceti.

Zlomilo se to s těma trablema s rodiči. A teď, s dvaceti kily nadváhy, zavřená už druhým rokem doma, s denní konfrontací se stářím, chorobama, duševním úpadkem, bez sociálních kontaktů i kvůli týhle blbý době mám pocit, že jsem skokově zestárla o 10 let.

Ještě tak před třemi roky jsem byla schopná protancovat noc na oldies diskotéce, propařit noc v klubu s partou mladých a skončit ráno v nonstopu, projíždět se v noci na lodičce po Vltavě kolem Žofína a čekat, jestli nás chytí, ujet na kole dost km a přežít to bez následků, zpívat v narvaným lokále karaoke s mým hudebním hluchem, malovat obrázky vsedě na Náplavce nebo tancovat v tanečním klubu, kam jsme vlezli náhodou, swing. Prostě žít.

A pak spadla klec. Najednou je ze nne jak vzhledem, tak myšlením stará bába.

A vzhledem k mýmu věku mám jen malou naději, že až všechna osobní i společenská omezení padnou, že se v hlavě posunu zpátky do tý lehkosti žití, jak jsem to měla dřív.

To ty tu naději máš a až holky povyrostou, zas ti bude dvacet

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:22

JanieB v pohode, ja vim, ze vekem bych tady mohla delat matku velke vetsine osazenstva. 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:28

Janulik03 teda, ja te mam tak o 10 let mladsi nez ja! Ale takova šik "baba" jako jsi ty, jsem nebyla ani pred tema 10 roky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:31

marieu 

Vítej v klubu! Přiznám se, že jsem oslavu 40 totálně zazdila. Byla jsem podruhé těhotná, někde mezi rotaviry a zánětem v krku, cca v 30. týdnu. z toho těhotenství jsem trpěla všemi možnými neduhy a ten poslední trimestr se moc nedařil. Synovi byly dva roky a muž byl zrovna po velké operaci. Když se podívám zpátky, říkám si, jak je možný, že jsem neskočila ze střechy. No nic, doufám, že nějaký pořádný oslavy nás ještě čekaj. S kamarádkou už spoustu let slavíme zase pětadvacet, tak asi tak nějak se cítíme (po pár deci).